Kıskanınca mı kıymet biliyorsunuz?

Kıskanınca mı kıymet biliyorsunuz?
İlişkilerde stratejiye karşıyım, stratejinin olduğu yerde samimiyet yoktur, samimiyetin olmadığı yerde gerçek sevgi gerçek sevginin olmadığı yerde de ilişki söz konusu değildir. Net olmak şeffaf olabilmek en sağlıklı yol.
Bir faydası yok, kıskanmak gayet normal bir duygu sevince.. fazlası, takıntı haline getirilmesi zarar verir sadece.. ama bile isteğe kıskandırmaya çalışmak bana çok basitce ve gereksiz bir davranış gibi geliyor
Aşklar da kıskanma ile başlıyor ya taktik taktik diyor ya herkes
Yani kıskanıyor gibi yaparak taktik mi kullanıyorlar?
Hani şey denir ya taktik yapmak lazım … kıskandırmak lazım… şunu yapmak bunu yapmak lazım …
Benlik değil ama … taktik saçma diyenlerde hep taktik seviyor sanki msmsmzm
Anladım şimdi, ilk yazdım zaten ben de bilerek kıskandırmaya çalışmak, çocukca tavırlara el atması çok basitce bana göre de ve tam tersi irite eder, uzaklaştırır beni.. kimse bence birinin ona olan sevgisini böyle ölçmesin ya
Bana da ters ama biz idealist düşünüyoruz, ama gerçekler öyle olmuyor. başlarken kıskanırsa başlıyor bir şeyler
Bak kıskanmak normal bir duygu, sende düşüncelerinde yer edinmeye başladıysa biri, kıskanclık da belirmeye başlar,, ama bilerek birşeyleri gözüne sokarak kıskandırmaya çalışıyorsa, bu iyi değil işte, örnek olarak, karşı cinsle yakın bir saminiyet haline giriyorsa benim yanımda, tepkimi görmek için veya birilerinden bahsediyorsa bana detaylı, aşırı derecede rahatsız olurum, ve uzaklaşırım, bu tavırları soğutur beni.. bir sevgi varsa ortada zaten zamanla istemsizce kendini gösterir, bu tür saçma şeylere gerek yok ki
Bence de gerek yok ama rahat olunmalı bir yöndende. Kıskanıyorsa kıskanır
Evet rahat, olduğun gibi içinden nasıl geliyorsa öyle davranmalısın, en güzeli bu.. taktik plan program bununla nereye kadar yürüte bilirsin, anlamsız
Biraz taktik öğrenelim biz sen beni dinle akademisyen kız 😄
Almayım ben ya😃 biri taktikle aşık olacaksa ya da sevdiğini anlayacaksa, böyle iyi mi? Yani birinin taktikle planla kendine aşık etmek mutlu eder mi seni?
Hayır etmez. Sevgiyle anlayışla olsun her şey
İyi akademisyen kız, zamana bırakalım diyorsun.
İyi de ya zamanda bize bırakıyorsa?
:) iletişimini sağlam tut mesela, kendini daha iyi açıklamaya çalış, seni daha iyi tanıması için fırsatlar yarat, düşüncelerini duygularını saklama, olduğu gibi yansıtmayı dene vs…varsa birşeyler illaki kendini gösterir, sevgiyi de, o tartıştığımız kıskançlık duygusunu da) olması gerekenler işte bunlar, ve dediğin gibi de sevgiyle anlayışla daha güzel olur her şey, zamanı beklemeden..
boş ver erkek yürek koyar biraz da rahat takılır … umrunda değilse kadının dünya bir ara gelse değişmez bir şey
Umutsuz bir konuşma.. benim tavsiyelerim de bir işe yaramayacak galiba, sen taktiklere bir göz at yine de istersen) ve umursamaz erkek veya kadın değil de, karşımızdaki bizim baktığımız gibi bakmaya bilir o an, bilemiyorsun ki hayat işte..
Kesinlikle doğru tespit peki bir an gelir bakar … işte onu zaman bırakıp kendiliğinden olmasını beklemek
Yoksa ufak taktik dedikleriyle hızlandırmak mı gerek
Sen ve ben idealist insanlarız, ama öyle olunca sanki o işler öyle olmuyor diyorlar
Haklısın, fazla gerçekciyiz belki de.. ama tek emin olduğum bir şey var, duyguları düşünceleri zorlamanın anlamı yok, birine kendimi sevdirmek, sevmesi için çeşitli çabalar sarf etmek bana doğru gelmiyor,, var olan beni, düşüncelerimi, karakterimi,, bütünüyle seve biliyorsa ne güzel.. karşılıklı olarak içinden geldiği gibi davranmak güzel.. ve bir ilişki içerisinde çaba gösterilir, sorunları çözmek için, devam ettirmek için, ama bir ilişkiyi başlata bilmek için taktik program uygulamak beni iyi hissettirmez,, öyle işte..
Evet sevdirmek değil kendini zaten, çaba sarf etmek değil , cesaret vermek, o uyum hissediliyor ama adım atılsa cennet ama atılmıyor. Kıvılcım gerek
Cesaret, uyum.. çok güzel detaylar bir de kafa dengi, ve güven eklenirse, güzel bir ilişkiyi özetleye bilir aslında.. çok istemek lazım belki de, kıvılcım diye bahsettiğin fırsatları da yarata bilmeli insan
Çok isteyince sanki bir taraf kaçıyor bence Cool olmak daha mantıklı … güven zaten var cesarette … kadınlar karar veriyor herseye
Teşekkürler🙏🏻
Ben teşekkür ederim
Kıskançlık kötü bir şey
Cevap
2Cevap
faydası yoktur
Sahiplenmeye dönüşmesi büyük bir bağ oluşturur bence 🙂
Kıskançlık ayarında olunca güzel ama abartılirsa can sıkar
Kasıtlı kıskandırmak doğru değil
Ama önemli diyor herkes
Ben soğurum
Hmmm ama herkes kıskandım ozman aşık oldum falan diyor
Ne istediğini bilmeyenlerdir
Kıskandırmamak lazım ama rahat takılmak lazım
Rahat takılırken belli bir mesafe oluyor ve bu aslında kıskandırma oluyor istemsizce
Burada kimi kıskandıracağım ki?
Dozunda iyidir. İlişkiyi ayakta tutar...
Kıskandırmak iyidir her zaman
zararı var sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?