Bugün bu sebepten dolayı sinirlerim çok bozuk. Sinirden ağladım. Sen o kadar üniversite oku. Eğitimlere git. Kendini gelistirmeye çalış ama nerede tanıdığı olan kisi varsa onlar işe girsin. Sen öyle işsiz kal. Bugün lise mezunu olmayan ve bilgisayar kullanmasını bile bilmeyen ve psikolojik sorunları olan kuzenim torpille beyaz yaka işe girdiğini görünce zoruma gitti. Ben ise torpilim yok diye fabrika da işçi olarak çalışıyorum. Çok fazla zoruma gidiyor. Bı de o kişiler bizim yanimizda saçma sapan konuşuyorlar daha çok zoruma gidiyor. Bir yerlere hep babalarının mal varlığıyla gelmişler. Yokluktan anlamazlar. Ülkenin iyi gittiğini düşünen kafada kişiler. Bana tıp okusaydın işsiz kalmazdın gibi lafları yapıyorlar. Sinirim bozuluyor. Bu tarz laflar yapıp sinirimi bozuyorlar. Habire kendi mal varlıklarıyla hava atıyorlar. Bugün annem den duyunca kuzenimin olayını iyicene sinirlerim bozuldu. Kendimi resmen işe yaramaz hissediyorum. Zaten sağlık sorunum yüzünden doğum yapamıyorum. Hem de kronik hastalığım yüzünden ilerde organ nakli olurum diye endişelerim oluştu. Psikolojik olarak zaten çöküntü yaşıyorum. Hayata dair zerre umudum kalmadı.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İngilizce isteyen patronun ingilizce bilmemesi maalesef Max Ortadoğu cografyası
Kesinlikle öyle. İş ilanlarinda bir sürü şey ister ama işlerine geldiklerinde torpilli adamı alır.
Abim sırf bu yüzden İrlanda'ya iltica etti işte varsa imkanın sende yuru
Zaten bu ülkede bu torpil olduğu sürece okumak falan da iş değil yani aynı şeyi bende yaşadım maalesef
Kıskançliktan KS de bi paylaşım mi açayım dedin naptin 😄
Kıskançlık değil sadece hak etmediği yere gelen insanları görünce zoruma gidiyor. Çalışan insanlara saygım sonsuz ama torpille gelenleri görünce sinirim tepeme çıkıyor. Cevremde çok çalışan insanları görünce onları örnek alıyorum. Onlarla gurur duyuyorum ama torpille gelip hava atanları görünce çıldırıyorum
Sen de onları eğitiminle kültürünle ez
Yüzlerine gerçekleri söylesem bu sefer hepsiyle aram bozulur diye bir şey diyemiyorum ama çok zoruma gidiyor. Sürekli görgüsüzlüklerini görünce onlarla takmamaya çalışıyorum ama bugün olay çok sinirimi bozdu. Çünkü kendi hayatımda çok zorlu şeyler yaşıyorum. Ve en çok üzüldüğüm şeyler den biri de kariyer sayılır ama en önemlisi ise sağlık. Kronik hastalığım yüzünden doğum yapmam riskli bu yüzden psikolojim bozuk son zamanlarda.
Anlıyorum boşluğa düşmüşsün haklı olarak. Onlarda da aşağılık kompleksi olmasa böyle övünmezler zaten. Sen de kendine göre haklısın tabi de bence pek yanlarında bulunma toksik tiplere benziyorlar çünkü.. Bu arada rahatsızlığın neydi
Pulmoner hipertansiyon
Tedavisi yok. Ömür boyu ilaç tedavisi. Ne de doğum yapabiliyorum. Doğum yaparsam ölme ihtimalim var 😓
Tabi %50 de kurtulma ihtimali de var ama doktorlar önermiyor. Bu yüzden psikolojim bozuk. Kendimi kusurlu görüyorum bu yüzden
Cidden mi ya 😣 kaç doktora gittin ki? Bi tanesinin lafına itibar etme hemen
Tedavi görürsen anne olursun eminim ki. Kusurlu değilsin hepimizin başına gelebilir bu seni kusurlu yapmaz. Böyle olumsuzluğa umutsuzluğa kapılma kendine değer ver çünkü değerli birisin.
2 tane doktora gittim. Biri profesör diğeri uzman doktor. İnternette araştırma yaptım genelde bu hastalıkta kişilere doğum yapma önerilmiyor. Doktorum çok istiyorsan çok zayıflaman lazım dedi ama bu bile riskli. İki gün önce sosyal medya da kronik hastalıkların tedavisi olmadığı için bir süre sonra organ nakli oluyormuş bunu duyunca iyicene umudum düştü. Kendimi her an ölecekmiş gibi hissediyorum. Bunu öğrendiğimden beri hiçbir şey yapasim gelmiyor 😔
Allah korusun. Bu rahatsızlık hakkında pek bi bilgim yok ama internette yazılan çizilene de pek bakma. Tıp gelişti her şeyin bir çaresi var artık. İnsanlar kanseri atlatıyo böyle umutsuz olma. 😕
Kafandaki olumsuz düşüncelerin hiçbiri gerçek olmayacak kendine olumlama yap olumsuzluktan uzak dur
hemde nasıl kuduruyorum ya
devlete mi girmiş kuzenin
Devlet değil. Ama devlete de giren kişiler de torpille. Onları da duyuyorum.
benimde çok zoruma gidiyor senin bölümün neydi
İnsan kaynakları mezunuyum
Bugün işkur dan basvuru yapayım dedim. Çoğu ilan 3 4 yıl tecrübeli ve bir sürü iş görevi yazmışlar. Bakıyorum bugün kuzenim bilgisayar bilmez, muhasebe den anlamaz, Program bilmez ve lise mezunu bile değil torpille beyaz yaka işe sokmuşlar. Sırf kız düzelsin diye. Kendisi sorunlu bir tip. Bir şeyi yapma dersin inadına yapan, pavyon gibi yerlerde bile çalıştığını duydum. Onu bile torpille bir yere soktular ya sinirim bozuluyor. Düzgün biri olsa torpille girse bu kadar zoruma gitmezdi.
Aşırı şekilde hemde
Kimin gitmez ki