Yalnız ama girişken, konuşmasını bilen. Düzgün. Ben hiç sevilmedim. Sevildiğimi kıymetli olduğumu hiç hissettirmediler 😂
Kadınlar sanıldığı gibi sevilmeyi sevmiyor sanırım.
Yalnız ama girişken, konuşmasını bilen. Düzgün. Ben hiç sevilmedim. Sevildiğimi kıymetli olduğumu hiç hissettirmediler 😂
Kadınlar sanıldığı gibi sevilmeyi sevmiyor sanırım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani bunun yanlızlıkla alakası yok yanlız adam tabikide sevilir ama bunun daha çok özgüvenle alakası var… kadınlar özgüvenli erkekleri sever…
Araba kullanıyorum, kızı işinden alıp evine götürüyorum. İlk buluşmaya çiçek götürdüm. İlgim olmasa yapmam. Ama dengesiz kızlara denk geliyorum işte.
Sevdiklerini söylüyorlar, öpüşüyorlar falan ama sevmediklerini biliyorum beni
Sevmek için yalnız olması gerekmiyor mu?
Öyledir normalde. Ama ya uzak durdular, ya alttan alta laf soktular ama sevildiğimi hissetmedim hiç. Sevilmedigini düşünüyorsan mutlaka doğrudur deniyor
Baktığın ilgi beklediğin tipler nasıldı ben onu sorguladım
Bilmem ki. Çok sıkan biri değilim. Mesaj atmiyor mesela en son görüştügum kız. Ama çalıştığı yere gidince evine götürürken benimle öpüşüyor. İlk buluşmada elini tutmama izin verdi, dokunmama izin verdi
Çoğu erkeğe göre takilmalik kızdır ama ben samimi buldum. Babası ölmüş, utangaç, bana hiç laf sokmadi çoğu kadının aksine.
Ona güven vermişim ki beni ikinci kez görmus olmasına rağmen arabama bindi.
Geçmiş ilişkilerinde mutsuz olmuş kızlar genelde. Ama ben de sıkmayan biriyim. Zamana bırakabilen biriyim.
Anladım
Düşünceni yazarsan sevinirim.
Tahmin ettiğim gibi çıktı ortam yani yorum yapmak istemedim. Sadece şunu diyebilirim bu girdiğin ortamdaki kızlar kendine kötü davranan tiplere alışmış gibi. Birde biraz belalı seviyorlardır belki. Böyle tipte çok
Evet olabilir. Kız psikolojik kitap okuyor zaten, hikayesine atmış "sınırlar" diye bir kitap.
Benimle ilgili kafası karışık sanırım, 5-6 gün mesajlasmadik aniden "özledim yarın goruselim" diye mesaj attı.
Ben aslında yüzyüze birileriyle görüşemiyorum o yüzden sanırım. Kızlarla dışarda tanışmaya çalışıyorum sohbet etmeye çalışıyorum ama uzak duruyorlar. Normal şekilde yaklaşmaya çalışıyorum.
En son galiba fitness a falan gitmem lazım, anca ordan kız çevresi olur diye düşünüyorum.
Hakkında hayırlısı olsun
Yanlış yerde arıyosundur belki
Bilmem. Ortamım yok. Ortam için bir yerlere gidiyorum ama iyi niyetli olduğum için sanırım kadınlarda heyecan olmuyor
İşte ortam olmaması ve iyi niyetli efendi gözükmek problem
Gözükmüyorum. Olduğum gibiyim. Araba var, enerjimin yüksek olduğunu da söylüyorlar biliyorlar. Olduğum gibiyim kasmayı sevmiyorum kendimi.
Ha o zaman ayrı, iyi niyetli birine benziyosunuz hocam
İlişki dediğin şey iyilik üzerine kuruludur. Birlikte eglenmektir zaten. Kırmadan hoşlanmadığın şeyi söylemektir. İyi niyet niye problem olsun ki
Reis sorun da o ya, toplum psikolojik olarak bozuk ve kadın doğası da biraz serseriliği seviyor o yüzden heyecan duymuyorlardır belki de bizim gibi kendi halinde insanlardan
yanlış ınsanlara denk geliyorsun bence
Yo oyle birsey yok