Kişilik & Karakter Hangi hareketler karşı tarafı tam dövmelik? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Kaldırımda podyumdaymış gibi kol kola yürüyenler Ellerini kurulamadan temas edenler Yemek yerken konuşanlar. 😃 Hangi hareketler karşı tarafı tam dövmelik? Cevapla Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Bence egolu olunması ya da akılsız olmalı olabilirr. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Beyni olmadan fikri olanlar ahsh 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Yavaş yürüyen herkesi kırbaçlamak istiyorum 1 0 Yorumla
48382727 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Eşinin sosyal medya paylaşımlarını beğenmemesi ve sen beğen demeyeceksin sen söylemeden beğenmesi lazım sen söyledikten sonra beğenemez o kabul edilemez. 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Beklemedigin bi cvp yazarsa ya da emoji dam dayaklik oluyolar iyi niyetli olmamak lazim cok fazla 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İstediği olmayınca çirkefleşen mahalle karısına dönen herkes için aikido öğrenesim var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Herkesi her zaman kandırabileceğini sanan, tüm değer yargılarıyla dalga geçen, menfaat odaklı yaşayan insanlar. 0 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı. Sözlerini tartmadan sarfeden insanlar. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Olmayan bişeyi olmuş gibi göstererek iftara atılması 0 0 Yorumla
theNitroZeuss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sinsi davranışlarda bulunanlar, kezbanlar. 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Umursamaz olanları şamarlayasım geliyor 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnadım ve tribim sanırım. 😃 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence egolu olunması ya da akılsız olmalı olabilirr.
Beyni olmadan fikri olanlar ahsh
Yavaş yürüyen herkesi kırbaçlamak istiyorum
Eşinin sosyal medya paylaşımlarını beğenmemesi ve sen beğen demeyeceksin sen söylemeden beğenmesi lazım sen söyledikten sonra beğenemez o kabul edilemez.
Beklemedigin bi cvp yazarsa ya da emoji dam dayaklik oluyolar iyi niyetli olmamak lazim cok fazla
İstediği olmayınca çirkefleşen mahalle karısına dönen herkes için aikido öğrenesim var.
Herkesi her zaman kandırabileceğini sanan, tüm değer yargılarıyla dalga geçen, menfaat odaklı yaşayan insanlar.
Sözlerini tartmadan sarfeden insanlar.
Olmayan bişeyi olmuş gibi göstererek iftara atılması
Sinsi davranışlarda bulunanlar, kezbanlar.
Ağzını yayarak konuşanlar
Umursamaz olanları şamarlayasım geliyor
İnadım ve tribim sanırım. 😃