Selâmlar!
Karşı cinsten soğutan bir özellik yazar mısınız...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar!
Karşı cinsten soğutan bir özellik yazar mısınız...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Karşı cinsten soğumama neden olan davranış genelde 1-) beni sadece dış görünüş için sevenler. Çünkü benim sadece dış görünüşümden etkileniyor. Karşı taraf için kültürüm, bilgim veya davranışım önemli olmuyor. Sadece güzel ol yeter. Ben bundan hoşlanmıyorum sonrada kendi kendime diyorum ki şimdi ben böyle değil şöyle olsaydım acaba benden hoşlanmıyacak mıydı diye düşüncelere giriyorum. Bence bir insanın dış görünüşü dışında zekası, bilgisi, kültürü ve davranışı büyük bir önem taşıyor. 2-) Bunlar dışında sevgilisi olduğu halde gözü dışarıda olan erkekler. Bu erkekleri anlamıyorum madem sevgilin varken başka kızlara bakıyorsun ayrıl. Niye yanındaki sevgiline saygısızlık ediyorsun değil mi. İlişkinde mutsuzsan ayrılabilirsin. 3-) Dengesiz erkekler ne istediklerini bilmezler daima cepte dursun muhabbeti vardır. Hiç sevmem. 4-) Pis erkekler. Saçını yıkamayan, tırnağını kesmeyen veya ter kokan erkeklerden herzaman uzak dururum. 5-) Aşırı kıskançlık yapanlar. Onunla görüşme buna bakma bir daha o kişi ile takılma hiç sevmem hatta terslerim istediğimle konuşurum diye 6-) Elde edemeyince kızın arkasından kaşar diyenler. 7-) Özgüvensiz ve ezik erkekler birde ana kuzusu olanlar biraz cesaretli olsana derim. 8-) Küfür eden erkekler iğrenirim herşeye küfrediyorsa yarın birgün banada eder diye uzaklaşırım. 9-) Tembel erkekler öylesine işe gelen öylesine okula gelen hiç ders takibi olmayan.
Bir çok özellikle var aslında.. yani mesela kaba olması sürekli küfürlü konuşması.. egolu kibirli olması.. saygısız olması.. karşı cins olarak serseri seçmesi kötü erkeklerden hoşlanması.. ya da verdiğim değeri görmemesi.. vefasızlık yapması.. sözünde durmaması şimdilik bu özellikler geldi aklıma.. ama karaktersiz insanlar ile anlaşamıyorum hiç bir şekilde birde bakımsızlık var
Cevap
43Cevap
Karşı cins ile samimi fiziksel temas
Yine karşı cinse Samimi kelimler kullanması canım bebeğim tatlım bitanem vs.
Eski sevgilisi ile kıyaslaması ya da her hangi biriyle
Çok fazla düşük enerjili şikayetçi olması
Esprisel olmaması her şeyi ciddiye alması
İlgilenmesi gereken yerde ilgili olmaması
Bir duruşunun olmaması ağzından çıkan lafla yaptıklarının aynı olmaması der ve susarım...✍️✍️
Direkt şu... onu öven karsi cinslerin iltifatlarini gelip sana anlaması amac ne kıskandırmak mi? Yoo buz gibi soğuyorum
Valla beni karşı cinsten soğutan birden çok özellik var. Sigara içmesi, aşırı alkol kullanması, erkekler gibi ağzından küfür eksik olmaması, kitap okumayı sevmemesi, bencil ve saygısız olması. Uzatsam uzatırım da kalsın, bu kadar yeterli bence.. 😅😂
Karşı cinsin çoğunun canı cehenneme tiksindim iyice kıçı kalkan beni buluyor o koca kıçlarını kaldırmadıkça gerçek yüzlerini görüyosun.
Aslında soğutan şey basit kibir ve ego odaklı olmaları naif, kibar ve mütevazı kadınlara sözüm yok gerisini at çöpe gitsin.
Bakımsızlık centilmen olmaması Beni kırıcı sözler söylemesi yalan söylemesi benim zevklerime ve sevdiğim şeylere saygı duymaması espri yapıyorsa hissetmem gerekir birde bunu hissetirmiyorsa bunu anlarım sonra da şaka diyorsa beni kırdığını bile bile soğurum ondan
Kabalık. Bi arkadaşımız (erkek) var ona soru soramıyoruz sorunca direkt hakaret etmeye başlıyor ya da ters cevap veriyor "SANANE, HEE SEN Mİ DİYORSUN, TABİ TABİ" erkeklere sadece düzgün cevap veriyor kızlara asla. Bazen benle konuşuyor normal bi şekilde 10dk sonra dayanamıyor eskiye dönüyor, iyi çocuktur aslında gizli yardım yapar insanlara ama bu kabalığı yüzünden çoğu kişi ondan nefret ediyor
Toplum içerisinde gereksiz ego kasması, konuyla alakasız konuşması beni soğutuyor.
