Kişilik & Karakter Öğretmen öğrencisini duygusal anlamda sevemez mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Öğrencilerin öğretmenlerini sevdiği, ona aşık olduğu örnekler var. Ya tam tersi mümkünsüz mü? (Lütfen belden aşağı düşünmeyin.) Güncellemeler+1 yıl Sevemez mi? Öğretmen öğrencisini duygusal anlamda sevemez mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dever ama içinde kalmalı zaten olsa da fantezi olur yaş farkı nelisemi ünv mi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden fantezi diyorsunuz? Okuyucu kitabını okudunuz mu ya da filmini seyrettiniz mi? Yorumla Barmecide +1 yıl Adı üstünde roman ve onun n filmi yani gerçek değilki Yorumla Soran +1 yıl Okumalısınız, izlemelisiniz. Kim diyor gerçek olmadığını? Velev ki gerçek değil, böyle bir durumu kimsenin yaşamadığını mı sanıyorsunuz? Yorumla Barmecide +1 yıl Buyurun o zaman hayat dizin biz fikrimizi belirttik yanılmışsak söylersiniz Yorumla Soran +1 yıl Dediğinizi anlamadım. Yorumla Barmecide +1 yıl Hayat dizin sonuçta istediğinizi yapabilirsiniz işin sonunda sizin fikrinizmi bizimkini doğru çıkar onu zaman gösterecek Yorumla Barmecide +1 yıl Selam mesajları şimdi görebildim Yorumla Barmecide +1 yıl Ama cvp yazılamıyor!!! Yorumla
ALFOX Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl var evet lise kaç. bende öğretmenim peki ilgini belli edecek bişiy ler yaptın mi 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 11. sınıf. Ben bir şey yapmadım, derslerine girmiyorum. Yorumla ALFOX +1 yıl fiziğin nasıl mesela giyimn vs Yorumla Soran +1 yıl Çok dikkat çekici sayılmam. etek elbise giyerim genelde. Zayıfım. Yani böyle giyinip bir de davranışlarıyla dikkat çekenler var, onlardan değilim. Yorumla ALFOX +1 yıl onlar nasıl çekiyo mesela.gogus kalc vs onlarda dkkt ceker Yorumla Soran +1 yıl Onlar kim ya? Yorumla ALFOX +1 yıl goguslerın msla dkt cekermi Yorumla Soran +1 yıl ne biçm sorular bunlar ya. Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl seveemz kanka 0 8 Yorumla Soran +1 yıl sebep? Yorumla ax2akrep +1 yıl bi defa yaş farkı var belki öğencisi reşit değil ve sonunu oraya bağlamayın lütfen yazmışsın ya bi şekilde oraya bağlanıyor Yorumla Soran +1 yıl Neden ama? neden oraya bağlanmak zorunda? Belki öğretmen o derece bir yakınlık düşünmüyor. Yorumla Soran +1 yıl Reşitse? Yorumla ax2akrep +1 yıl ateşle barut kank Yorumla Soran +1 yıl yaş farkı olsa da mı ateş barut? Yorumla ax2akrep +1 yıl kanka dünyada olmayan bir şey var mı sonuçta karşı cinssiniz birbirinizden etkileniyorsun uz o yüzden zaten yakınlaşıyorsunuz senin daha önce hiç sevgilin olmamış belli Yorumla Soran +1 yıl Oldu, bu soruyla ilgisi ne? Neden çok genç birine bu söylediklerini hissedeyim? Yorumla
Yanlız_Bir-Adam Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Severde... ss... de 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne Yorumla Yanlız_Bir-Adam +1 yıl Arada yas farki varsa sorun olur bence.. öğrenci küçük cocuk yasta ergen birisi kişiliği olgunsa olmaz bence.. Yorumla Yanlız_Bir-Adam +1 yıl Severde... s... i .. erde diye argo yazmıştım da😥 Yorumla Soran +1 yıl :( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dever ama içinde kalmalı zaten olsa da fantezi olur yaş farkı ne
lisemi ünv mi
Neden fantezi diyorsunuz? Okuyucu kitabını okudunuz mu ya da filmini seyrettiniz mi?
Adı üstünde roman ve onun n filmi yani gerçek değilki
Okumalısınız, izlemelisiniz. Kim diyor gerçek olmadığını? Velev ki gerçek değil, böyle bir durumu kimsenin yaşamadığını mı sanıyorsunuz?
Buyurun o zaman hayat dizin biz fikrimizi belirttik yanılmışsak söylersiniz
Dediğinizi anlamadım.
Hayat dizin sonuçta istediğinizi yapabilirsiniz işin sonunda sizin fikrinizmi bizimkini doğru çıkar onu zaman gösterecek
Selam mesajları şimdi görebildim
Ama cvp yazılamıyor!!!
var evet lise kaç. bende öğretmenim peki ilgini belli edecek bişiy ler yaptın mi
11. sınıf. Ben bir şey yapmadım, derslerine girmiyorum.
fiziğin nasıl mesela giyimn vs
Çok dikkat çekici sayılmam. etek elbise giyerim genelde. Zayıfım. Yani böyle giyinip bir de davranışlarıyla dikkat çekenler var, onlardan değilim.
onlar nasıl çekiyo mesela.
gogus kalc vs onlarda dkkt ceker
Onlar kim ya?
goguslerın msla dkt cekermi
ne biçm sorular bunlar ya.
seveemz kanka
sebep?
bi defa yaş farkı var belki öğencisi reşit değil ve sonunu oraya bağlamayın lütfen yazmışsın ya bi şekilde oraya bağlanıyor
Neden ama? neden oraya bağlanmak zorunda? Belki öğretmen o derece bir yakınlık düşünmüyor.
Reşitse?
ateşle barut kank
yaş farkı olsa da mı ateş barut?
kanka dünyada olmayan bir şey var mı sonuçta karşı cinssiniz birbirinizden etkileniyorsun uz o yüzden zaten yakınlaşıyorsunuz senin daha önce hiç sevgilin olmamış belli
Oldu, bu soruyla ilgisi ne? Neden çok genç birine bu söylediklerini hissedeyim?
Severde... ss... de
ne
Arada yas farki varsa sorun olur bence.. öğrenci küçük cocuk yasta ergen birisi kişiliği olgunsa olmaz bence..
Severde... s... i .. erde diye argo yazmıştım da😥
:(