Geçmişteki beni aldatan eski sevgilime karşı hâlâ çok öfkeliyim onu affetmedim ona dönmedim etmediğim hakaret kalmadi yüzsüz gibi hâlâ peşimde koştu benimle eskisi gibi olmak istedi ama hâlâ diyemediklerim için pişmanım hâlâ çok öfkeliyim ve 1 yıldır kimseye kalbimi veremiyorum çünkü olmuyor bi hissiyat oluşmuyor ona verebilicegim en büyük ceza biriyle mutlu olmak onunla yaşadığım gibi bi ilişki değil tam tersi çok güzel bi ilişki yaşamak ama o veriyor sanki bana bu cezayı kendisi ayrılmamızin üstünden tam 1 sene sonra yeni biriyle ilişkiye başlamış ben böyleyim neden böyle neden kötüler mutlu ama iyiler değil
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biraz kendinize zaman tanısanız doğru kişiyi bulmaya çalışsanız mutlu olursunuz
Onun bıraktığı hasarlari onaramıyorumki kalbim hâlâ birini sevemicek kadar yaralı
Seni birinin sevmesine izin verdin mi peki arkadaş da olur seni gerçekten mutlu edecek biri
Birinin yaklaşmasına bile izin vermiyorum çünkü artık zerre kadar güvenmiyorum kimseye onunlayken aptaldim sattım bu yüzden benimle çok dalga geçmiştir eminim sadece sevdim oysa kötü biseyde yapmadım ama gözümü açtı artık sayesinde kimseye karşı zerre bişey hissedemiyorum
Biri var ama gönlüm ona düşmüyor akraba sayılır niyeti ciddi ama ben istemiyorum çünkü bi hissiyat yok içimde zaten onunda sevgisine inanmıyorum
Senin aptallığın değil o tam tersi sen temiz biriymişsin herkesi iyi diye düşünmüş güvenmişsin bu senin iyi kalpli olmandan kaynaklanıyor
Hayat devam ediyor en azından herkese güvenmek zorunda değilsin tabi ama hiç kimseye güvenmeden de bir yere varamazsın eğer sevdiğin biri değilse boşuna uğraşma bence
Ama böyle insanlar bunu aptallık saflık olarak anlıyor kendi gibi dengi birini bulmuştur iste şimdi mutludur o kız onun her istediğini yapiyodur nasıl olsa benim gibi seviyomudur değer veriyomudur bilmem ama benden güzel olup olmamasıda zerre umrumda değil arasın bulsun benim gibi birini ne açık giyinirdim ne ortamlara giderdim ne içerdim o tersi olduğu için benim gibi biri ona fazla geldi
Sen kaybetmedin merak etme senin gibi birini kaybettiği için o şanssız öyle birinin de ne düşündüğü önemli değil sen her zaman iyi olmaya devam et
Kaybetmediğimi biliyorum ama kalbim hâlâ çok kırık geçmesi gerekiyordu aslında iyiydimde uzun zamandır takı geçen yaz sevgilisiyle profilinde fotoğraflarini görene kadar sevdiğimden değil yalnis anlama kurtikdugum için şükrediyorum aksine ama yaptığı şeyleri yediremiyorum kendime
Çok güzel vakitler geçirdiğin aklına her zaman o vakitlerin geldiği bir arkadaşın var mı eğer yoksa güzel şeyler yaşayarak eskiyi unutmaya çalış
Ondan önceki sevgilim var ama oda terketmisti ama bunun akdine sorunsuz bi ilişkim vardı bu tam bi toksikti o yüzdendir belki böyle olmam
Sen yaptığın hatayı unutmuyorsun illaki sevgili lazım değil tek başına da mutlu olursun ama mutlu olmaya çalışman güzel hatıralar biriktirmen lazım çünkü kötüden iyisi yoksa zor unutursun
Ya birini sevebilsem hoslanabilsem olucak ama olmuyor güvenemem artık zaten biri seviyorum hoşlanıyorum dese bile güvenmem daha
Ama güvenmeden de bir yere varamazsın
Haklısın tam olarak ne zaman iyileşicem bilmiyorum artık böyle olmaktan çok sıkıldım çünkü
Konuştuğu herkese iyi gelen bir tanıdığın var mı sürekli mutlu olan olmaya çalışan eğer öyle biri varsa biraz onla vakit geçiren bence biraz daha iyi hissedersin kendini
Yaşın kaç
23.
Sana cinsel şeyler yaptı mı
Yok hiçbişey yaşamadık bulusmadik bile internetten tanışmıştık böyle olması normal mi bilmiyorum ama bende bişeyler yaşadığım gördüğüm elini tuttuğum sevgilimden bile daha çok hasar bıraktı
He garip sanal ilişkilere bu yüzden karşıyım ben çünkü sanal oluğu için hep hayalindeki gibi düşünüyorsun ve istemeden saçma bir bağlılık oluyor
Yok daha zaten olmadı işte bidaha iyi ki bulusmamisim diyorum bulussam hiç atlatamazdim öncelere göre cok daha iyiyim hâlâ biraz kalbim kırık olsada
Ahah geçer knk bende yaşadım geçti
Çok üzgünüm
Maalesef bende