Aslinda zamanla oldu. Yani birden olmadı çünkü hep ayıp olur, hoş değil, kırılır vb. Şeyler derdim diye yok diyemiyordum ama sonra baktım ki sürekli bana zarar geliyor bu sefer basit şeylerle hayır demeye başladım. Örnek vereyim bir arkadaşım gel şuraya gidelim dediğinde isim olsa da kırmayıp tamam derdim şimdi isim var başka zaman gideriz diyorum. Biri bir yardjm istese diyorum ki yapmam gerekenler var vaktim olsa elimden geleni yaparım vb.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Karşımdaki kişiye göre hayır demem ya zorlaşır ya da hiç etkisi olmadan dümdüz hayır der geçerim..
sevdiğim değer verdiğim bir insan ise zorlanırım evet kırmak istemem çünkü
Zorlanırdım artık zorlanmıyorum..😊
Ben zorlanıyordum su an eskisine oranla biraz daha rahat hayır diyebiliyorum
Nasıl başardınız?
Aslinda zamanla oldu. Yani birden olmadı çünkü hep ayıp olur, hoş değil, kırılır vb. Şeyler derdim diye yok diyemiyordum ama sonra baktım ki sürekli bana zarar geliyor bu sefer basit şeylerle hayır demeye başladım. Örnek vereyim bir arkadaşım gel şuraya gidelim dediğinde isim olsa da kırmayıp tamam derdim şimdi isim var başka zaman gideriz diyorum. Biri bir yardjm istese diyorum ki yapmam gerekenler var vaktim olsa elimden geleni yaparım vb.
Sevdiğim ve değer verildiğim biri ise hayır demekte zorlanırım.
Ben sevmediğim birinde bile zorlanıyorum kendini zorunda hissediyorum.
Hayır demeyi öğrenmen gerekiyor. Bir kere de gerisi gelir
Hayır demem gereken bir konuysa hiç zorlanmadan söylerim.
Hayır drmek zor iştir
Siz diyebiliyor musunuz?
Zor da olsa diyorum ama her zaman değil.
İmrendim
Evet insanları kurmak istemem ama bazı zamanlar da hayır derim
sevdiğim değer verdiğim bir insan ise zorlanırım evet kırmak istemem çünkü
Zorlanmam.
Karşımdaki kişinin değerine bağlı olarak nedenlerimi ne kadar detaylı anlatacağıma karar veririm.
Onceden zorlanirdim ama şimdi kolaylıkla hayır diyebiliyorum
Nasıl başardın
Bencil olucaksin biraz. Aman o üzülmesin aman kalbi kirilmasin dedik bizim kalbimi sktler ya o yüzden hayır demeyi öğrendim onceligim kendim oldumm
Ben zor bencil olurum
hayır dedin diye kırılacaksin kırılsın kusecekse küssün seni senden başka kimse sevemez o yüzden insanları değil kendini düşün ve hayirr de kolaylıkla
İstemediğim şeye bahane buluyorum yapmıyorum bir şekilde aslında ama ben direkt hayır diyebilmeyi istiyorum sadece. Net olmayı istiyorum
O zaman kimseyi düşünmucen hayır diceksin kiriliyolarmi kirilsinlar sallaaa sen hayır de bak alıştıkça artık kolaylıkla hayır diyosunn
Alışana kadar zorlanacaz alıştıktan sonrası rahatsa iyi
Eskiye nazaran az zorlanıyorum ama sevdiğim oldu mu sorun biraz
Ben sevmediğime bile yok diyemem kolay kolay. Anca bahane uy dururum. Şak diye hayır diyene bayılıyorum
Şak diye de denmemeli ya
Diyebilen var bazen bunu yapmak gerekiyor. Yoksa sınırın kalmıyor
Haklısın doğru ya öyle olamk isterdim bende
Suistimal çabuk ediliyor
Hayır. Hiç bir zaman hayır demeye zorlanmam. Hatta hayır demeyi severim baya..
Eğer istemiyorsam bunu zevkle ifade ederim, bunda zorlanabileceğim bir şey yok..
Hayır demek mantıklı ise zorlanmam
Ne istediğine göre değişir.
Her kişiye karşı öyleyim hayır diyemiyorum maalesef
fazlasıyla
Nasıl başa çıkıyorsunuz
maalesef çıkamıyorum istemeyerekte olsa yapıyorum istediğikleri neyse hayırı çok zor derim
Yapmamam gerekiyor
sende benim gibiysen işin zor yapımız böyle değişmez
Direkt hayır diyemiyorum ama bahane uydurarak geçiştiriyorum. Benim hayır demeyi o sınırı çizebilmeyi öğrenmem lazım
ben yapamadım umarım yaparsın
İnşallah
Zorlanmam ki şakamiii
Zorlanmam, hayır demek özgürlüktür.
Yok zorlanmam niye zorlanayım
Kesinlikle zorlanırım
Zorlanmam direkt hayırı yapıştırıyorum.
Hayır zorlanmam
Yapamıyacağım bir şeyse direk söylerim
Yo hayır
Ne güzel
Zorlanırım