- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış tercih her zaman yanlış insanlarla doğruları yaşamaya çalışmaya çabalayarak zaman kaybetmenize sebep olur..
Bu sadece kadın için değil erkek içinde geçerli bir sonuçtur.
Sizinle sadece zaman öldüren insanların hayat tarzıdır.
Kadının ciddisine denk gelememek..
Her geçen zamanda bu ihtimali biraz daha imkansız olduguna inanır hale geliyorum.119 Yorumla- +1 yıl
Bakmasını bilmiyorsanız bunu diyeceğim bir şey olmaz.
- +1 yıl
Önyargılarınızdan kurultulamadiginiz ve ne istediğiniz konusunda kendinize doğruları söyleyemediginiz sürece yanlış yapmaya devam edeceksiniz bundan emin olabilirsiniz.
Not:
Ciddi ilişki isteyen erkek değildir, ona adam denir. - +1 yıl
İstemiyor olduğunuzdandır.
İlk başta dediğim gibi.
Bakmak ile görmek arasında çok ince bir çizgi var.
İnsan ilk önce kendine yalan söylemekten vazgeçecek.
Her gördüğüne tanıdığına veya tanıdığını zannettiğine adam demeyecek.
Erkek ile adam kelimelerini karıştirmayacak.
Sadece dış görünüşüne göre karşı cins secmeyecek.
Bu sadece kadın için değil , erkek cinsi içinde gecerli.
Herşeyi bir kalıba sokarak , tanımlamaya çalışarak , herşeyin altında bir şey arayarak o kişinin gerçek yüzünü göremez.
Doğru kişinin tanımını doğru yapacak.
Duymak istediklerinizi size soyleyenleri değil, gerçek ve doğru size gösterenleri tercih etmelisiniz.
Aksi halde kısır döngü devam eder. - +1 yıl
Peşin hüküm, önyargı her zaman insanoğluna yanlış yaptırmıştır yeryüzünde.
Hayat suprizlerle dolu.
Kişi ilk önce kendine doğruyu söyleyecek.
Sonra da karşındakinin ona doğru söylemesini bekleyecek.
Siz istediğiniz kadar yok deseniz de elbet bir yerde doğru insan var.
Ama buna oturduğunuz yerden sahip olamazsınız.
Bekliyorum gelsin beni bulsun , o devir çoktan bitti.
Konu ne olursa olsun birşeye sahip olmaksa niyetiniz olduğunuz yerden kalkıp harekete gecmelisiniz.
Çaba , emek insanı bir yere getirir.
Aksi halde yanlışı her zaman başkasının üzerine atarsınız.
Bu da kişiyi hep yerinde kalmasına sebep olur. - +1 yıl
O kadarını da ben söylemeyeyim isterseniz.
Söyleyebileceğim sadece şu olabilir.
Kendinize sorup, samimi olarak cevap vermeniz gereken 3 soru var.
1. Ne istiyorum?
2. Beni nasıl biri mutlu edebilir , tabi ben nasıl birini mutlu edebilirim?
3. Hayattan beklentim ne? - +1 yıl
Koşmak değil.
Siz nasıl anlıyorsunuz veya anlamak istiyorsunuz bilemem.
Bildiğim tek bir şey var.
Önyargı ve peşin hüküm vermemek.
Bir bakışta anlaşılsaydı insanoğlu, boşanmalar değil , evlilikler hüküm sürerdi yer yüzünde. - +1 yıl
Değişen bir şey varsa o da kafalar.
Elma ile armutu birbirinden ayırmak lazım.
Aynı olmadığını kabul etmek zorundayız.
İnkar etmek doğru ve gerçeği değiştirmez , sadece kişinin kendini kandırma seviyesini belirler. - +1 yıl
Çünkü insanlar ciddi ilişki istemiyor.
Herkes için diyemem ama büyük bir oranda boyle.