Takıntılı olanları soğumayı geç beni katil edecek noktaya getiriyor artık. Bence yeni yasa çıkmalı kadına takıntılı olan psikopatlar mühebbet yemeli
Gel gitli ruh hallerine, ağzını yayarak konuşanlara, kendini obje olarak sunanlara, kadınlığı yaptırım olarak kullananlara ve her şeyden önemlisi para pula mala mülke deli gibi hürmet edenlere.
ne gibi cinsel anlamdamı yoksa karakrter anlamındamı ya da yanında bulusmaya geldıgındeki tavırları hakkındamı ya da arkadas ortamındaki tavırları hakkındamı
Herseyi bilmiş davranması, ama hiç birsey bilmemesi.
Fazla yılışık konuşmalar ben biraz maço ve öküz seviyorum 😂
trip atması, kibirli olması, küfür etmesi, yalan söylemesi, fikirlerime saygı duymaması, dedikodu yapması
Karşı cins olarak değil de genel olarak asil görünüp basit çıkan insanlar kuzey kutbu hissi yaşayabiliyor
Cimrilik, saygizlik konusma ve davranis, empatisiz olmasi, görgüsüzlük, kibir ve hijyensiz olmasi.
Güvenimi sarsacak şekilde davranması, görmezden gelinmek, verdiğim değerin karşılığını alamamak.
Hayatta kadın erkek ilişkilerinden daha önemli şeyler var. Kadınların beklentileri çokmuş azmış. Onları bağlar. Çok umrumda olmaz.
Egolu kadınlar bana itici geliyor. Daha sakin ve kendini bilenler her zaman kazanır :)
Saygısız davranışlar, görgüsüzlük, ortama göre uyum sağlamaması
Heee höoo diye konuşanlar var. Recep ivedik gibi yeterli bir sebep.
Karşı cins budalası olması gururlu karakterli ayaklarına yatıpsülük sapık manipülatif biri olması
Amaan bir sürü ki bundan🤭
En ifrit olduğum oynak olanlar, kıpır kıpır kaynayanlar..😌
Sürekli eleştiren insanla ömür geçmiyor. Asla memnun kalmıyorlar
Kekoluk ve egoluk. Argo şakalar yapması ve dediklerini yerine getirmemesi
soğumayı seçmişsindir. bunun çocukken tanıdığımız kişilerle ilgisi var
Erkek gibi konuşan davranan kadınla bebek gibi davranan kadın iticiliği kapışır
Ego , gorgüsüzlük , ve benim üzerimden yapılan show
yeşil ışığı bol kullanan erkeklerden tiksiniyorum.
K. çı başı ayrı oynayan 😀
Gözleri fır fır...
Pis kokması vs.
Sürekli kendinden bahsetmesi. Çok konuşması hiç susmaması. Cebine akrep sokması.
Karşı cins olması yeter akskskskskkaksksksksksldldldldldlf
Karşı cinse zaafı olması mavi boncuk dağıtması soğumam için büyük nedendir
Her konuyla ilgili kesinlikle bir cevabı olan ve bildiğini sandığı şeylerinde dogruluğundan kafasına göre %100 emin olan ve bu konu hakkında iki saat nutuk çeken insanlar ne sevgili ne arkadaş cidden tahamül edemiyorum böyle insanlara
Dişlerini fircalmayisi
Özensiz gelmesi
Alışverişte aptalca konuşması mesela birkere date ye çıktım kahve fincanın sorsak olur mu dedim hıiii araba varken alalım diyorsun dedi canım 1 cift fincanı ben her türlü evime gotrrm
Karşı cinsin ilişki esnasında çok duyarlı aslında ama boşaldığı zmn hemen bırakıyor başka tarafa çekiliyor bu yüzden kızlar da kendini kullanmış hisediyor bazıları ama öyle.
Net bir duruş sergileyemiyor olmaları beni uzaklaştırıyor..
Genel olarak yalan ve cimrilik.
Ne yapıyorsun dediğimde sadece bilmem şunu yapıyorum deyip beni sormasi veya nasılsın dediğimde sadece iyim demesi geç yazması yapma dediklerimi yapmasi
Aşırı ısrar yalan geç mesaj yazması anında soğutan şeyler
Sorumsuz , egolu, bencil ve konuşurken fazla argo kullanması beni direk soğutuyor
Tutarsız olması, sözünün arkasında durmaması.
Karsisindakini alayci bakmasi asagilamasi mutavazi olmamasi
abi kıroca hareketler kufur agır abilik taslamasi falan igrenccccccc bunlae direkt itiyo
Enerji tutmayınca en ufak bir mimik bile soğutur insanı
Kesinlikle fazla erkekle konuşması veya sosyal medyada fazla erkekle gt yapması aşırı açık giyinmesi
Kekosal davranışlar diyim hepsini kapsasın
Çay içmesi ve cimri olması 😂
Çok fazla rahat olması, saygısız olması.
ilgisizlik, yalan, sadakatsizlik
sürekli dert anlatması
Her iki cins içinde geçerli: kıskandırma çabaları
kezbanlık, ev hanımlığı
Sürekliliği kendinden bahsetmesi, kendini övmesi
Varoş olması
Uyuşukluk, şımarıklık, kendinden çok bahsetmesi
Yazim yanlisi yapmasi
Laubali tavırlar
g. erizzekalı olması.
Ego abazalık hödüklük saygısızlık liste uzar gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?