Güzel ablam ülkede ilk yırtık kotu o giydi en çok da ona yakıştı
17 Yaşındaki Haline Ne Söylemek İsterdin?
Güzel ablam ülkede ilk yırtık kotu o giydi en çok da ona yakıştı
17 ne dönsen bir an için ona ne söylemek isterdin?
Edit: Hacı abi dünya sandığın gibi değil

16 yaşima söylemek istiyorum onu karşima alir iki aptalin peşinden kendi ayaklarinla uçuruma koşuyorsun ve geleceğini maf edeceksin 17 yasinda buyuk bir sikinti cekeceksin ve açliktan agliyacaksin geceleri yemedigin yemekleri ruyanda yiyip sabah agliyacaksin ac karna 18 yasinda anne olacaksin cahil hic bir bilgisi olmayan kimsesiz bir anne olacaksin kendi bebegini kimsenin yardimi olmadan buyuteceksin 20 yasinda ikinci bebegini alacaksin kucana ve gencligini herseyini iki evladin icin yasayacak savasacaksin ve 23 yasinda saclarin beyazlayacak ve asla mutlu olamayacaksin evlatlarin icin çabalayacaksin ve onlar icin hayatina devam ediceksin kimsesiz sessiz ve mutsuz yasayacaksin kimse seni önemsemeyecek yeri gelecek o evlatlarin icin cabaladigin cocuklarin bile senin bu cabani gormeyecek ölmek isteyeceksin ama gene evlatlarin icin yaşamaya devam edeceksin cocukluguna kiyma ne zor sartlarda buyudugunu biliyorsun sakin kimseye inanma o okulunu bitir ve meslegini yap sen basarili bir kizsin hedeflerine odaklan ve hayatini kurtarmak icin koca pesine kosma sen tek daha guclusun
Artik genc degil o
Dik durmak zorundayim zaten ama çoçuklugumu özluyorum
Abla hala geç değil okuyabilirsin kurban olim pes etme açıktanda olsa oku
@kafamdadönüsümler bebegim uni hazirlaniyorum ☺️
Ooy kurban olurum yaş 23 mü
23 ise abla demeyeyim yaşıtız nende 2. Ci üniversiteye hazırlanıyorum
Durucazzz
32 yasindayim bebegim ❤️
Olsun hala genceciksin abla ben üni okuyorum son sınıfım baska bölüm okicam bizim sınıfta 43 yasında hatice abla var
Hazirlik pesindeyim iste
Şu an aşık olduğunu ve onunla gerçekten mutlu olacağını düşünüp onun en ufak yalanlarına kanıyosun yapma 21 yaşına geleceksin ve o hayatında olmayacak hiç kimseyi sevemiceksin hiç kimseye güvenmeyeceksin. Yalnız kalmayı seçecek kadar kırgın olacak kalbin
Cevap
3Cevap
Derslerine çok çalış okul hayatında iyi yerlere gel derdim
Boşuna hiç büyümeyi isteme çünkü geri küçülmek isteyeceksin 😂🙏
Lütfen ders çalış hedef belirle telefonu çöpe at derdim
17 yaşımdaki hiç sorumluluğumun olmadığı hayatım, özledim valla derdim
Ahhhh 97 yılına geri dönmek isterdim soylecek çok şey var
Kendini daha iyi tanı. Nerede mutlu olup olmayacağını öğren. Ona göre adım at derdim. 21 yaşımda anladım. Geç kaldım…
Böyle devam et
Hamile kalma
Yok
Bitcoin al.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?