Kişilik & Karakter Zeki erkekler, kadınlar mı tercihiniz yoksa kalbi güzel olan mı? sentinustm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet, erkekler, kadınlar mı tercihiniz yoksa kalbi güzel olan mı? Zeki erkekler, kadınlar mı tercihiniz yoksa kalbi güzel olan mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Ben zekanının hayranıyım 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Kalp güzelliği 0 0 Yorumla
isg_eskisehirclassb Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl erkek ne kadar yaşlı olursa olsun genç güzel ve zeki kadına hayran ve isteklidir. aptallaşmış kadından doğan cocukta ö yönde maalesef. tersi erkek içinde geçerli olduğunu düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kim nasılsa olduğu gibi kabul ederim. takdir ederim. Yeterki bana zarar vermeye niyetlenmesin kalkmasın 0 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Zeki olup kalbin güzel olması aynı anda olmayacak şey mi canım. Benim tercihim bu yönde. 😄 0 0 Yorumla
Samatya90 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Zeki kadın zor olur kalbi güzel saf olan iyidir 0 0 Yorumla
Denisalya Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Öyle rezil bir devirdeyizki iyiymi zekiymiş bunlar hayal oldu ben beyni ve kalbi s*kinde olmayan erkek olmasına dikkat ediyorum. 0 0 Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 332 cevap paylaştı. kalbi güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben zekanının hayranıyım
Kalp güzelliği
erkek ne kadar yaşlı olursa olsun genç güzel ve zeki kadına hayran ve isteklidir. aptallaşmış kadından doğan cocukta ö yönde maalesef. tersi erkek içinde geçerli olduğunu düşünüyorum.
Kim nasılsa olduğu gibi kabul ederim. takdir ederim. Yeterki bana zarar vermeye niyetlenmesin kalkmasın
Zeki olup kalbin güzel olması aynı anda olmayacak şey mi canım. Benim tercihim bu yönde. 😄
Zeki kadın zor olur kalbi güzel saf olan iyidir
Öyle rezil bir devirdeyizki iyiymi zekiymiş bunlar hayal oldu ben beyni ve kalbi s*kinde olmayan erkek olmasına dikkat ediyorum.
İkisi de tabi ki
Ikiside olsa tadından yenmez
kalbi güzel
Kalbi güzel olanin zekasida guzeldir
A0 Türkçe
parası cok olan