Öğrencisine aşık olan öğretmen nasıl davranır?

Özel ders hocam benden hoşlanıyor diye düşünüyorum, aramizdaki yas farki 5-8. Bu arada benim yaşım büyük. Toplu derslerde hep yanima geliyor fisir fisir benle konuşuyor, beni inanilmaz sahiplenmis koruyo kolluyo arkadas gibiyiz cok samimiyiz. En eski ogrencilerindenim. Cok caliskan, disiplinli duzgun kisilikte biri oldugum içinde bana ilgisi gun gectikce arttı. Herkes öğrencisi gibi ama ben kardesiymisim gibi, insanlar disardan herşeyi dusunebiliyor. Beni herkese anlatiyormus, ders disindada bana yazıyor ders bahanesiyle. Bana bakışlari çok değişik.. ne istesem yapiyor, etrafimda dort dönüyor resmen. Gözlerine bakiyim istiyor hep, varsa yoksa ben. Kolunu omzuma atiyor, elimi tutuyor, sariliyor yanaklarımı falan sıkıyor. Yillardir 1 kişiye bile boyle davranmadi davranmaz da. Özlüyormus beni günleri sayiyormus.. Bunun sebebi ne olabilir caliskan olmam ve iyi biri olmam mi yoksa hoşlanıyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek öğretmenler yardım lütfen.. bakis açınız nedir? Bir ogretmen neden boyle davranır, bu normal mi?
Öğrencisine aşık olan öğretmen nasıl davranır?