Kişilik & Karakter Toplu taşımada iken erkeklerin kendine has bir kokusu olduğunu fark ettim. Bu o mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Toplu taşımada iken erkeklerin kendine has bir kokusu olduğunu fark ettim. Bu o mu? Kızlar onu hissedebiliyormuş Güncellemeler+1 yıl Testosteron? Toplu taşımada iken erkeklerin kendine has bir kokusu olduğunu fark ettim. Bu o mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sedef_000 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Iyy iğrenç sigara parfüm ter karsiimi bide nefes 🤢 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Knk ter kokusu yok sigara da az valla güzel kokuyo
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. yazar k9 gibi koku alıyo la 😂😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha neden Yorumla zirkonn +1 yıl bu kadar erkeksi bi kokuyu herkes alamazda ondan. aynı şey kadınlar içinde geçerli çünki kadın teni kokusu :D Yorumla Soran +1 yıl Maşallah bana demi Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ben minibüste altıma sıçmıştım sen orada mıydın aaa 🤭 0 0 Yorumla
badeğğ35 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Hayır toplu tasıma kullanan erkekler orjinal parfüm almamakla birlikte her gün duş alıp kaliteli duş jelide kullanmazlar. Dolayısıyla bu iğrenç koku orta sınıfa has kokudur kabullenmek lazım maalesef 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Koku iğrenç değil yalnız... Yorumla badeğğ35 +1 yıl Diyorsun ki ben istekli bir dişiyim bu koku bana seksi geliyor.. hmm anladım cinim saygı duyarım. Yorumla Soran +1 yıl İstekli biriyim de o anlamda koklamıyorum istemsiz geliyor. Yorumla
Badboy21 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Neye benziyor kokusu valla merak ettim kokumuzu 😂😂 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Erkeksi bir şey tanım yapılmaz ama hoş Yorumla Badboy21 +1 yıl Davranışlarımız olabilir de toplu taşıma derken İstanbul'da misin Yorumla Soran +1 yıl Davranış ve koku ne alaka? Değilim. Yorumla Badboy21 +1 yıl Degisiksin ilk defa duydum böyle bisey Yorumla Soran +1 yıl Ney? Yorumla Badboy21 +1 yıl Yani ilk defa böyle bişey duyani gordum Yorumla Soran +1 yıl Ciddi mi bilmem duydum işte Yorumla Badboy21 +1 yıl Ciddiyim ilk defa böyle bişey duydum 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl onu bilmem de bazıları leş gibi ter kokuyor açıkçası. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ter değil Yorumla
TarantulaTuçiş Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ufff aazzmisin sen iyice ne kokusu be 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kız ne alaka. Buram buram erkek kokuyor 😅 Yorumla
DulkadirliAslanBey Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bakımlı erkek görmemiş ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya tabii , dağ ayılarının içinde Amazon'da yaşıyorum da ben. Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Nasıl koku iyimi kötümü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Erkeksi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kendimize bakıyoruz ondan sır. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Vavv havalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet öyle Yorumla Soran +1 yıl Ya tabi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Soran bu ne yokluktur yaa 😂 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yoklukla alakası yok merak sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ten kokusu olabilirmi o dediğin Yorumla Soran +1 yıl Hepsinin aynı mı Yorumla Soran +1 yıl Bu nasıl ten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki her erkeğin aynı olmaz. Testosteron dan mütevellit bir kokumu acaba, bende merak ettim şimdi 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki. Hiç o hormon kokusunu almadım 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂🤣 Yorumla Soran +1 yıl Bir kızla bir erkek aynı kokmuyor parfüm ter vs geçtim ya da sigara. Yorumla
pıhhml Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Bu nasıl azgınlık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Taş. k kokusudur o 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok artık Yorumla
