Kişilik & Karakter Gecmişe takilip zaman zamana hatirlamak mesrla eski sevgili gibi bu nasil gecer? Mirakalkan Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Geçmiş ne kadar önemli ilişkide takılmak veya sormak gereklimi Gecmişe takilip zaman zamana hatirlamak mesrla eski sevgili gibi bu nasil gecer? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. geçer zaman içinde 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. hayatını değiştirerek sanırım hep aynı geçiyor günler bi değişime girmelisin 0 6 Yorumla Mirakalkan +1 yıl Evet bazen takılıp kalıyorum maalesef Yorumla s Taciiiii +1 yıl Bu yüzden hep takılı kalırsın farklı şeyler yapmalısın Yorumla Mirakalkan +1 yıl Hmm aktivite gibimi Yorumla s Taciiiii +1 yıl Aynen ya da yeni çevre edinme gibi Yorumla Mirakalkan +1 yıl Hmm anladim teşekkürler Yorumla s Taciiiii +1 yıl Rica ederim Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Ne yazıyor anlamadım ba 0 1 Yorumla Mirakalkan +1 yıl Tekrar okuyabilirsin cevaplamak istiyosan bi tek mesela yi yanlış yazmişim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ortam yaparak 0 42 Yorumla Mirakalkan +1 yıl Nasil yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeni insanlar tanı Yorumla Mirakalkan +1 yıl Yeni insanlar tanımaya korkuyorum desem eski tanıdıklarım o kadar saçma kisilerdiki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir deneye deneye en iyi insanları bulacaksın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi şehirde yaşıyorsun Yorumla Mirakalkan +1 yıl İstanbul Yorumla Mirakalkan +1 yıl Umarım acı çekmeden olmuyomuş bazı insanlar şansız oluyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm inşallah yaparsın Yorumla Mirakalkan +1 yıl Eğer eski bazı kişiler gibi olmazsa inş teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim güzel bir kız mısın Yorumla Mirakalkan +1 yıl Güzellik göreceli derler Yorumla Mirakalkan +1 yıl Siz erkeksiniz galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyunuz fiziğiniz nasıl duygusal mısınız Yorumla Mirakalkan +1 yıl Gitgide dugusal oldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duygusal olma gençsin güzelsin daha güzel ilişkilerin olurr Yorumla Mirakalkan +1 yıl Güzel olduğumu nerden cikarttin Yorumla Mirakalkan +1 yıl Neden sordunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genç yaşta olan herkes güzeldir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben senin hayatına girerim olmaz mı Yorumla Mirakalkan +1 yıl Olmaz 😆 Yorumla Mirakalkan +1 yıl Farklı bi bakış açısı bilemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbulu gezdirirsin bana arkadaş oluruz Yorumla Mirakalkan +1 yıl İsim ne sizin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsmail sizin Yorumla Mirakalkan +1 yıl Siz nerde yaşiyosunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konya Yorumla Mirakalkan +1 yıl Memnun oldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizin isminiz ne Yorumla Mirakalkan +1 yıl Farklı yerlerdeymişiz Yorumla Mirakalkan +1 yıl Nursel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Memnun oldum Nursel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun arkadaş oluruzz Yorumla Mirakalkan +1 yıl 👍🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip attım mesaj atar mısınn Yorumla Mirakalkan +1 yıl Ben burayı pek bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Instagramın var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ordan konuşalım Yorumla Mirakalkan +1 yıl Yok Yorumla Mirakalkan +1 yıl Burdaki ismin ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sta diye başlıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip at bana ben sana yazarım Yorumla Mirakalkan +1 yıl Gördüm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
geçer zaman içinde
hayatını değiştirerek sanırım hep aynı geçiyor günler bi değişime girmelisin
Evet bazen takılıp kalıyorum maalesef
Bu yüzden hep takılı kalırsın farklı şeyler yapmalısın
Hmm aktivite gibimi
Aynen ya da yeni çevre edinme gibi
Hmm anladim teşekkürler
Rica ederim
Ne yazıyor anlamadım ba
Tekrar okuyabilirsin cevaplamak istiyosan bi tek mesela yi yanlış yazmişim
Ortam yaparak
Nasil yani
Yeni insanlar tanı
Yeni insanlar tanımaya korkuyorum desem eski tanıdıklarım o kadar saçma kisilerdiki
Olabilir deneye deneye en iyi insanları bulacaksın
Hangi şehirde yaşıyorsun
İstanbul
Umarım acı çekmeden olmuyomuş bazı insanlar şansız oluyo
Hmm inşallah yaparsın
Eğer eski bazı kişiler gibi olmazsa inş teşekkürler
Rica ederim güzel bir kız mısın
Güzellik göreceli derler
Siz erkeksiniz galiba
Boyunuz fiziğiniz nasıl duygusal mısınız
Gitgide dugusal oldum
Duygusal olma gençsin güzelsin daha güzel ilişkilerin olurr