Fransızca kursuna gidiyorum A2. Geçen dönemden bir çocuk var. Yani bana ilgisi olduğunu hep düşündüm. Bu pazar günü 1. Sinavimiz olacak. Sınav notlarımı ona da attım. O da bana atıyor. İste attım notlarımı senin o güzel kalbini seveyim dedi. Bir erkek durduk yere bir kıza böyle der mi? Aramızda 6 yaş var. Yani ben bana karşı bir şeyler hissettiğini dusunuyorum. Ama bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ahir zaman erkeklerine hiç belli olmaz sevmiyodur ama taktik yapıyor da olabilir. Ama hiç duygusuda yoktur belki taktikde yapmıyordur. Sen bize sadece bunu anlatırsan net bir şey diyemeyiz. Bazen ben de başkalarına iyilik yaptığımda böyle cevaplar alıyorum. Yaş farkına takılma evet fazla ama tam sınırda 6 yaş. Sizin kaç doğumlu olduğunuzda önemli gerçi ama biraz daha detay versen keşke başka nasıl davranıyor sana
İletişimi çok iyi yanımda oturuyor zaten veteriner hekim ben mat Öğrt. Son sınıf okuyorum. Bazen bir şeyler ismarlamaya çalışıyor. Arabası var gideceğin yere kadar bırakabilirim diyor. Kızlardan en samimi bana davranıyor geçen sınıfta erkeklerden biriyle konuşuyordu ben geldim oturdum 2 3 dakika sonra sevgilim vardı 5 ay önce ayrıldım vs dedi hani neden ben varken dedin. Öyle işte
İlk önce amacının cinsellik olup olmadığını kontrol et cunku artik bu cinsiyete hic guven olmuyor. Anlattiklarina gelince bu çocuk hafifden taktik yapiyo gibi geldi. Aklina girmek istiyor bu kiz beni dusunsun istiyor. Sen onu dusundukce yavas yavas aşık olursun o da bunu istiyor. Bence sende ona taktik yap bakalim nasil davranicak. Bir sicak bir soguk davranabilirsin veya arkasinla bulusunca yanina cagirirsin sonrada uzun sure aramazsin nasil hissettigini bilemez. Yani o cocukla biraz oynaman lazim
Belli etmiyorum ama iste bir şey varsa gelsin söylesin kursun bitmesine 1 ay var
o zaman benim sana tavsiyem şu ; bu cocukla samimiyetini çok çok az daha arttır ama o sana yazmadan sen ona yazma. Eger kurs bitimi sonrasi seni aramiyorsa ilk amaci cinsellikdir ya da peşinde koşturacak kiz ariyordur. Ama dikkat et taktik yapar sakin yeme o numaralari bunlar deccalde kapışacak seviyeye geldi emdinsusc
Ya mesajlasmiyoruzki anca not atıyoruz bana keyfi hiç yazmadi kursta beni görünce böyle
Cekiniyor mu anlamiyorum
o zaman şakayla karışık bir cümle kur ona ikiniz yalnizken. Sizden sevgili olsa nasil olur onunla ilgili veya yasiniz 30a yakinsa evlenseniz nasil olur onunla ilgili şakayla karisik bir cumle kur eğer utaniyosa bu dediginden cesaret alip sana yazabilir madem utaniyo sen ona o cesareti ver yazmazsa istemiyodur gonlu yoktur
sen bu elemana aşık misin
Bir kere şakayla karışık beni mi seviyorsun yoksa bu suyu mu dedi şu almış içiyordum. Ciddi dedi ama... Bir şey diyemedim... Aşık değilim ama varsa söylesin bir şeyler ona göre davranayim
Meslegiii çok guzelll amaaa
yaa cocuk sana guzel firsat vermis sanki agzini yoklamis bizden olur mu ne dusunuyorsun anlaminda ama kacirmissin neyse o senin agzini yokladiysa sende onun agzini yokla hatta ayni soruyu ona sorabilirsin. Belki su olmaz ama baska birsey olur mesela ders notu olabilir. Sonraki ders notu paylasacagin zaman mesaj olarak atmadan once yuz yuzeyken ama yanlizken goster bak bakalim isine yararsa mesaj atiyim de cocukda sevinir tamam at derse sende ona dersin beni mi seviyosun yoksa ders notlarimi mi dersin.
Kac yasinda bu cocuk sen kac yasindasin insanlar 30unu gecince asik oldugunu degil de hayatina kariyerine uygun birini ariyor uyumlu oldugunu istiyor bu elemanda belki boyle dusunebilir
22 ben 28 o
o zaman sen ona bir firsat ver agzini yokla
Tamam hahah
Yürüyor işte sana hadi hayırlı olsun
Hahahahha
Durduk yere bir iyilik yapsam bile bir erkek bu lafı her kıza yazmaz değil mi
Biz not atınca eyvallah kral diyolardı 😂 kimse güzel kalbini öpeyim seveyim demedi 😂 en fazla teşekkür eder çok sağol der geçer böyle demez. Yakınlık kurmaya çalışıyor işte yavas yavas
Hahahahahahahahhaahahahahahahahhahahahaha
Ama kurs 1 ay sonra bitecek daha gormicem bir şey varsa artık soylemeliii
eee yani, balığı kaçırmasın. Senden adım bekliyodur belki sende adım at kahve çay içelim de yüz bulsun çocuk
Bir kere şakayla karışık beni mi seviyorsun yoksa bu suyu mu dedi şu almış içiyordum. Ciddi dedi ama... Bir şey diyemedim... bir şey varsa ciddi ciddi desinn
senin tepkini ölçmüş sen tepki vermessen nasıl adım atsın. Çekiniyordur
Birden dedi utandım ama öyle de sorulmazki
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!