Yapıp da yapmıyorum diyenlerden misiniz yoksa gerçekten yapmıyor musunuz veyahut açık bir dille yapıyorum diyebiliyor musunuz?

Yapıp da yapmıyorum diyenlerden misiniz yoksa gerçekten yapmıyor musunuz veyahut açık bir dille yapıyorum diyebiliyor musunuz?
Ben yapmıyorum hiç.. sadece bazen arkadaşlarım bana bir şey anlatır.. ben de birisinin bana yaptığı kötülüğü anlatırım o kadar.. bu da dedi kodu sayılmaz çünkü sonuçta arkalarından sallamıyorum bana yaptıkları neyse onu sölüyorum.. onlarda insan olsun kötü şeyler yapmasınlar.. ha yapıyorlarsa da hem yüzlerine derim hem de sevdiklerime anlatırım istersem..
Yapmayı sevmem ya. Bazı arkadaşlarım sağ olsun ben istemiyorum dedikçe beni oraya çekiyorlar O_O
Geri ittiriver uzaklaşsınlar.
Bir taraftan merak da var hani, yok değil
Kanıtlarıyla gelsin o halde. Her duyduğuna inanma derim.
Yakın çevrene güveniyorsan bilemem tabii.
4-5 kişiye güveniyorsan iyi. İnsan güvenecek tek bir kişi bile bulamıyor artık.
Dedikodu yapmam. Kimin ne yaptığı ya da nasıl olduğu umrumda değil... Arkadan konuşmak ve birinin arkasından çekiştirmek hoş değil... bir şey söylemek istiyorsam insanların yüzüne direkt söylerim.
Kızlarla bir araya gelelim ya da telefonlaşalım tamamdır. Muhakkak küçük dedikodular yaparız :))
Cevap
2Cevap
Dun yaptim hiçbir amelime guvenmiyorum benim şu giybeti birakmam lazim yoksa oteki tarafta halim nanay
Başkalarının hakkında konuşmak bazen tatlı olabiliyor ama her zaman değil.
Bazen yapıyoruz işte. Dedikodu yapan insanların arasında olunca ister istemez katılıyorsun bazen
Hiçbir zaman, yapmıyorum çünkü sevmem
Malzeme oldukça
Hiç bana göre değil...
hiç.
yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?