Kişilik & Karakter Allah seni başımdan eksik etmesin dedikleriniz var mı? Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 87 Yapay Zekaya Sor Eksik olma amiiiiğnnn amiiiiğnnn djfjfj Güncellemeler+1 yıl Herkes cuma da sanırım ne güzel ne güzellll Allah seni başımdan eksik etmesin dedikleriniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Yine mi şu kadın ya cringe tam... Evet değer verdiğim insana her azman yanımda ol derim ki onlarda yanımda olurlar sevdikleri için 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Öyle deme ama djfjfj
Kartopu0 Takip Et FenomenYoda Yaş: 25 +1 yıl Bir amin nelere kadir jxbbz Var, bir tanecik pisiciklerim... 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂😂 nazar değmesin Yorumla
BrownFlag Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Benim aklıma hiç fesat şey gelmedi kız normal amin diyor 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Fesatlık Yok ki zaten bfhfh Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bu amın seysı ne yahu he goruyorum anlamadım bı turlu Var cok sukur ıyıkı'lerım 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂🤍 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bu kadını gördüğüm den beri amin diyemiyorum 🙄 Allahım sen affet beni ( amin ) 1 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Amin deme zaten amiiiiğnnn de Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Tövbe de 🤦🏻♂️ Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Tövbe 🙄🙄🙄 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ailem ve tanıdığım tüm dostlarım 😊 videoda ki kadın çok komik ya tipe bak 😂😂 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Bence de cjfj Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Var çok şükür rabbim onları korusun kollasın 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Amiiiiğnnn Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok ben her gün Allah uzun ömür versin diyorum 1 0 Yorumla
Genco2779 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Tabikide hatırlattığın için Allah seni de eksik etmesin başımızdan... 2 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Amiiiiğnnn Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Var, annem ve babam. 2 0 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kim tae hyung vayy🥺💘 1 7 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl O benim kıjımm uzak duyy Yorumla ChungCha +1 yıl Şaçmalama o benimmm Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Yüyü git buydan 🤨 Yorumla ChungCha +1 yıl Çeni düveyimm Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Geyde döv yapamajşınki yey fıstığı Yorumla ChungCha +1 yıl Allah çeni bağşımıjdan ekşik etmeşinnn Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Amiiiiğnnn amiiiiğnnn Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Baştan eksik olunmaması istenilenim artık. 1 4 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Güzelmiş Yorumla guapomorena +1 yıl Darısı başına Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Öyleyim bende yahu fjfn Yorumla guapomorena +1 yıl Maşallah :) Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Var tabi kaybetmekten korktuklarım 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Allah korusun hep başında olsunlar 🌸 Yorumla StoneeCold +1 yıl Amiğğnnn Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Evet var annem 1 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Allah hiç eksik etmesin başından 🌸 Yorumla _snow_ +1 yıl Amin cümlesinin Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Amiiğnn Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Babam ve abim var 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Var birkaç bir müstesna insan 1 0 Yorumla
MassacreTerrible Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkinci amin de gel artık diyor 1 0 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Var Allah onları başımdan eksik etmesin 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Var tabi 1 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Evet var , hep bizimle olurlar inşaAllah. 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Var var jhjjjk 2 9 Yorumla ChungCha +1 yıl Kim o yukşa Lisa mı abiş Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ayyy ne datlı hffhfh Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @ChungCha Lisa falan değil 😒😒😒 Yorumla ChungCha +1 yıl O jaman şıkıntı yukkk Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @ChungCha 😒😒😒 bana bak kıjımm deliytme beni Yorumla ChungCha +1 yıl Şaçmalama çen beni deliytiyoyşun ama Allah çeni başımıjdan ekşik etmeşinn Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @ChungCha amiiiiğnnn çeni de bijim basimijdan ekşik etmeşinnnn Yorumla ChungCha +1 yıl Koreamenn Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @ChungCha tövbe eştafulullah yhaa jdjchfh Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yokkk 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Tm Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. A aa aaa aamiiiğğhhhhhhh 2 7 Yorumla helene1 +1 yıl @isabella181919 beni etikelemedi ama yine basimdan eksik olmasin. Yorumla isabella181919 +1 yıl Kizz ben bu kelimeye odaklanmişim Yorumla isabella181919 +1 yıl @helene1 askmmmmm Yorumla helene1 +1 yıl tamam Yorumla isabella181919 +1 yıl Trip güncerleniyor Yorumla isabella181919 +1 yıl Desene Yorumla helene1 +1 yıl Evetzjzh Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Var evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yine mi şu kadın ya cringe tam... Evet değer verdiğim insana her azman yanımda ol derim ki onlarda yanımda olurlar sevdikleri için
Öyle deme ama djfjfj
Bir amin nelere kadir jxbbz
Var, bir tanecik pisiciklerim...
