Kişilik & Karakter Çok acı çekiyorum in₺hr mı etsem? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dayanamıyorum artık Güncellemeler+1 yıl Sevgilim benden soğudu beni kendine bağladı ve soğudu ama hala da umut vermeye devam ediyor ondan kopamıyorum dayanamıyorum artık hiç bu kadar dipte hissetmemiştim Çok acı çekiyorum in₺hr mı etsem? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. etmeyin tabi ki de.. vaz geçmeyin sakın 0 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayirmi neye dayanamiyorsun hemen intihar bu kadarmi zayifsiniz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İntihar eziklik biraz güçlü dur pes etme Allah intihar edeni affetmez. 0 0 Yorumla
Metkubar Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı. Ölüme dayanabilcenmi bayilmak gibi sanma 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hergün acı çekmekten iyidir Yorumla Metkubar +1 yıl Acinin kaynana çözüm bul hiç h birşeye mecbur deyilsin Yorumla Metkubar +1 yıl Acı çekmek nasıl bir şey senin tabiri le ya da yasadin şeyin aci verdigi düşüncesiz Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlatabilirim ki yaşamayan bilmez bu hissi Yorumla Metkubar +1 yıl Herkes yaşadığını acı sanar başkasının acısını dinlemediği sürece Yorumla Metkubar +1 yıl Konuşup dertleşti tamam belki de bileceksin Ben gereksiz üzülmüşüm Yorumla Metkubar +1 yıl Belki de karşındaki öyle düşünecek seninkini dinleyince kendi özünsünün gereksiz olduğu nu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya asla çözüm olamaz ama intihar etmek emin ol güneşli günlerin çok yakında olacak 0 0 Yorumla
mimaradamm87 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 802 cevap paylaştı. Sakın ol biraz.. Konu ne 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 649 cevap paylaştı. Ergenmisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neler yaşadım bilmiyorsunuz bu bardağı taşıran son damla oldu Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl Kimse için değmez. Hayatını yaşamaya bak Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı. Neyin var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
etmeyin tabi ki de.. vaz geçmeyin sakın
Hayirmi neye dayanamiyorsun hemen intihar bu kadarmi zayifsiniz
İntihar eziklik biraz güçlü dur pes etme Allah intihar edeni affetmez.
bize ne beeeeeeee bizee neeeeeeeeeeee 🥵🥵🥵
Saçmalamaaa. Bu çözüm olmayacak
Ölüme dayanabilcenmi bayilmak gibi sanma
Hergün acı çekmekten iyidir
Acinin kaynana çözüm bul hiç h birşeye mecbur deyilsin
Acı çekmek nasıl bir şey senin tabiri le ya da yasadin şeyin aci verdigi düşüncesiz
Nasıl anlatabilirim ki yaşamayan bilmez bu hissi
Herkes yaşadığını acı sanar başkasının acısını dinlemediği sürece
Konuşup dertleşti tamam belki de bileceksin Ben gereksiz üzülmüşüm
Belki de karşındaki öyle düşünecek seninkini dinleyince kendi özünsünün gereksiz olduğu nu
Ya asla çözüm olamaz ama intihar etmek emin ol güneşli günlerin çok yakında olacak
Sakın ol biraz.. Konu ne
Ergenmisin
Neler yaşadım bilmiyorsunuz bu bardağı taşıran son damla oldu
Kimse için değmez. Hayatını yaşamaya bak
Sen bilirsin
Ölüm en son çaredir
Neyin var
Asikmisin