pallermonya Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Toplu taşımada genelde her şeyi hissettiriyolar 😁 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla pallermonya +1 yıl Yaşamadın mı hiç Yorumla Soran +1 yıl Ney? Yorumla pallermonya +1 yıl Tt de olabilecek şeyler Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla pallermonya +1 yıl Genelde oluyorda 😁 Yorumla Soran +1 yıl Noluyor Yorumla pallermonya +1 yıl Burada ayıp olmasın Yorumla Soran +1 yıl Ay iğrenç Yorumla pallermonya +1 yıl Maalesef Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ter kokusudur o 2 15 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla pallermonya +1 yıl Kız doğru söylüyor Yorumla Soran +1 yıl Ama değil bilmiyor muyum Yorumla pallermonya +1 yıl Soru sahibi tebrik ederim seni Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla pallermonya +1 yıl Rica ederim Yorumla pallermonya +1 yıl Toplu taşıma kalabalıkmıydı çok Yorumla Soran +1 yıl Her zaman tabii ki. Genellikle üniversiteli gençler binince o kokuyu alıyorum. Ama adını bilmiyorum 😅. Bende acaba o bu mu dedim Yorumla pallermonya +1 yıl Testesteron 😁 Yorumla Soran +1 yıl O muymuş Yorumla pallermonya +1 yıl Yokbe sanmıyorum erkek kokusu işte o çok dışarı sızmaz 😁 Yorumla Soran +1 yıl Çıkar deniyordu Yorumla pallermonya +1 yıl O farklı bölgelerde olur diye biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Nerde Yorumla pallermonya +1 yıl Bura çok uygun değil bence Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. oyle dir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Iyy iğrenç sigara parfüm ter karsiimi bide nefes 🤢
Knk ter kokusu yok sigara da az valla güzel kokuyo
yazar k9 gibi koku alıyo la 😂😂
Hahaha neden
bu kadar erkeksi bi kokuyu herkes alamazda ondan. aynı şey kadınlar içinde geçerli çünki kadın teni kokusu :D
Maşallah bana demi
Ben minibüste altıma sıçmıştım sen orada mıydın aaa 🤭
Hayır toplu tasıma kullanan erkekler orjinal parfüm almamakla birlikte her gün duş alıp kaliteli duş jelide kullanmazlar. Dolayısıyla bu iğrenç koku orta sınıfa has kokudur kabullenmek lazım maalesef
Koku iğrenç değil yalnız...
Diyorsun ki ben istekli bir dişiyim bu koku bana seksi geliyor.. hmm anladım cinim saygı duyarım.
İstekli biriyim de o anlamda koklamıyorum istemsiz geliyor.
Neye benziyor kokusu valla merak ettim kokumuzu 😂😂
Erkeksi bir şey tanım yapılmaz ama hoş
Davranışlarımız olabilir de toplu taşıma derken İstanbul'da misin
Davranış ve koku ne alaka? Değilim.
Degisiksin ilk defa duydum böyle bisey
Ney?
Yani ilk defa böyle bişey duyani gordum
Ciddi mi bilmem duydum işte
Ciddiyim ilk defa böyle bişey duydum 😂😂
onu bilmem de bazıları leş gibi ter kokuyor açıkçası.
Ter değil
Ufff aazzmisin sen iyice ne kokusu be
Kız ne alaka. Buram buram erkek kokuyor 😅
Bakımlı erkek görmemiş ki
Ya tabii , dağ ayılarının içinde Amazon'da yaşıyorum da ben.
Nasıl koku iyimi kötümü
Erkeksi
Böhlll hepsi maymun kokusu gibi jsjsjs
Kendimize bakıyoruz ondan sır.
Vavv havalı
Evet öyle
Ya tabi
Soran bu ne yokluktur yaa 😂
Yoklukla alakası yok merak sadece
Ten kokusu olabilirmi o dediğin
Hepsinin aynı mı
Bu nasıl ten
Tabiki her erkeğin aynı olmaz. Testosteron dan mütevellit bir kokumu acaba, bende merak ettim şimdi 🤔
Bilmiyorum ki. Hiç o hormon kokusunu almadım 😂😂
😂🤣
Bir kızla bir erkek aynı kokmuyor parfüm ter vs geçtim ya da sigara.
Öyle mi dersin yavrum
Bu nasıl azgınlık
Ne alaka
Taş. k kokusudur o
Yok artık
Toplu taşımada genelde her şeyi hissettiriyolar 😁
Ne gibi
Yaşamadın mı hiç
Ney?
Tt de olabilecek şeyler
Hayır
Genelde oluyorda 😁
Noluyor
Burada ayıp olmasın
Ay iğrenç
Maalesef
Evet
ter kokusudur o
Değil
Kız doğru söylüyor
Ama değil bilmiyor muyum
Soru sahibi tebrik ederim seni
Teşekkürler
Rica ederim
Toplu taşıma kalabalıkmıydı çok
Her zaman tabii ki. Genellikle üniversiteli gençler binince o kokuyu alıyorum. Ama adını bilmiyorum 😅. Bende acaba o bu mu dedim
Testesteron 😁
O muymuş
Yokbe sanmıyorum erkek kokusu işte o çok dışarı sızmaz 😁
Çıkar deniyordu
O farklı bölgelerde olur diye biliyorum
Nerde
Bura çok uygun değil bence
Bilemedim ki
oyle dir
başşak kokusudur o
Yuh