Yanlış tercihler , yanlış insanlarla doğrulari yaşayabileceklerine kendilerini inandırdıkları için bir süre sonra biten ilişkiler sonunda yanlış yaptıklarını kabul etmeyip suçu baskalarina atmalarının sonucunda doğru insanın olmadığına kendini inandırmıs oluyor.
Mutlu olacağı insanı cebindeki parasına göre , bindiği arabaya göre , gittiği mekanalara göre, dış goruntusune seçen insanlığın gerçekten mutluluğu aradigina inanmak , yagmurda elinde şemsiye olman yürüdüğünüzde neden islaniyorum demek gibi bir şey.
Sen mutlu olmak istemiyorsun bunu kabul et.
Bu arada "sen" şahsınız değil.
Sadece konuyu anlatmak için genelleme yapmaya çalıştım.
Bir erkeğin kadına karşı olan kötü tavrı, davranışından kadın mutlu oluyorsa , o insanların mutlu olma ihtimali sizce ne kadar?
Veya bu tip insanlar isteklerinde ne kadar inandırıcı. - +1 yıl
Öylesiniz demedim zaten, buna hakkımda yok, haddim de değil.
Sadece birşeyleri istiyorsak gonulde , oturduğumuz yerden armut piş ağzıma düş olmuyor artık.
Gerçek bu maalesef.
Çaba , emek , zaman harcamaliyiz.
Gerekiyorsa yurumeliyiz, gerekirse kosmaliyiz ama yapmamamız gerek tek şey acele etmemeliyiz.
Peşin hüküm ve önyargı suhursuzca kesinle yapmamalıyız.
Gerektiği kadar. - +1 yıl
Rica ederim ne demek
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar eğlence mizah laylaylom yaşamaya özendirildi. Sevmek sevilmek gülüp geçmelik aktivitelere dönüştürüldü. Ciddiyet meziyetken suça cıvıklık kusurken erdeme çevirildi. 1980'lerden günümüze yaklaşık yarım asırda insanlar böyle "gayriciddileştirildi"
20 Yorumla
+1 yılGerçekler ağırdır yalanlar kandırır. Herkes kaldıramaz kaçar yalana sığınır. 😅 Cidden sevenden kaçılır mı? Ciddiyet sanırım artık değer görmüyor. İnsan kendini yalanlarla avutuyor ama maalesef o zaman da sığıntı oluyor. Pek benlik değil.
11 Yorumla
Ciddi kız seviyorum. Ama surat beş karış olacak diye bir şey beklemiyorum. Hayata karşı bir duruşu, bir hedefi ve bir amacı olacak. Eli ekmek tutacak. Koca ya da baba eline bakmayacak. Eğlenceli olması gereken yerde eğlenmeyi bilecek.
41 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Severler severler şimdi yok falan derler ama yemeyiz))
33 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u +1 yılkorkak oldukları için ya da ciddi ilişki istemedikleri eğlence isteyen kadın aradıkları içinde olabilir.. zaten kaçan erkeği de kovalamasın kadınlar.. yol versin gitsin
11 Yorumla- +1 yıl
evet öyle yapıyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSorumluluk alamamak, bundan korkmak.
00 Yorumla Ciddi koz sevmeyen erkek, ciddi düşünmüyordur. O kızın duruşundan istediğini alamayacağı için uzak durur vakit kaybı olarak görür, daha baskın bir ciddi karekterse onun altında bişey arar ve kaçar
13 YorumlaSorumluluk almaktan kaçıyorlar. Yetemeyeceklerini düşünüyorlar ve kendilerine güvenmiyorlar daha relax ve beceriksiz kızlara yöneliyorlar onlar için bir şeyler yapmak kendilerini yeterli görmelerine sebep oluyor, bağlanıyorlar.
13 YorumlaCiddi kızlar annelerinin porselen takımı değil kıramazlar diye, diğer türlü yılışık her istediğinde kırıp dökecek porselen bebeklere koşuyorlar.
