sevgilimle tartışıyorduk, sinirlendiğim için ona bağırmaya başladım, sonra canım gibi elimi kaldırdım, ama vurmadım. erkek kardesimle kavga ederdik ona vururdum ama o da bana vururdu mesela, böyle alışmıştık.
ama kız arkadaşım olduğunu bildiğim için hemen indirdim, yaptığım hatanın farkına anında vardım
ama o birden korkmaya başladı, nefes alamamaya başladı benden birkaç adım geriye gitti, sırtına duvar değince durdu, eğilmeye başladı, gözleri dolmuştu zaten, nefes alamıyor gibiydi.
ben yaklasınca ona iyice nefes alamamaya başladı, nefes alamadıkça ağlamaya başladı.
çok fazla korktum ve ne yapacağımı bilemedim, kıpkırmızı oldu yüzü.
odadan çıkıp kapıyı aralık bıraktım, kapı dısında bekledim. 10 dakika falan sonra sakinleşti
kızın anksiyetesi vardı ve daha önce depresyondan tedavi almıştı, yani hep çok gergindi, cildinde yaralar çıkardı stresten falan. ama bunu kendi arkadaşıma anlattığımda rol yapmıştır, kızlar böyle roller yapar dedi.
ama kız arkadaşıma bu yaşandıktan sonra elimi uzattığımda gerçekten benden korkmuştu, sonra barıştık sarıldık ama daha önce hiç psikolojik rahatsızlığı olan birisiyle olmadım. sizce bu yaşanan psikolojik rahatsızlıkları geçmediği anlamına mı geliyor?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Anksiyete çok uzun soluklu bir durum ve ben yaşadıklarının doğru olduğunu düşünüyorum. Benim de anksiyetem var ancak ataklar çok zorlayıcı oluyor. O en azından hareket edebilmiş ben korkunca hiç hareket edemiyorum, bayılacak gibi oluyorum, nefes alamıyorum.
Ona nasıl yardımcı olabilirim? Yaptığım şeyden ötürü çok büyük bir pismanlık içerisindeyim.
Onu telkin et ve atak anlarında sarıl sakinleşmesi sağla ya da dikkatini dağıt odağını kendisinden uzaklaştırsın. Nefes teknikleri var bunları öğrenip beraber yapabilirsiniz.
Sizce yardımcı olursam sorunlarından kurtulur mu? Yoksa o hep böyle mi yaşayacak? Çünkü onun için çok üzülüyorum. Psikologu var görüşüyor aslında. Kız sorunlu birisi de değil. Bana karşı hep kibar davranıyor. Çok nadir sorun yaşıyoruz o da kıskançlık falan işte.
Ben tam atlatamadım terapi hala devam ediyor ve ilaç kullandım bir süre ama her hangi bir şey tetikleyebiliyor. Önemli olan travmalarını çözümlemek ve atakları kontrol edebilmek.
Anladım çok geçmiş olsun. Umarım siz de tez zamanda düzelirsiniz. Teşekkür ederim yardımınız için
Rica ederim, güzel temenniniz için de teşekkür ederim.
Kız arkadaşın çok saf bana elini kaldıran bir erkekle bir daha asla olmazdım. Ayrıca neden rol yapsın sen kendin diyorsun zaten psikolojik rahatsızlığı var diye büyük ihtimalle travma yaşattın
Haklısınız, biliyorum çok yanlış bir şey. Ama ben 3 erkek kardeşle büyüdüm ve afedersiniz birbirimize büyürken hayvan gibi davrandık. Dövdük dövüştük birbirimizi zorbaladık.
Ben ilk defa sevdiğim ailem gibi gördüğüm benimle aynı yaşıtta birisiyle kavga ettim kardeslerim dışında. Belki de bu yüzden eski bir alışkanlık olarak elim kalktı ona. Ama asla vuramazdım biliyordum.
Belki bir kız kardesim olsaydı çok daha farklı bir kavga alışkanlığım olurdu. Ben de her şeyi onunla öğreniyorum. O da beni tanıyor ne kadar sevdiğimi biliyor. Ayrılmadığı için çok mutluyum.
Hayır duyguları çok gerçek bnde de aynı durum var bn direk kitleniyorum mesela tepki de veremiyorum bunun sebebinden biride geçmişte yaşadığı bir şiddet de olabilir benimki öyleydi yani
Çok üzüldüm sizin adınıza da. Peki mesela sizinle aynı sorunları olan birisine nasıl yaklaşılır? Ona nasıl davranmalıyım sizce? Ben de kendimi değiştirmek istiyorum, onu bilerek ya da bilmeden tekrar incitmek istemiyorum.
Ya aslında siz bunun için hangi durumlarda ne gibi tepkiler vereceğini bilmediğiniz için o an bilemezsiniz ama ona ilaçtan öte gelecek bişey olduğunu biliyorum ona sevginizi hissettirin ona şefkat gösterin her sorunda kavgada etseniz sarılın kavganizda dahi sarilmak bir parça olsun emin olun oda atlaticaktir yavaş yavaş bu durumu sevginin asamicagu hic bir durum yok
ben de öyle düsünüyorum, teşekkür ederim, umarım tekrar yaşamayız. size de geçmis olsun
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun