Kızlar
Erkekler
İkiside
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye de Her iki cinsiyette çok aşırı egolu
Bir bayana sosyal medyada günde 5 bin tane yazar
Bayanlarda elimi sallasam ellisi düşümcesiyle erkek beğenmeyip zengin Koca memur amir okul okumuş yüksek tahsilli koca isterler halbuki o yazanlar hepsi aç sefil yarım yamalak eli ekmek dahi tutamayan zavallı gariban yahu
Kimi kızı yaşındakine yazıyor. Kimi zengin bayan ya da tahsilli bayanlara yazan köyden şehre dahi inemeyen köylü belki benim yüzüme bakar aşık olur elime düşer diye özellikle üniversiteli bayanlara yazıyor
Kimi evine ekmek dahi alamazken
Üzerine kıyafet alacak parası yok eşine çocuğuna harçlık veremiyor ha bile arkadaşlık çıkma teklifinde bulunur. Belki elime bir tane düşer Hayatın da kadın görmemiş gibi
Böylelikle kızlar böyle abazalar sayesinde kendini çok yüksekte gözü sadece yukarı görüyor
Kendini çok yüksekte gören egolu kızlara bakın bakalım
Egolu kızlar Sosyal medya aracılığıyla kendine yazanlara bir baksınlar hele araştırsınlar
içlerinden kaç tane doğru düzgün kendine göre uygun biri çıkıyor
Bir de karısını beğenmeyip gözü başkalarında olan egolu evli erkeklere gelelim sizler önce gidin eşinizi mutlu edin
O beğenmediğiniz karınıza bakın inanın çok mutlu olursunuz
Kadınlarınız yolunuzu gözlerken başkalarının peşinden giderek inanın büyük pişmanlıklara ve evinizdeki hanımın ahına günahına giriyorsunuz
Her erkeğe bir kadın
Her kadına bir erkek düşer. Tabi bizler kendi seçimlerimiz yanlış yasak olmaması gereken insanlarla yollarla batırmasak dünya daha da yaşanılabilir bir hale gelecek
Çünkü vicdansızlar, seveni sevmezsiniz nerede it uğursuz var seversiniz darbeyi yersiniz daha sonra bütün erkekleri aynı kefeye koyarsınız ama hayatınıza efendi nazik bir erkek çıktığı zaman onun iyi niyetini defalarca sorgular, aptal yerine koyarsınız...😔 Birde hep paranın satın alabileceği şeyleri istersiniz, karşıma gerçekten insanın kalbini seven, paraya bakmayan biri çıkmadı, bütün kadınlar para hariç sevgi, ilgi beklediğinizi söylersiniz, başta da söylediğim gibi gerçekten seveni ilgileneni bulduğunuzda kıymetini bilmezsiniz...
Cevap
53Cevap
değişir bu karaktere göre Cinsiyetle değil
Ego cimsiyet drğil karakter meselesidir.
Türkiyede bazı erkekler aynı anda 500 kıza yazıldığı için , normal standart güzellikteki kadınlara günde 500 kişi mesaj atabiliyor. Ne yazık ki ülkem kızları bununla böbürlenip, elimi sallasam ellsi kıvamında geziyorlar.
Kaymak için yazdıklarını bildikleri halde bu kıvamda takılıyor llar bide
Takılsınlar. 😅. Tanrı da onları " evde kalmak " ile ödüllendiriyor genelde.
Türk kızlarının büyük bir çoğunluğu kendini model falan sanıyor. Fazlasıyla açık giyinmenin kendilerini güzelleştirdiklerini sanıyorlar. Halbuki sen o kadar açık giyinirsen artık bir erkek gözünde içgüdüsel olarak cinsel bir objeden ibaretsindir. Herkes ben bunu ne **** var ya diye bakar. Sen de güzel olduğunu sanarsın. Ego yaparsın. Zaten fark ettiyseniz harbiden güzel olan kızlar daha sempatik ve anlayışlı oluyorlar. Çünkü kimse onları gece yatakta değil akşam vakti ortasında gül ve mumlar olan yemek masasında hayal ediyor.
Kadınlarda erkeği istediği şekle sokmak var.
Daha sonra soktukları şekli beğenmeyip başka şekle sokmak var.
Egolu çok fazla denk gelmedi.
Erkekte biraz daha fazla var.
Paşam diye büyütülen insanlarda biraz daha fazla galiba.
Kızlar ortaligin Aq. Son 5-6 yıldır. Onun içinde yabancı evlilik oranlarındaki artışa açın bir bakın. Yakında ellrine alıp gezerler bizim türk kızları... Yokmu diye
Kadınlar tabi ki, evet Türk kızları ya da bu ülkede yaşayan kadınlar diyelim, belli bir güzellikleri çekicilik leri var ama büyük kısmı gayette güzel ama egoları çok fazla ve büyük çoğunluğu kendilerini Eşsiz bulunmaz hint kumaşı zannediyor yani ego yükseklerde ancak şunu tekrar bu ülkede ki kadınlar güzellik konusunda iyi anlamda belli bir seviyede ancak bir o kadarda egoları var ne yazık ki
Erkekleri egolu yapanlar da uzgunum ki anneleri. Yani yine kadınlar. Afedersiniz c.. . ku var diye paşam oğlum aslanım diye diye tepemize çıkarıyorlar. Organını sey ettig ohm djshdhsjdjs
Yani kabul ediyorsun asıl ego sahibi olanın kadınlar olduğunun...
