Bedenlerinin ve zihinlerinin yardıma gereksinim duymadığını savunmaya çalışıyor olabilirler.
~ ben güçlüyüm, ilaç içenler gibi zayıf değilim~
Saçmalık..
Bedenlerinin ve zihinlerinin yardıma gereksinim duymadığını savunmaya çalışıyor olabilirler.
~ ben güçlüyüm, ilaç içenler gibi zayıf değilim~
Saçmalık..
Bence olabilir. ama yan etkisinden de istemiyordur belki de eğer hastalık varsa bence ilaç doktor kontrolünde mutlaka kullanılmalı.. çünkü bu yanlış ya da ayıp değil ki. aksine bir an önce iyi olmak lazım. ama her küçük soruna da direk ilaç kullanmak yanlış.
olabilir ama asıl sorun endüstriyel olarak insanların sömürülmesi için her fırsatın değerlendirilmesi de olabilir.
Mesela ben ağrı kesicilerin şeker gibi içilmesinin çok kötü bir şey olduğuna inanıyorum.
vücudun alarmını sessize alıyorsun ama oradaki sorunla ilgilenmiyorsun.
Bence korkuyorlar. Genelde ilaçların yan etkilerini çevrelerinde ciddi bir şekilde gören insanlar aynılarını yaşamaktan korktukları için reddediyorlar.
Dediğin gibi ben ilaç içecek kadar zayıf değilim benim vücudum ilaçsız da her şeyi atlatır kafasında olanlar da var
olabilir. ilaç kullanınca aşağılık ve değersiz olacağını düşünüyor. çünkü zaten değersiz hissediyor ve aşağılık kompleksi var. ülkemizde pek çok insan aşağılık kompleksiyle basetmek zorunda kalıyor. bunun sebebi de aileden değer görerek büyümemiş olmaları.
Cevap
6Cevap
Bazıları ruh hastası bence, bazıları da ilacı zararlı buluyor. Herkesin kendi tercihi ama ilaca gelene kadar neler neler zararlı zaten.
İlaç kullanmayı reddetmenin bir çok sebebi olabilir. İlacın yan etkilerinden hoşnut değildir, iyi gelmeyeceğini düşünüyordur ya da terapiyi tercih ediyordur. Bunlar da gayet akla yatkın. Sadece aşağılık kompleksi deyip tek bir nedene bağlayamayız.
Bence tadı yüzünden. İlaç firmaları bu sorunu çözmeli. Bir sürü ilacın tadı, kullanmayı reddedecek kadar kötü. :-(
Prozac, düşmanım bile mecbur kalmasın bu tada..
Anlıyorum. 🤦♂️
Alternatif tıp ilaçtan daha değerli onlara göre yatıp terlemek daha dogal
Olabilir diye düşünüyorum çünkü ilacın var oluş nedeni belli
Ben de bir ilacı kullanmayı reddettim ama sebebi düşündüğün gibi bir şey değil
İlaçların ben iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum
Bende ilaç içmeyi sevmem kullanmam çok gerek duymadikca
Pek sanmıyorum
İlaçların hepsi doğru şeyler değiller
olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?