Kişilik & Karakter Dejavu hissi yaşamaya başladığınız da naparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Dejavu yaşadığın anda dejavuyu durdurmanın yolu var mı Dejavu hissi yaşamaya başladığınız da naparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. 1-2 kere yaşadım hiç bir şey yapmadım. 0 0 Yorumla
aksamgunesi1w Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu aralar fazlasıyla yaşıyorum Sadece düşünüyorum Ben bunu ne zaman yaşadım diye 0 0 Yorumla
Kimoluyorsunuz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Psikiyatriste giderim. Hastalık bana kalırsa 0 0 Yorumla
alperk17 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Dejavu beynin bitarafının daha hızlı çalışmasıdır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çözümü ne Yorumla alperk17 +1 yıl Çözümü yok, bazen beynin bi tarafı diğer tarafından saniyenin binde 1 i kadar hızlı çalışıyor ve sen o anı daha önce yaşamış gibi hissediyorsun. Omega 3 önerebilirim belki azaltır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
1-2 kere yaşadım hiç bir şey yapmadım.
Bu aralar fazlasıyla yaşıyorum Sadece düşünüyorum Ben bunu ne zaman yaşadım diye
Psikiyatriste giderim. Hastalık bana kalırsa
Dejavu beynin bitarafının daha hızlı çalışmasıdır
Çözümü ne
Çözümü yok, bazen beynin bi tarafı diğer tarafından saniyenin binde 1 i kadar hızlı çalışıyor ve sen o anı daha önce yaşamış gibi hissediyorsun. Omega 3 önerebilirim belki azaltır
Nemolcak be hiçnişi