İnsanlara dokununca onların fiziksel olarak ağrıyan bölgelerini kendi vücudumda hissediyorum?

Bilmiyorum belki de saçma gelecek ama çocukluktan beri bende böyle Bir şey var daha önce hiç sorgulamamıştım. Aranızdaa benim gibi olan biri var mı? Bunun dışında eğer benden uzaktaki daha önce görüp tanıdığım insanların başına bir şey geldiğinde (fiziksel) örneğin : bir tanıdığım yere düşmüş ayağını kırmış ve ben sadece ayağını kırmış haberini duyunca ayağım ağrımaya başlıyo mesela sol ayağımı, sağ ayağım ağrımaya başlıyor karşımdakinde ağrı nerdeyse onun karşıtı olacak şekilde küçüklükten beri elinde şifa var diye çok fazla insana masaj yaptım onlara dokunur dokunmaz bazen rahatsız edici şekilde ağrılar hissediyorum iyi yanı şu en azından nereleri olduğubu bilip oraya masaj yapıyorum kimsenin bana şurası burası, yok orası değıl ya da... Yerim ağrıyor dediğini duymadım şu zaman kadar çünkü kendim anlayabiliyorum sizin böyle tanıdığınız var mı? ya da bu normal mi? ya da bu yaşadığım şey ne?
İnsanlara dokununca onların fiziksel olarak ağrıyan bölgelerini kendi vücudumda hissediyorum?