Acım Çok Yanıyor?

Merhabalar, ben iş arkadasımından (proje yonetıcım) hoşlanıyorum. Kendısı gercektne meslege olan askı ve ınsanlara olan yardımseverlıgı ıle ılk baştan berı cok etkılendıgım bırıydı.2 yıl boyunca beraber calıstık. Uzaktan calısıtıgımız ıcın etkınlıklerde genelde bır araya gelıyorduk. Sakalaşır, konusurduk. Fakat ben bu kısıden deli gib hoşlanmaya başlamısım. Gecen cuma yuruyuse cıkartıp bızı ayrılacagını soyledı. Bu surecte benım de "eger bunu X (hoslandıgım kısı) yapacaksa ben yapmayayım " demısım iş analıstine.(amacım da orada 2 ksıı efor gırmeısn dıye) bırde gulmüşüm. Bu yüzden kendını çok s+lak gıbı hıssettırmısım. Fakat ben duygularımı gizlemek ıcın hep gulen bir ınsanım. O anda kesinlıkle ayrılmaya karar vermıs.(BENDEN OTURU SANIRIM ) Ben tabı bu konusmada da gulumsuyorum ama ıcım cok yanıyor. Son kez ıletısımı kesmesek olmaz mı lutfen demıstım. O da gulerek tamam dedı (ama benı cok arayan bırı degıl zaten kendısı). Senı bır daha nerede gorurum dedim. Yıne belkı etkınlıkler de karşılasırız dedı. Hatta ilk ayrılıyorum dedıgınde Ankara ' ya mı gelıyorsun dedım. Guldu. Ben onu 1 yıldır devamlı Ankara 'ya davet edıyordum. Fakat gelmedi. Onu gorememek ve bır daha sesını bıle duyamamk benı cok üzüyor.. Devamlı aglıyorum. Uyuyamıyorum bile.11 Kasım da bır etkınlık olacak sanırm orada olacak ya da telefon ıle mı yazsam bılemedım hem gulme sebebımı acıklayıp hemde ona acılsam cok mu yanlıs yaparım. Onun başka bir kız ile görürsem kendime zarar bile verebilirim. Instası herkese acık oldugu ıcın bakıyorum. Bır kız ıle fotosu yok yorumlarda hep erkeklerın yorumu var. Bır arkadaş orada "suleyman evlendi söylemedı eger sende soylemezsen alırım dedı.. Dugunune gleır altın takarız dedı" O daboyle uzaklara gıttı. Bakarız ya dıyerek guldu. Bende evlenıyormusun dedım, hayır dedı sert bır sekılde. Onunla tanısmak benım ıcın cok ozel ve guzeldı. Bu arada iş hayatında da cogu zaman bana yanlıs yaptıgı cok sey de oldu fakat ne yaparsa yapsın ben onu cok sevdım.. Tabı ondan 2 yas da büyüğüm. Ne yapacağımı bilemiyorum. Mesaj atıp cuma gunu acıklayım mı (kı o coktan unutmustur) Ben odaya gırdıgımde o gulerek arkadaşlarla foto cekınmeye devam ettı bense kımmseyle konusmadan odaya cekılıp agladım tum gece. Konunun uzerınden 4 gun gectı sızce yazayım mı ayrıca ıtıraf etmelı mıyım? Edersem bunu yuz yuze mu yoksa mesajla mı yapmalıyım? Yoksa zamana mı bırakmalıyım? Gercekten benım olan benı bulur mu?

Acım Çok Yanıyor?