😂😂😂 nazar değmesin
Benim aklıma hiç fesat şey gelmedi kız normal amin diyor
Fesatlık Yok ki zaten bfhfh
Bu amın seysı ne yahu he goruyorum anlamadım bı turlu
Var cok sukur ıyıkı'lerım
😂😂🤍
Bu kadını gördüğüm den beri amin diyemiyorum 🙄 Allahım sen affet beni ( amin )
Amin deme zaten amiiiiğnnn de
Tövbe de 🤦🏻♂️
Tövbe 🙄🙄🙄
Ailem ve tanıdığım tüm dostlarım 😊 videoda ki kadın çok komik ya tipe bak 😂😂
Bence de cjfj
Var çok şükür rabbim onları korusun kollasın
Amiiiiğnnn
Yok ben her gün Allah uzun ömür versin diyorum
Amiiiiğnnn
Var, annem ve babam.
Kim tae hyung vayy🥺💘
O benim kıjımm uzak duyy
Şaçmalama o benimmm
Yüyü git buydan 🤨
Çeni düveyimm
Geyde döv yapamajşınki yey fıstığı
Allah çeni bağşımıjdan ekşik etmeşinnn
Amiiiiğnnn amiiiiğnnn
Baştan eksik olunmaması istenilenim artık.
Güzelmiş
Darısı başına
Öyleyim bende yahu fjfn
Maşallah :)
Var tabi kaybetmekten korktuklarım
Allah korusun hep başında olsunlar 🌸
Amiğğnnn
Evet var annem
Allah hiç eksik etmesin başından 🌸
Amin cümlesinin
Amiiğnn
@herhangibir1 bu sarı kafa
Babam ve abim var
Offf olmaz mı
Var birkaç bir müstesna insan
İkinci amin de gel artık diyor
Mümkünse kimse başımda olmasın...
Var Allah onları başımdan eksik etmesin
Var tabi
Evet var , hep bizimle olurlar inşaAllah.
Evet var
Var var jhjjjk
Kim o yukşa Lisa mı abiş
Ayyy ne datlı hffhfh
@ChungCha Lisa falan değil 😒😒😒
O jaman şıkıntı yukkk
@ChungCha 😒😒😒 bana bak kıjımm deliytme beni
Şaçmalama çen beni deliytiyoyşun ama Allah çeni başımıjdan ekşik etmeşinn
@ChungCha amiiiiğnnn çeni de bijim basimijdan ekşik etmeşinnnn
Koreamenn
@ChungCha tövbe eştafulullah yhaa jdjchfh
Yokkk
Tm
A aa aaa aamiiiğğhhhhhhh
@isabella181919 beni etikelemedi ama yine basimdan eksik olmasin.
Kizz ben bu kelimeye odaklanmişim
@helene1 askmmmmm
tamam
Trip güncerleniyor
Desene
Evetzjzh
Hayirrr
Ailem
Annem, babam ailem
Var evet
Kendim.
Evet var