Kişilik & Karakter Çok Yorgun’um. Napicam? Onceagainn Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor 😔Tr ve tl yoruyor insanı Güncellemeler+1 yıl Yeni kalktım hgggjfgmff Çok Yorgun’um. Napicam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. bence kahve için iyi gelir 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben hep bol bol çikolata yerim yorulunca insanı rahatlatıyor 3 0 Yorumla
Mertcan3499 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl TL yerine USD çözümü bulunur daTr yoruyor ya 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Hayat yorucu direk. Dinlen. Bişeylerle uğraşıp dünyayı unut bir süre belki iyi gelir. 1 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kabulleneceksin olanlara ve olacaklara bakacaksın dert stres yorar 1 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 440 cevap paylaştı. Oylarınızı doğru yere verdiğinizi göstergesi 0 1 Yorumla Onceagainn +1 yıl Bana niye şimdi siyaset konuştun? Yorumla
Brazz Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Haberleleri izle almanya batįyor bizler ne diyelim 0 3 Yorumla Onceagainn +1 yıl Haberlere de bakamam bu kafayla Yorumla Brazz +1 yıl Bakarsan haline şükür edersin Yorumla Onceagainn +1 yıl Etmem. Kendi derdimi de küçümsemem sen devam et şükre Yorumla
sk0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Rahatla 1 6 Yorumla sk0634 +1 yıl Günaydın Yorumla Onceagainn +1 yıl Niye burdan yazıyorsun Yorumla sk0634 +1 yıl Nerden yazim Yorumla sk0634 +1 yıl İnstadan yazınca cevap mı vermişin kız Yorumla Onceagainn +1 yıl İnstadan yazdın mı sanki Yorumla sk0634 +1 yıl Evet Yorumla
Bulut4213 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Guzel bir uyku cek 1 3 Yorumla Bulut4213 +1 yıl Oha o kadar uyudun mu Yorumla Onceagainn +1 yıl Yatakta kıvranıp durdum😄 Yorumla Bulut4213 +1 yıl Hadi itiraf et bakalim neyi düsündün de kivrandin :) Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uyucan en iyisi uyumak 0 3 Yorumla Onceagainn +1 yıl Yeni yattım uzanıyorum zaten ( Yorumla CaptainVenture +1 yıl Uyu uyu bu ulke ayik yads ayakta çekilmiyor Yorumla Onceagainn +1 yıl Haklısın Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yatağa yatıp dinlen 1 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bende yorgunum lan 1 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
bence kahve için iyi gelir
Ben hep bol bol çikolata yerim yorulunca insanı rahatlatıyor
TL yerine USD çözümü bulunur da
Tr yoruyor ya
Hayat yorucu direk. Dinlen. Bişeylerle uğraşıp dünyayı unut bir süre belki iyi gelir.
Kabulleneceksin olanlara ve olacaklara bakacaksın dert stres yorar
Oylarınızı doğru yere verdiğinizi göstergesi
Bana niye şimdi siyaset konuştun?
Haberleleri izle almanya batįyor bizler ne diyelim
Haberlere de bakamam bu kafayla
Bakarsan haline şükür edersin
Etmem. Kendi derdimi de küçümsemem sen devam et şükre
Rahatla
Günaydın
Niye burdan yazıyorsun
Nerden yazim
İnstadan yazınca cevap mı vermişin kız
İnstadan yazdın mı sanki
Evet
Guzel bir uyku cek
Oha o kadar uyudun mu
Yatakta kıvranıp durdum😄
Hadi itiraf et bakalim neyi düsündün de kivrandin :)
Uyucan en iyisi uyumak
Yeni yattım uzanıyorum zaten (
Uyu uyu bu ulke ayik yads ayakta çekilmiyor
Haklısın
Bebeğim seni yoran hayat bize neler yapmaz
Yatağa yatıp dinlen
Bende yorgunum lan
Neden
Yazsana bana özldn