Kişilik & Karakter Neyi aramayı bıraktın bu dünyada? çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ben çevremde tutunacak dal aramayı bıraktım ağacın 'ben' olduğunu anladığımda. Neyi aramayı bıraktın bu dünyada? Cevapla Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Mutluluğu 0 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Arayış içinde olmayı bıraktım her konuda... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kimseye güvenmemem gerektiğini tek olduğumu herşeyin yalan olduğunu 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Güvenilir insan 0 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mutluluğu 1 0 Yorumla
PİKAÇU10 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 606 cevap paylaştı. Dürüstlük 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mutluluğu
Arayış içinde olmayı bıraktım her konuda...
Hayatımı bıraktım ne istediysem olmuyor zorlamayı bıraktım
Kimseye güvenmemem gerektiğini tek olduğumu herşeyin yalan olduğunu
Açıklama ve görsel uyumu
Güvenilir insan
İnsanlara güvenmeyi
Mutluluğu
Dürüstlük
Sevgiyi parayı aşkı
Mal fasulye
Mutluluğu