Sizce insan özelliklerinden hangisi en kötü?
Kinci insan
Kıskanç insan
İkiyüzlü insan
Sinsi insan
Yalancı insan
Sürekli kandıran insan
Sürekli küsen insan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce insan özelliklerinden hangisi en kötü?
Sinsi insan en kötüsü ve en tehlikeli olandır çünkü ne olduğunu sana nasıl zarar vereceğini dost mu düşman mı olduğunu hiç bir zaman kestiremezsin
Kinciyi severler umrumda degil kendi kendine kudurur, kıskanç da kinciyle aynı sonu taşıyor. Sürekli küsen de öyle. Ama iki yüzlünun diğer yüzünü göz ardı edemem bir yerde iki yüzlü ile aldatmak aynı şey yani kandırmak, yalancılık, sürekli kandıran insan bu üçü aynı kulvarda zaten. En tahammul edemediğim bu.
bunlardan birisine sahip olmak hepsine sahip olmak demek zaten kıskanç biri iki yüzlüdür de, iki yüzlü biri kıskançtır da mesela siz hiç aldatan ama dürüst olan insan gördünüz mü bir insan da kötü bir özellik varsa diğer tüm huyları kötü demektir
Hepsi kötü aslında. Ama sıralama yaparsam ilk beş şöyle olur
1. iki yüzlü
2. kinci
3. sinsi
4. yalancı
5. kıskanç
en zararsızı da sürekli küsendir.
Cevap
32Cevap
Sinsi insan, ne b’kum oldukları belli değil. Yalancının mumu zaten çabuk söner. Kıskanç kudurur durur. Sürekli küsen küssün çokta tın yani. İki yüzlü insan iyidir çevir çevir tükür. Kinci insan kendi kaybeder. Sürekli kandıran insan anca kendini kandırır bize bir şey olmaz.
İkiyüzlü insan
Sinsi insan
Yalancı insan
Sürekli kandıran insan
Sürekli küsen insan
İnsanın duygularıyla oynayan yalancı dolandırıcı insanlar en kötü olanlarıdır
Böyleleri yüzünden öyle de soğumuşum insanlardan öyle de korkmuştum. Önüme çıkarsa yine aldatırsa diye
Yalancılardan korksanız iyi olur
Bu özelliklerin hepsi çok kötü iki yüzlü içine yalancı kandıran vb bunlarda girer ama aldatan bunlar temel değerler hepsi kötü bence
İyi görünen ama aslında seni kıskanan kötülüğünü isteyen insanlar kötü.
@meralmaral cığım hayır bebeğim bence bu konudaki tesbitin biraz yanlış tatlım
Bak şimdi sen çok hoş bir bayansin on numarada bir manitan var her dediğin oluyor falan
Senin kız arkadaşıninda öyle sıradan hanzo bir manitası var e bu kız haliyle sana imreniyo ve haliyle elinde olmadığı için kıskanıyor yazık garibim kıskanıyor bundan Zarar gelmez ki bebeğim.
Veya seni sevgilin iki gözünden kıskanıyor niye çok sevdiği için
Bundan da Zarar gelmez tatlım he biraz sıkıcı olabilir ama ama Zarar asla gelmez.
Zarar hangisinden gelir biliyor musun tatlım
O kız arkadaşın sana gelip manitan hakkında atıp tutar kara çalar da manitanin yanına da gidip seni kotuleyip
İki yüzlülük yapıp
Arani bozarda kendi kendini yamalar sa işte o kötü olur sana bundan başka bir kişilik de zarar veremez zaten ama iki yüzlü insan anan küreğini s*** seni kuru çula oturtturur aman ha dikkat et...
🤨😘
Evet onlar da kötü
Hepside deseydiniz onu seçerdim çünkü hepsi de kötü
Bunların arkasındaki sebepleri anlamayıp çözemeyen kişi, kötü bir hayat yaşamaya mahkum.
Hepsi birbirinden beter. Ama iki yüzlü ayrı bi beter.
Hak eden kim olursa olsun aşırı derecede kin guderim ve laf sokarım durmadan
Manipülatör insan. Önce çıldırtan kendini savununca da seni suçlu durumuna düşüren masumu oynayan.
Kıskanç biri..
İkiyüzlü insanlardan korkacaksın çünkü onlar üç maymunu oynuyorlar oylelerin zararı çok fazla olur onların yanından direk kaçınmalıdır bence
Sürekli kandıran insan
Kandıran insan tabii ki
keşke bir kaç şık seçme imkanı olsaydı.
Kinci fesat haset ikiyuzlu..
Bu özellikler hepsi sinsi insan da bulunur
İki yüzlü insanda zaten her şey vardır
Yalancı.
Hepsi kötü ayırt edemedim
İki yüzlü insan hem kalbe hem akla ziyan
Bunların hepsi kötü
İki yüzlü insanlar maalesef
Yalancı insan
Seçeneklerin hepsi kötü
Sinsi ikiyüzlü yalaka
Kesinlikle iki yüzlü insan
Kız olup kızdan hoşlanmak lanet bir duygu bastirilmayan torpulenemeyen
Hadi ya hep merak ettim nasıl oluyor nasıl Bir Duygu nasıl bir dürtü ben bir erkeği düşünmeyi geç aynı cümle içerisinde bile kuramıyorum ueggg madem bulanıyor 🤮🤮
Kız kızdan hadi hoşlandı o sanki bana erkeğe nazaran biraz bir tık normal gibidi geldi hani masaj salonuna gittin düşün sağını solunu okşayıp masaj yapıyor var say
Ama ekek ki sıkıntı uegg 🤮🤮
Bir erkek ile senin dürtüleri ni uyandıracak derecede ileriye gitmediğin için de olabilir mi
Kötü insanların özelliği yoktur. Kötü; kötüdür.
Sonuç olarak insan kötü
Seçeneklerin hepsi birbirinden berbat
Hepsi : )
Çapkın insan
Namkör insan
Hepsi
Suriyeli
iki yüzlü
sinsi insan
Sinsilerden nefret ediyorum herşeyi yapabilirler
Hepsi
Hepsi desem