Kişilik & Karakter Hayatınıza anlam katan bir söz var mı? wes_85 Takip Et Xper 1 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ağaçlardan dolayı ormanı göremiyorsun Bana çok şey ifade eder Hayatınıza anlam katan bir söz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ben acılarımı gülüşlerimin ardına saklamayı öğrenelli çok oldu 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. gülerken kaybettiklerini ağlayarak kazanamaz insan 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güle koşarken ezdiğimiz papatyaları farketmiyoruz🌼🌼🌼 1 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Her insan bir hikayedir. Hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için, yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalış. 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 875 cevap paylaştı. Zor bir durumdan çıkmanın en iyi yolu, içinden geçmektir.Ama siz siz olun, kimsenin içinizden geçmesine izin vermeyin. 0 0 Yorumla
ÜyeOldum34 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. Çöldeki kumun suya olan arzusu kadar arzuluyoruz bazı şeyleri ama nafile 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yaşadıklarımız değil, yaşayamadıklarımızdı hep bizi ağlatan… 0 0 Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Kondum göçtüm tutamadım bir meme, tek duyduğum laf elleme sakın elleme. Bu söz bana ait 0 0 Yorumla
ʎɐɯɐcツ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Hayat eglenmek icin uzulmeye degme birsey icin😂Bgüm😊 bi bakablcenmi 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. "Hayatındakinin kıymetini bil" 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. artık bir anlamı yok 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne saçma canım bir söz :D 0 0 Yorumla
KimeBaktinn Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 302 cevap paylaştı. Ağaç olmasa orman olur mu 😃 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mea maxima culpa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben acılarımı gülüşlerimin ardına saklamayı öğrenelli çok oldu
gülerken kaybettiklerini ağlayarak kazanamaz insan
Güle koşarken ezdiğimiz papatyaları farketmiyoruz🌼🌼🌼
Her insan bir hikayedir. Hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için, yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalış.
Zor bir durumdan çıkmanın en iyi yolu, içinden geçmektir.
Ama siz siz olun, kimsenin içinizden geçmesine izin vermeyin.
Çöldeki kumun suya olan arzusu kadar arzuluyoruz bazı şeyleri ama nafile
Yaşadıklarımız değil, yaşayamadıklarımızdı hep bizi ağlatan…
Kondum göçtüm tutamadım bir meme, tek duyduğum laf elleme sakın elleme. Bu söz bana ait
Hayat eglenmek icin uzulmeye degme birsey icin😂
Bgüm😊 bi bakablcenmi
Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer.
Sen hep değerlisin bunu unutma
"Hayatındakinin kıymetini bil"
artık bir anlamı yok
Ne saçma canım bir söz :D
Ağaç olmasa orman olur mu 😃
Güzel şeyler sabır ister dua bekler
kimse sınanmadıgi günahın masumu değildir.
Mea maxima culpa
Düşününce banada etti 😁
hiç bir şeyi zorlama