25 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef dünyada çok değişik bir denge var. Hayat insanların karşısına ne istiyorsa tam tersini çıkartıyor.
27 Yorumla- +1 yıl
Evet sadece aşk ilişkilerinde değil. Beyaz istersin siyah olur
- +1 yıl
Konum at geliyorum aşko
- +1 yıl
Uöuyorum şu an
Ciddi kızların karakteri vardır,
Yılış yılış hareketlere müsaade etmezler,
Değerleri vardır.
Dolayısıyla bu tip kızlar aklı fikri abazanlık olan soyratılara 3 beden büyük gelir karakter olarak,
İstedikleri gibi sömürüp kullanamazlar öyle bir kızı.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddi olmayan yılışık olmuyor ki. Erkekler doğal, esprili, eğlenceli kızları severler bence. Sürekli ciddi bir insanla zaman geçmez ki. Erkekler de aynı şekilde bence eğlenceli ve çocuksu tarafları da olmalı. Resmi kurum değiliz sonuçta diye düşünüyorum.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani sizin ciddi olmayan kızı yılışık olarak nitelendirmenizi anlamadım. Yılışık deyince aklıma sürekli cıvık hareketler yapan, sınırı olmayan, her erkeğe salk muhabbet yapan, bebeksi hareket yapan kızlar geliyor mesela benim aklıma. Ciddi olmayan deyince de sempatik, eğlenceli, doğal kızlar. Yani nasıl nitelendirildiğine bağlı ciddiyet kavramının
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiraz da erkeklerin gözünden bakmanız lazım. Kimse bu devirde ev geçindiremez , evlenemez. Mecbur kısa surekli takılıyorlar. Siz evlenince bir şey olmuyor asıl sorumluluğu erkek alıyor çünkü evi geçindirmek onun görevi. Şimdi anladın mı tatlım?
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılNiye kacalım ben ciddi ilişki insanıyım bulursam basarim nikahı ama bana göre daha çok ciddi iliskiden kacan kızlar kimle konuşsam bana evlenmek istemeyeni denk geliyor ya da beni istemiyorda mi diyor bilmiyorum
06 Yorumla- +1 yıl
Bende bulamıyoruk benden de kaçıyorlar
- +1 yıl
Kimine evlilik çağı kimine değil ha ben evlilik düşkünü biri değilim ama evlensemde fena olmaz benim icin aslında zaten yeterince düzenli bir hayatım yok belki evlenince bir düzene oturur diye bakıyorum ama gorüyorum ki bana evlenmekte evlenmemekte haram galiba
- +1 yıl
Yalnızlık zaten yeterince sıkıcı bak mesela gün icinde telefonum zangir zangir calar 40 arkadaş aynı anda aramaya baslar ama buna ragmen kendimi epey yalnız hissediyorum belki eşimin olması bu boşluğu doldurabilir insanın yanina bir eş şart lakin dogru olanından. Evlenme diyene de aldanma tabi iyi evlilikte sans meselesi
+1 yılKendi hemcinsini kotulemen ne kadar kotu erkekler neyi seciyo soylim sana evlenesiye kadar guzel alimli kizlari sonrasi namuslu gozuken veya olanlari olay bu
08 Yorumla- +1 yıl
Yazik kafana bu kafayla kadinlar devam ettigi surece cok aldatilirsiniz ben size soylim
- +1 yıl
Aldatilincada karsidaki kadinlari suclarsiniz ah icinizi biliyorum sizin kiskancliktan öluyosunuz ama kendi eslerinize toz kondurmaz aldatilmamin normal oldugunu karailarsiniz utaniyorum sizden
- +1 yıl
Istedigini de hayatim ben insanlarin dedigini takmam ozguvenim var erkegin kolesi de olmam sana da tavsiye ederim
- +1 yıl
Aglayan siz oluyosuniz genelde neyse ya kendi kiymetinizini bi gun aci gerceklerle karsilasinca anliycaksinkz iyi geceler
- Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılCiddi kızdan derken ciddi bir ilişki mi yoksa ciddi resmi tavırları olan anlamında mı? Davranış olaraksa erkekler tersleneceğini düşünür.