@Soylu_Orgun maalesf eski kafalı kadınlar yapıyor bazilari diyeyim
Onu bilmem ama benim ego yeri geldimi everest zirvelerine dağcılık yapıp aşağı iniyor. Şu an olduğu gibi 😃
İnsanın kendini bilmesi de başka bir lütuf. Mesela bu adam ne kadar egolu dedirtmiyorsun, direkt dalgayı kendinle geçiyorsun egom yüksek diye şsşşcxşdlld gerçi birilerinin çıkıp bana egolu demesi çokta s*kimde olmaz. Ben artılarımı eksilerimi bilip üstüne onlarla dalga geçebiliyorsam dışardan gelecek eleştirilere ihtiyacım yok. Onu zaten öz eleştiri olarak kendim karşılıyorum kanka sen elini dilini yorarak anca kendine eziyet etmiş oluyorsun bana hava hoş 😃
Erkekler tek başına normal amaaa yanında arkadaşı olan erkek bambaşka bi şeye dönüşüyor. Bunları ayrı tutmak gerek.
net kızlar en kezbanı bile kendini bir b*k sanıyor bunun suçlusu yine hemcinslerim maleesef kızların g*tünü kaldırıyorlar
avratlar. erkeklerdeki ego birbirlerinedir. avratlarda ise herkese karşı vardır. ayrıca heriflerde öyle zamanlar var ki ne egosu insan olduğunu unutuyor hipnotize olmuş kedi gibi komut bekliyor. lan ne dedim ben şimdi
Kadınlar tabi ki de daha çoğu hesabı erkekler ödemeli, ilk sdımı erkek atmalı siyolsr bunlar ego dğeil mi? 😂
Bu konuda hiç şüphe yok ki kızlar ancak kızları da erkekler şımarttığı için öyle, her kadın aynı değil.
Değişir. Ama boş bir egoyu en fazla kızlarda görürsün. Elle tutulur neyin var lan? diyesin gelir görünce.
Ben abi... En egolusu benim... Egonun tanımını okursanız anlarsınız.
Bence ego erkekte daha baskın kızlar daha çok tripkolik
Egonun adını trip koydun
Çok komik, gülll gülll öldüm
😌 teşekkür ederim, sözlükten baktım aslında ikisi de aynı b*k un laciverdi, yani ikimizde haklıyız
Senide mi uyku tutmuyor 😔
Arkadaş bunu bile cinsiyete nasıl bağladınn ne alaka ya
Yani erkeğin egosundan ne olacak ki kadın lego'sunun yanında lafı bile olmasın
Cinsiyetle değilde, daha çok karakterle ilgili olduğunu düşünüyorum.
Kadınlar gerçektende çingen pazarlığı gibi hayatları var ama egolarından eksik değiller
İki cinsten de var. Onlarin g*tunu kaldıran kim
erkeklerin iyice gttü kalkmış herşeyi onlar için yaptığımızı sanıyorlar saflar
İkisinde de var ama kızlarda biraz fazla sanırım
Bilmem benim egom kompleksim yok kimseninkini de hissetmedim 😏
erkekler egolu kendini hint kumaşı sanıyorlar bircok kizi elde edıp tekmeyi koyuyorlar
Hayır katılmıyorum, bence tam tersi
Aslında değişiyor. Kim daha çok ilgi alıyor ve de bunu mecburiyet olarak görüyorsa egoludur. Özgüven ile ego arasındaki en büyük fark farkındalıktır.
Bu herkesin farklı bir cevap vereceği bir soru, bunu insanlara sormak çok saçma.
Cevaplama geregi duymasaydin sendee gayet herkes cevap vermiss ve sorumm sacma olsaydi super soru secilmezdi canim🤞🏻😉
Saçma sorular da süper soru seçilebilir
Kendince öyle tabi herkesin dusuncesi kendinee
Kızlar dedim ama durumun buraya gelmesi türk erkekleri yüzünden bir kıza günde 50 kişi yazarsa ego tavan yapar
erkekler yüzde 20
kızlar yüzde 80
Neden böyle, sahiden merak ediyorum
@Soylu_Orgun bende bi bayan olduğum halde bilmiyorum
Karakter meselesi bence cinsiyetle ilgisi oldugunu düşünmüyorum
Bence hemen kıçı havaya kalkan kişi erkekler 😄 genel
Bu konuda kıran kırana bir mücadele var gibi :)
Çünkü kendilerini çok begeniyorlar
Kimin alternatifi daha çoksa o egoludur.
Bence kızlar hele ki memur olup da beraber çalıştıkları kişilere karşı
Herkes de var bir ego.
kızlar ateş ediyor erkekler buzdolabı
Tartışmasız erkekler.
Bence kendilerini cok beyeniyolar
Bence erkekler
Kadınlar kendi aralarında egolu bence ya
Bunun erkeği kızı yok. İki cins de egolu
Hayır kızlar daha egolu, gerçekten seven ve ilgili olanı paraya tercih ediyorlar
Biz erkekler yüzünden kızlar diyorum ben
Kızlar daha egolu.
Hepsi
Kızlar..
Ego karakterdir
İnsandan insana değişir
Egonun cinsiyeti olmaz
Bence iki tarafta da oluyor
Bu zamanda herkes aşırı egolu.
ikisindede var
Karakterle alakalı cinsiyetle alakası yok
Erkekler egolu kızlar egodan ibaret...