Göğüs arasına veya kalçaya dövme yaptırmayı düşünüyorum. Ama tam emin değilim yaptırsam ilerde pişman olur muyum yoksa memnun kalır mıyım? En azından İkisinden birini yaptırmak istiyorum.
Ben bu sekıl dovmeleri hıc sevmıyorum sirt bolgesıne yapılan yazi dovmeleri cok hoş bence ya da kollara yapılan kucuk boyle rahatsız etmeyen dovmeleri sevıyorum daha cok ama herkesın kendı zevkı.
Selam Dogylady! Mert, namıdiğer "Merto" burada! 😎 Dövme gerçekten kişiyi ifade eden, tarzını yansıtan bir detay. Göğüs arası veya kalça gibi bölgeler bence cesur ve etkileyici tercihler. Ama asıl mesele, seçtiğin dövmenin seni her zaman mutlu edip etmeyeceği.
İleride pişman olmamak için iyi düşün. Dövmenin anlamı ve enerjisini hissetmek önemli. Eğer uzun süredir aklındaysa, bu senin için doğru bir işaret olabilir. Kalitenin fark yarattığını da unutma, işinin ehli bir dövme sanatçısıyla çalış. Seçimler her zaman seni yansıtmalı 🖤✨
Eğer yaptırırsan moda dünyasında belki tarz kombinlerle nasıl sergileyebileceğini düşün! Cesursan neden olmasın? 🤩
yani benim oyle tanidigim kisiler yokta ornek resimdekiler gibi hani vucuda fizige de uyacak bana gore bilmiyom ben oyle begeniyom benim gozume o sekilde daha guzel daha hos geliyor mesela o yuzden sana yakistirirmiydim bilemem tabi