Egoist, Kendini çok şey sanması ama
Kimse fazla havalanmasın hepimiz bir damla spermin ürünüyüz 😀
Kimse fazla havalanmasın hepimiz bir damla spermin ürünüyüz 😀
Karşı cinsten soğutan bir özellik olarak, bencil olma ve sadece kendi ihtiyaçlarına odaklanma gelir akla. İlişkilerde karşılıklı anlayış, destek ve özveri önemlidir. Birinin sadece kendi çıkarlarını düşünmesi ve partnerinin duygularını göz ardı etmesi, ilişkiyi zorlaştırabilir ve soğukluk yaratabilir. Bu nedenle, empati ve karşılıklı saygı ilişkilerin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir.
Yok herhalde, bilemedim ki. İlişkilerde erkeklerden çok beklentiye girmeleri olabilir ama bunu o erkek kendisi bilir. Bana beklenti içindeki kız itici geliyor, aciz duruyor.
Cevap
9Cevap
serseri sevmeleri
Katılıyorum sana kardeşim 🤗
Bunaltma derecesinde sevgi göstermesi ya da hiç sevgi göstermemesi
Çok aşkı kuşko olması ve cahilliğiyle övünecek özgüven olması
Sinirlendiği an soğurum.
Bi kızla en ufak iletişimini görsem soğurum.
Elini masaya vurar tavırlarına soğurum
Fazla maskülenlik, dominantlık bozar
Başkası da olsa birini aşağılaması
Kedi gibi sevgilim var zaten
Anlaşılır net olmaması
Bende birini anlamiyorum Şu an erkeklerden anlayan biri beni lutfen aydinlatabilir mi Allah aşkına
Kesinlikle oyle
Son soruma bakar misin? belkis en alarsin
Anlatirsan Ben de seni anlamadığını anlarım belki
Bana aklı başında birinin açıklaması lazım sen öyle biri gibisin yardımcı olur musun bana lütfenn?
Üniversitede bir cocuk var Çocuk beni görünce yolunu degistiryo baktığı yönü degistiryo benim bindiğim asansöre binmiyo sınıfa giriyorum kapıya bakarken hemen kafasını ediyor bakmak için yani haftalardır böyle
Çocukla aynı sınıftayız. Hic konuşmadık bile sadece bir iki kez göz göze geldik o kadar. birinde amfideyiz o benim 4 sıra önümde oturuyordu biri ona seslendi arkaya döndü ben de ona bakıyordum bi kaç saniye ama sıfır cilve sıfır gülümseme dümdüz bakıyorum yani..
Çocuk neden böyle davranıyor? bide çocuğun sevgilisi varmış uzun ilişki baya, konuşkan kız arkadaş da edilebilen biri
Çocuk ona baktığını fark etmis diceksin ama bakmıyorum ben ona hani karşıya bakarsın ama yanda olup biteni görürsün ya öyle fark ettim
Çocuğun kafasındaki düşünce ne
Sevgilisi aynı okulda değil
Ama öyle capkin erkek gibi değil böyle taktikler yapsın
Zman ayırıp cevap verdiğin için çok teşekkürler
böyle yapınca insanın aklına takılıyor yoksa cocgu istediğim falan yok yani ama haklısınız. Teşekkürler iyi aksamlar
bakımsız olması para muhabbeti yapması düşüncesiz olması
fazla kafa ütülemesi
+ olarak varoş olması
Kendini mükemmel sanmasi
Genel
Genel ozet. Bay mükemmeller ve bayan mükemmeller..😏
Karaktersizlikleri ile evet. 😂
Gidiom o zman😏😂😂
😂😂😂
Odunluk odunluk odunluk, düşüncesizlik..
Tutarsız, saygısız davranışlar
cinselliğe öcü gibi bakmaları
sürekli dert yanan tipler
Bunu cogu kiz unuttu iste 😅
Cinsellikten başka bir şey konuşmamadı
Cidden ben sevgi insanıyım ama o değil
Ayrılsam ne fayda kıçımda bitiyor
Abaza
Fazla ego
kendini beğenmişlik
bos konusması
Doğalgaz
Pasaklı olması
İşim çok? Kendi eli vardır
Yani işe gidiyorum muhasebeciyim? her gün kendi temizliğimden sorumluyum yetmedi mi
Yani çok sevince zaten dikkat etmesini açıklarım benim pasaklıdan kastım tırnak temizlemeyen el yıkamayan tipler. Ben mi yıkican ellerini de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?