Kız arkadaşım benim yüzümden panik atak mı geçirdi? yani bunlar panik atak mı yoksa rol yapmış olabilir mi?

sevgilimle tartışıyorduk, sinirlendiğim için ona bağırmaya başladım, sonra canım gibi elimi kaldırdım, ama vurmadım. erkek kardesimle kavga ederdik ona vururdum ama o da bana vururdu mesela, böyle alışmıştık.
ama kız arkadaşım olduğunu bildiğim için hemen indirdim, yaptığım hatanın farkına anında vardım
ama o birden korkmaya başladı, nefes alamamaya başladı benden birkaç adım geriye gitti, sırtına duvar değince durdu, eğilmeye başladı, gözleri dolmuştu zaten, nefes alamıyor gibiydi.
ben yaklasınca ona iyice nefes alamamaya başladı, nefes alamadıkça ağlamaya başladı.
çok fazla korktum ve ne yapacağımı bilemedim, kıpkırmızı oldu yüzü.
odadan çıkıp kapıyı aralık bıraktım, kapı dısında bekledim. 10 dakika falan sonra sakinleşti

kızın anksiyetesi vardı ve daha önce depresyondan tedavi almıştı, yani hep çok gergindi, cildinde yaralar çıkardı stresten falan. ama bunu kendi arkadaşıma anlattığımda rol yapmıştır, kızlar böyle roller yapar dedi.
ama kız arkadaşıma bu yaşandıktan sonra elimi uzattığımda gerçekten benden korkmuştu, sonra barıştık sarıldık ama daha önce hiç psikolojik rahatsızlığı olan birisiyle olmadım. sizce bu yaşanan psikolojik rahatsızlıkları geçmediği anlamına mı geliyor?

Kız arkadaşım benim yüzümden panik atak mı geçirdi? yani bunlar panik atak mı yoksa rol yapmış olabilir mi?