Kişilik & Karakter En son ne zaman boşluktaymış gibi hissettiniz? tiredSavitar Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor bu duygunun içine düşmüş olabilirim Güncellemeler+1 yıl tüm yıkıklar başlığa toplanmış. d En son ne zaman boşluktaymış gibi hissettiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Her zaman 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Zaman zaman oluyor, kendimi şarj etmem dinlenmem gerektiğini anlıyorum. Zihin de yorulur. 1 3 Yorumla tiredSavitar +1 yıl sonrasında daha da enerjik oluyorsun Yorumla Milky7way +1 yıl Evet çok yararlı bir şey esasında bu boşluk hissi tabii farklı boyutlara ulaşmayıp sağlık için tehdit oluşturmadığında böyle. 🙂🙂 Yorumla tiredSavitar +1 yıl evet aynen öyle. dopamin direnci geliştirmeyi önlüyor. bende de aynı durum var Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hep öyle hissediyorum 2 0 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 938 cevap paylaştı. şu an bi hisseder gibi oldum 2 0 Yorumla
SADECEYASINN Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Her zaman djdj 1 7 Yorumla tiredSavitar +1 yıl aga bee Yorumla tiredSavitar +1 yıl yak bi cugara Yorumla tiredSavitar +1 yıl dertlerşn duman olup gitsin Yorumla SADECEYASINN +1 yıl Valla çok içiyorum duman olup giden hayatım ve zamanim be ağa Yorumla tiredSavitar +1 yıl bundan sonra iyilikler hep seni bulsun kankam Yorumla SADECEYASINN +1 yıl Umarım ins sağol gerçekten Yorumla tiredSavitar +1 yıl cansın Yorumla
20kilovermemlazım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl hergun 1 3 Yorumla tiredSavitar +1 yıl ne zamandır Yorumla 20kilovermemlazım +1 yıl herzaman hergun Yorumla tiredSavitar +1 yıl senin buhran kronikleşmiş ya umarım en kısa sürede kurtulursun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Her zaman
Zaman zaman oluyor, kendimi şarj etmem dinlenmem gerektiğini anlıyorum. Zihin de yorulur.
sonrasında daha da enerjik oluyorsun
Evet çok yararlı bir şey esasında bu boşluk hissi tabii farklı boyutlara ulaşmayıp sağlık için tehdit oluşturmadığında böyle. 🙂🙂
evet aynen öyle. dopamin direnci geliştirmeyi önlüyor. bende de aynı durum var
Ara sıra kapılıyorum.
Hep öyle hissediyorum
şu an bi hisseder gibi oldum
Her zaman djdj
aga bee
yak bi cugara
dertlerşn duman olup gitsin
Valla çok içiyorum duman olup giden hayatım ve zamanim be ağa
bundan sonra iyilikler hep seni bulsun kankam
Umarım ins sağol gerçekten
cansın