03 Yorumla- +1 yıl
Bu devirde evlenmek zor artık. Hem ekonomik olarak hem de güven anlamında toplum bitik. O yüzden herkes flört ederek tatmin olmaya çalışıyor. Korkuyor erkekler ömür boyu nafaka ödemek istemiyor.
Anladik biri senden kacmis ciddi düşündügün halde de erkek genellemesi nedir arkadas, sorun ne alaka verdigin yorum ne alaka
05 Yorumla- +1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılevlilik bana gore degil hazir değilim daha hem ciddi olan kizin da gecmisini bilemem belkide gecmiste yapacagini yapti simdi ciddiyim ayagina saf erkek kovaliyor nereden bilecem guvenemem ben olmaz
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ikisi de değil... Yerine göre davranan kız seviyoruz. Ölçülü olmalı, samimi ve içten olmalı, gerisi çözülür.
012 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler işine gelen kızların yanında olurlar onlardan faydalanabilecekleri kızların eğer ciddi bir niyetleri yoksa
01 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSoyle dusun kizlar nasilki adam gibi adamlardan kacip zppe karakter yoksunu olan erkeklere gidiyorsa onun gibi birsey olsa gerek
08 Yorumla- +1 yıl
Cok takilmamak gerek rabbim digrusunu bilir rabbim hayirlisina deng getirsin
- +1 yıl
boş ver isyan etme tum insanlarin hamuru aynidir ama pistikleri firin farklidir
- +1 yıl
Ben birakali cok oldu kadinlar erkeklere erkeklerde kadinlara guvenmiyor ornegin ben tovbe hasa bir kadin Allah bir dese inanmam iki olduda haberimmi yok diye okadar yani Turk kadinina inancim
- +1 yıl
Evlendim ayrildim
+1 yılÇünkü artık evliliğin günümüz insanları ve özellikle kadınları için gereksiz ve anlamsız olduğunu düşünüyoruz.
03 Yorumla- +1 yıl
Sadece sevgili olup herşeyi yaşayıp görebiliyorsun zaten artık. Sadece çocuk yok.
Ruhen çocuksu ama olgun olan , mantıklı, aşkta duygusal ve bir hanımefendi olursa savaşırım
Diğerlerinden ise kaçarım00 Yorumla
+1 yılYoo yoo kim demiş hiç de bile 😊 bak deneyelim istersen sen bana yürü kaçıyor muyum. Tabiki kaçmam 😂😂
00 Yorumla
+1 yılHayatta her zaman ciddiyet sevilmiyor yerinde güzel yerinde de eğlenceli olmak gerek
04 Yorumla- +1 yıl
Ben ne Yılışık nede Kasıntı insan sevmen yerine göre ciddi yerine göre eğlenmesini bilen biri olmalı
- +1 yıl
Evet arası bulunmalı her şeyin aşırısı zarar
+1 yılSorumluluk almak istemedikleri için olabilir.
01 Yorumla
+1 yılbi anda erkeklerin hepsi evlilik ister olmuş noldu ya
10 Yorumla
+1 yılBasit oyuncaklar genelde oynaması daha kolay olur
21 YorumlaBende kızların seven erkekten neden kaçtığını anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılBenden de kaçıyorlar çok ketummusum dövecek gibi bakıyormuşum falan..
