Erkeklerin feminenleşmesi ve çekingenliği düşünüyorsunuz?
Bakıyorum da son zamanlarda erkekler daha bir içe kapanık olmuş karşı cins ile konuşamayanlar bile var bir merhaba demeye korkuyorlar siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Erkeklerin feminenleşmesi ve çekingenliği düşünüyorsunuz?
Bakıyorum da son zamanlarda erkekler daha bir içe kapanık olmuş karşı cins ile konuşamayanlar bile var bir merhaba demeye korkuyorlar siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Çekingenlik konusunda bazı erkeklere hak veriyorum çünkü bazı kızlar en ufak şeyi bile sapıklık olarak algılayıp tartışma yaratabiliyorlar. Sosyal medyada kendi hem cinsilerimle bazen konuşuyorum ve bana bile garip muamelelerde bulunanlar oldu. Şahsen ben erkeklerle daha rahat konuşuyorum genelde. Deseler ki iki cinsiyetten de sana kötülük gelme ihtimali var hangisinden daha çok şüphelenirsin diye sorsalar kızlar derim. Çünkü bu konulardan anlayan uzmanlar bile der kadınlar daha kurnazdır. Burada amacım hemcinslerimi ezmek değil böyle olan kişilerden bahsediyorum sadece. Bizim ülkemizde gerçekten çok kasıntı kızlar var bu bir gerçek. Feminenlik konusunda ise erkeklerin kadınlaşması bence iyi bir şey değil ama senin buna ne açıdan da baktığın önemli. Kimisi normal bir sürme çeken ya da vücudundaki tüyleri temizleyip bakımlı olan hatta sevgilisine veya karısına temizlikte çocuklarda yardım eden erkekleri bile feminen diyor. Oysaki bahsedilen feminenlik bir erkeğin gerçekten kadın gibi davranması.
Doğrusu bu bence... Yıllardır kadın kız kovalamak erkeklik sanıldı... Dağ tavşana gitmez tavşan dağa gider ve ben dağ gibi kadın dendiğini hiç duymadım...
Cevap
2Cevap
Sosyal medyadaki, twitterdaki saçma sapan sevgili wp sohbetleri, maskülenite adı altında saçma sapan içerikler ve hollywoodun tüm dünyayı manipüle etmesinden dolayı oluşan büyük bir toplum sorunu. Tüm gücümle çözmeye çalışıyorum, benim gibi çalışan çok az insan var. Özellikle yeni nesil kurtarılamayacak kadar dipte..
Erkeklerin elinden erkeklikleri alındı, kadınları taklit etmeye başladılar.
Konuşulacak insan vardır konusulmayacak insan vardır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?