Hak etmediği yere torpille gelen insanları görünce zorunuza gidiyor mu?

Bugün bu sebepten dolayı sinirlerim çok bozuk. Sinirden ağladım. Sen o kadar üniversite oku. Eğitimlere git. Kendini gelistirmeye çalış ama nerede tanıdığı olan kisi varsa onlar işe girsin. Sen öyle işsiz kal. Bugün lise mezunu olmayan ve bilgisayar kullanmasını bile bilmeyen ve psikolojik sorunları olan kuzenim torpille beyaz yaka işe girdiğini görünce zoruma gitti. Ben ise torpilim yok diye fabrika da işçi olarak çalışıyorum. Çok fazla zoruma gidiyor. Bı de o kişiler bizim yanimizda saçma sapan konuşuyorlar daha çok zoruma gidiyor. Bir yerlere hep babalarının mal varlığıyla gelmişler. Yokluktan anlamazlar. Ülkenin iyi gittiğini düşünen kafada kişiler. Bana tıp okusaydın işsiz kalmazdın gibi lafları yapıyorlar. Sinirim bozuluyor. Bu tarz laflar yapıp sinirimi bozuyorlar. Habire kendi mal varlıklarıyla hava atıyorlar. Bugün annem den duyunca kuzenimin olayını iyicene sinirlerim bozuldu. Kendimi resmen işe yaramaz hissediyorum. Zaten sağlık sorunum yüzünden doğum yapamıyorum. Hem de kronik hastalığım yüzünden ilerde organ nakli olurum diye endişelerim oluştu. Psikolojik olarak zaten çöküntü yaşıyorum. Hayata dair zerre umudum kalmadı.
Hak etmediği yere torpille gelen insanları görünce zorunuza gidiyor mu?