00 Yorumla
+1 yılKarşısındakini Evliliğe uygun görmediği gibi Beğenmediğini içiinde olabilir.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme niyeti yoktur ondan ama evlilik isteyen erkek asla kaçmaz
00 Yorumla Erkekliğin onda dokuzu kaçmak dedikleri bu olsa gerek
00 Yorumla
+1 yılYatağa atamaz çünkü. Sevişemez, yiyişemez öyle kızla. Nude alamaz. Vs vs
00 Yorumla
+1 yılCiddi kızları ister ama şımarıkları severler erkek böyle değişiktir😄
00 Yorumla
+1 yılEvlillik pahalılaştı siz elin altına taşınızı koymadığınız için 😄
00 Yorumla
+1 yılŞükür et zamanın kayıp etmedin. Kendine belli edene saygım yok
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlenmek isticez diye sjjssj
13 YorumlaValla öyle bir şey var mı bilmiyorum bende ciddi birini istiyorum ama bir türlü denk gelmiyor şu şekilde kaçılır kızı kendine yakıştırmaz olabilir mesela
00 YorumlaBen ciddi düzgün kız istiyorum da eskiden erkekler şöyle böyle denir de artık bu devir de kızlar şöyle böyle ahlaksız yok düzgün kız
02 YorumlaDoğrudur cilveli eğlenceli kadınları severiz. Ama artık evlenmek istiyorsak ciddi kişilere yöneliriz. Örneğin ben 😁 ama çokta sert görünmeyin.;)
00 YorumlaCiddi istemeyen erkektir
10 Yorumla
+1 yılTam tersine ben öyle kız arıyorum nedense yok maalesef
00 Yorumla
+1 yılKadınlarda ciddi erkeklerden kacıyor
15 Yorumla- +1 yıl
“İyi Adamlar Yalnızlıktan Ölüyor. İyi Kadınlar İse Kötü Adamların Balkonundan Gökyüzüne Bakarken.” bu soz kimin bilmiyorum ama gelecegı gormus
- +1 yıl
🚬🚬
Gülmeden duramıyolar cünkü
01 Yorumla
+1 yılCiddi ilişki istemiyoruz
011 Yorumla- +1 yıl
Nereden?
- +1 yıl
Kendi resmim. Ciddi düşündüğün adam böyle resmini koysa kızacaksın yani?
- +1 yıl
Bilmem, bir şey oluyor mu?
- +1 yıl
Bir şey olmuyorsa resim koyabilşr değil mi ciddi sevgilin? Olursa ne oluyor onu sordum
- +1 yıl
Olanı göstermekten niye çekşneyim baby. Etrafımda çok kız var zaten, ama sohbet etmek isteyip mesaj atan olunca cevaplıyorumbir önceki resmim çıplak değildi yine mesaj geliyordu fark etmiyor yani :)
. - +1 yıl
Hem sen de hemen profil resmime açıp bakmışsın, çirkin olsam konuşmayacak mıydın :)
+1 yılDüzgün adamlar seç
06 Yorumla- +1 yıl
Her şeyi devletten bekleme, sen bul
- +1 yıl
Şair burada hep erkeklerin sana adım atmasını bekleme sen de at diyor
- Kişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü evlenmek istemiyoruz
01 Yorumla Ciddi olmadıkları için😂😂😂😂
02 YorumlaCiddi birini göremedim daha
02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ciddi bir kız bulsam önu kraliçem yapacağım
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi kizdan korkarim
04 Yorumla- +1 yıl
Edemiyorsun
- +1 yıl
Ne konuda korkmuşum
+1 yılCiddi seven insan akıllıdır oda bizi bulmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Bulamıyor değil, söyleniyor ama herkes lafta.
+1 yılHer erkek ciddiyet kaldıramaz,
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Neden ciddi ilişki yapsın
05 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Evet cilveli işlek kadın severler
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler artik her şeyden kaçiyor bu devirde
10 YorumlaCiddi kızları kaldıramadıkları için
10 Yorumla
+1 yılÇünkü samimi değiller
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. Doğru insan kaçmaz sanırım
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum çok saçma bebce de
00 YorumlaBı yerleri yemezde ondan
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi kız mı? O da ne? 😏
00 Yorumla - Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne