Selamss
Birilerine yaranmak için onların kalıbına girer misiniz? Elalemi çok takıyor musunuz¿

#sosyetic
Bu dünyanın maalesef çivisi çıkmış 😅
Selamss
Birilerine yaranmak için onların kalıbına girer misiniz? Elalemi çok takıyor musunuz¿

#sosyetic
Bu dünyanın maalesef çivisi çıkmış 😅
Değişmem, kalıba girmem ama tam tersini çok yaptım, sevdiğim insan kalıbına sokana kadar uğraşırdım ama çok saçma geliyor bir yerden sonra ondan da soğuyorsun. Ama olayın en komik tarafı ne biliyor musun herkesi bir kalıba sokayım derken girmeyen direnen en saçma kalıba kapılmak:)) o günden sonra bir daha kimsenin kalıbına karışmadım banane dedim. Sosyal mesaj veresim geldi dur.
Seneye de giyerim diye bol
Fit göstersin diye de dar
Kalıplara yeltenirseniz ya kıçınız açıkta kalır ya kıçınız 😀
Hiç sevmem, sana gelince kalıba girmem etmem ama karşındaki insanı sokmaya çalışa cıx cıx cıx 😃
Eskidendi be bir kere de doğru anla şaşırt beni küçük sürprizler yap yumurta gibi ol kadın 😂
Al işte yine kalıba sokmaya çalışıyor biri :D
Yumurta sarı sende sarı benzerlik gördük belki 😃
Lan shsha kendine gel :D
Kendimdeydim ama bir düşündürdü kadın yumurta etkisi mi acaba 😂😂
Oşşşttt :D değil yok öyle bir şey
Bence de yok yumurtaya can veren Rabbim sen bizi affet 😃
Piüüüh sana Allahın cezası :D
Ben niye oldum şimdii Allahın cezası bana lütuf derlerdi iyice değer kaybı yaşadık bir yumurta yüzünden😂
Seni kandırmışlar ne lütfu 😅
Bütün kandırılmalar böyle tatlı olsaydı sık sık salağa yatardım ;))
😃 alıştırmışlar seni salağa yatırmaya
Sende az uykucu değil gibisin bu konu da seni de salağa çok yatırıyolar gibi 😃
shdjs yaptıramazlar beni salağa, yatırdıklarını zannederler
Bilinçli yatışların kadınısın yani 😃 bizde onun altını çizdik ama sarı civciv almıyor😃
Ahaha ya alıyorum be amaaan :D takılıyorum
Algıların çok açık verdiğim her mesajı alıyorsun endemik bir türsün sen :))) kalk yerine yat şimdi 😀
Eskiden değişebileceğim umuduyla yapıyordum bunu. Çünkü bu hayatta hiçbir şeyi kendim için yapmadım. Kendini o kadar nötr buluyorum ki canıma kıymak gibi bir niyetim yok ama kendime yatırım yapmak gibi bir derdim de yok.
Başkalarını memnun etmeye çalışayım bari. Bu vesileyle çalışkan ve başarılı bir insana dönüşmeyi umut etmiştim. O da olmadı.
Herkes diyor ki özgüvenli ol. Özgüven, kendiliğinden ortaya çıkmaz. İnsan, bireysel değil sosyal bir varlık. Etrafında ne kadar pozitif, iyi niyetli ve nitelikli insan varsa onların artu enerjisi sana özgüven katar. Ama çevresindekiler, fosilse istediğin kadar çabalayıp çırpın onlar bir taraftan seni kamçılayıp yükseltir, sonra tekrar aşağı çeker. Bunu bazısı cehaletinden yapar, bazısı kötülüğünden ya da her ikisi...
@Sosyetic_SheqiiL Biz KS aydınları hep böyleyiz. Gece sabaha kadar uykumuz gelmiyor. Çalıştığım zaman gece uykuya daldığımda rüyalarla boğuşurdum. Şimdiki uykularımda rüya bile yok
Ha yok ya daha erken :D
Hayır, bu aklımın ucundan bile geçmez. Başkalarını memnun edebilmek için kendimden eksiltemem.
senden memnun olmayan da ne bileyim
🌸🌸🌸
Bukalemun değilim
Kız sana hayran olsunlar 😅
Yasaaak! 😃
Rica ederim bebişim 🌸
Cevap
52Cevap
Değişmem eskidendi o başkalarını düşünme şeyleri
Dünden bahsediyor sjsjs
Yiaa :D şükürler olsun
Tamam bb 😒
Tamam bye bye işte
Ouzzz şimdi sinirlencem, gıcık olacam, parçalicam 😅
Kimi yazanı
Tom ve Jerry gibi mi
Hadi be :D
Aynen :D ama ne didişmek birbirini öldürmedikleri kalıyor
:D doğru
Yürü git
Niye
Sonuç itibari ile gitmiştin :D niye geldin
Olur öyle :D
Kendine söyle :D
Gitmiyorum diyen sensin, kendine söyleyeceksin 🙄
Gidiyorum dedin ya ondan önce
Benim adıma karar veriyorsun yani 😬
Aaa sebep? 😅
Tabii ki
Haha uydurma şimdi konuyla ne alaka 😃
Şey.. konu neydi? 😂
Ben kimsenin peşine takılmam öyle 😒
Lan ouz djdjs :D sus be
Mutlu etmeyi istediğimde yapıyordum bunu farketmeden. Ama önceliği benim mutluluğum yaptıgım için artık yapasım yok bunu. Bende olanla mutlu olmayan benden olsun 😀
Başkalarını memnun etmek için kendimden asla ödün vermedim ve vermem. Tek bir kişi için değiştim ama olmadı. Ben kendim olmayı seviyorum diğer türlüsü bana aykırı...
Değişmem neysem oyum. Türlü türlü huyumm😃
Hayır, onlar beni memnun etsin
İnsanları memnun etmeyi severim yaptığım bir iyilikten sonra onların yüzündeki gülümseme hoşuma gider ama bunu çıkar için yapmam sadece yapım böyle
Ama iş kariyer ya da başka bir sebeple ilgili bir durumda ısınamadığım bir insana asla olamadığım gibi samimi davranamam ve başka kalıplara giremem bazı önemli hususlarda ise net davranırım
Yani çalıştığım iş yeri namaza karşı ise ya da fazla karışıyorsa tersliyor ya da olur olmaz şeylerden gerginlik çıkarıyorsa mecbur kalmadıkça orada çalışmam başka bir işe bakarım
Çoğu kişi buna hayır diyecektir ama elalemi çok takip mutsuz olan çok insan var. Önce kendilerini severlerse sorun cozulecektir, burayada nasihatı bırakayım.
Kendi cevabım ise umursamam
Nasihatçı nonem 😃
😄
Asla takmam, kimseyi etkilemek için de olmadığım biri gibi davranmam. Bu konuda çok fazla tecrübe edindim çünkü ve bu tecrübelerden elde ettiğim en somut veri; biri için değişirsen bundan mutlu olmadığı gibi seni zihninde kişiliksiz biri olarak kodlar. Olay budur..
Fırıldagin tekiyim ben, rüzgar gülü gibi. Kim nereye ben oraya. Rüzgar nerden eserse 😂😂😂
Bak inanırlar
İnanan insanım :D karakter göremiyorum sadece abide onlar djjs
Yine mi Siri hdjs
Her şeyi otomatik 😅
Ahaha deli
Sağa gitsen sol küsüyor sola gitsen sağ küsüyor dümdük ileri gitmek gerek 😄
Çözmüşsün 👏
Ne demişler 40 yıl taşı sırtında indirdin mi bir gün senden kötüsü olmaz. Herkes ayağıyla yürüsün yallah 😄 çok atarlıyım
İşte o kadar, yallah :D
Değişmeye çalıştım olmuyor tutmuyor bende jdjfj orijinal bu değişen eğreti duruyor
Yaniii 😌
Cıx. Başkası için değişmem. kendim olurum daha iyi. Değişmeye çalışıyorsun sonra bi sıkıntı oluyor, bişey oluyor yalnız kalıyorsun, pişman oluyorsun vs. Kendin olmak, bu konuda biraz bencil olmak en iyisi.
Kimseyi memnun etmek gibi bir derdim yok... Bir alo der misin, bir mesele var
Hayırdır inşallah
Tenk yu 🙂
Ne demek :)
Hiç umursamadım ama bazen umursamam gerekirdi 😂
Ne zamanlar?
En çokta ergenlik döneminde
Yok umursama :D
Umursasaydım iyiydi ya 😅
Böylesi iyiymiş böyle olmuş :D
😅doğru işte de… insan bi işte diyor nerden buluyorsun şu güzel soruları bizi sorgulatıyorsun kendimize
Bir anda geliyor yatağa giriyorum sonra fıstıklı sorular geliyor aklıma sabaha kadar unutmam inşallah diyorum :D
İnşallah unutursun diyeyim 🤭🤣🤣tebrik ederim
😃 unutma desene kız
😂tamam unutma diyorum 😜
😃🙏
Hayır kimseye yaranmaya ya da değişmeye çalışmam. Kimseye kendimi beğendirmek zorunda değilim, kimsenin istediği gibi olmak zorundadır değilim. Neysem oyum. Kabullenen yanındadır, kabullenemeyen umrumda değildir açıkçası. Çokta fifi yani :d
Kimseyi yaranamam. Yaranmaya çalışan insanları ise sevmem. Değer görmezler gözümde.
Hıhım
Birilerini değil ama sevdiklerimi ve ailemi memnun etmek için değişirim. Ben değişmem diyen insan, kendisini kaf dağında gören ve egosuna yenilmiş insandır. Seven ve sevgisini göstermek isteyen insan için değişmek vazgeçmek değil kazanma çabasıdır
Eğer bunu yaparsam kendi benliğimi yok etmiş olacağım. Hani insanın kendisine zarar verdiğini düşündüğü davranışlardan kurtulmak ister o normal. Fakat başkası bu hâli beğenmiyor diye de değişmem
Küçüklüğün çok tatlı ♥️☺️
Rica ederim 🌺
Değişmem. Beni seven böyle sever. Birine ayak uydurmak için onunla aynı fikirdeymiş gibi yapmam veya onun istediği ozelliklere sahipmişim gibi yapmam asıl o değişsin çok istiyosa
Başka birileri sırf mutlu olsun diye karakterimi değiştirmem ama sevdiğim insanları ben bir şekilde mutlu edebildiğimi düşünüyorum.
Çok değiştim fakat karşımdaki memnunsuz muş onu anladım.
İyi ki memnunsun van değilimiş de muş imiş
Kaç kişiyi memnun edicem ki insanlara göre şekillenirsem sonunda o şekli beğenmicek olan yine onlar olur zaten bitmez ki o yüzden kendim neysem oyum
Yaranmak için asla değişmem. Ne kişiliğim ne karakterim başkasının mutluluğundan daha önemli değildir.
Hayır bir zamanlar bu hayatı yaptım bir daha kim olursa olsun değişmem. Kimsenin de değişmesini istemem..
Kendi memnuniyetim için şekilden şekile kalıptan kalıba hatta iğne deliğine bile girerim ama başkaları değer vermediğim insanlarsa değiştiririm.
Asla baskalari icin degismem. Bu hayatta memnun etmek istedigim kisiler anam babam gerisi bos.
Ben kendim olmak isterim beni ya böyle sevişenler ya semesinler
Asla değişmem, beni olduğum gibi kabullenebilirler,
Asla değişmem çünkü kimse memnun olmaz yani insanları anlamak zor
Ben kimse için değişmem.. Beni olduğum gibi kabul edecek ve sevecekse benimle beraber olsun..
Hayır değişmem ve o yüzden pek de sevilen biri değilim
Sevdiklerimi daha mutlu etmek için çabalarım belki ama eğreti durar
Başta giriyorum uyuyorum ama zaman geçtikten sonra özüme geri geliyorum
Benim için iyi anlamda değişim gösterene karşı iyi anlamda değişirim.
hayır. beni ben olarak kabul eden buyursun gelsin
Hayır. asla kabul edemiyorum çünkü :D
Memnun olmayan s.. tirsin gitsin, memnun etmek için kendimi kasmam.
transformers değilimki değişeyim araba iken savaş robotu olayım 😂😂 ben ne değişcem onlar değişsinler sanki çok düzgünler de 😂😂
Herseyde değil birtakım olaylar olur misal sevdiğine laik olabilmek için başka bir şekle girer ve değişmeye karar verirsin fakat birtakım duvarları olur insanın yıkamazsın önüne geçemez değiştiremezsin o yüzden kısmen deisim olur
Kötü huyum varsa insanları inciten ve bu huyumu birçok kişi dile getiriyorsa o konudaki değişmeye çalışırım
Karakter sahibi olmayan insanların karakterlere bürünüp, sanal alem de her hesaba göre şekil değiştirdikeri bir dünya da bu konuyu tartışmak manasız
Onlar benim kalıbıma girsin..😅💃
Girsin djsk
24 yaşıma giricem hala yalnızım yani lalemin canı ceheneme
Elalem de kim oluyormuş kafa nere ben oraya der yaşarım
beni seveni deyer vereni mutlu ede bilmek için iyiye doğru deyişirim
Bilemiyorum, hiç düşünmedim.
Fişi varsa değişim yapabiliriz.
Hayır kendim için değişirim
hayır değişmem
Hayır bana göre şeyler değil
Anne haric söz konusu bile degildir.
Mümkün değil.
Asla beni kabul eden böyle etsin
Kimse için değişmem benim için degissinler
Hayır böyle olmasaydım çevrem çok olurdu.
Pek çok kez oldu ama dersimi aldım 😌
Asla değişmem.
Teşekkür ederim, bilmukabele :)
Denerim hfhg
Yapmamalısın boaviss
Anlaştık 😃🤝
Hayır. Zaten bu yüzden yalnızım
Değişmem beni beğenen böyle beğensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?