Asgari ücret bile olsa çalışmadım hiç , Lise 1 terkim , arkadaşım bile yok , kendimi de beğenmiyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
depresyon mutsuzluk olabilir
12 senedir odamdayım zaten
Aaa kardeş aynı durumdayız bende 33 yaşındayım hiç doğru düzgün iş hayatım olmadı ama ben yurtdışındayım tek farkımız bu :D inşallah buluruz güzel bir iş bizde
Seni bilmem de ben hariç her şey yoluna girer
Ümitsiz olma bence, dünya değişkendir, kimin ne olacağı belli olmaz. Bugün yükseklerde olan yarın yerlerde olabilir, Bugün yerlerde olan yarın yükseklere çıkabilir
12 Senedir odamdayım valla sosyal hayat yok
Aynen bende öyle
Ben gerçi akıl hastanesine filan da yattım bir kaç kez
Ben o kadar değilde işte ev hapsindeyim bi de her şey senin elinde derler
Liseye neden devam etmediniz?
Henüz bir şey bitmiş değil yeniden sifirdan başlayabilirsiniz.
Anlamadığım için bıraktım 16 yaşındayken 2012 de sonra tamamen hayatta güçsüz olduğumu hiç bir şey bilmediğimi fark ettim hayatla ilgili hayatta beni yuttu artık her şey zor geldi , Nasıl başliyim asgari ücretli hiç çalışmamış 30 gün kendini yor 17 bin için kendimi de sevmiyorum ki hani
Kendinizi neden sevmiyorsunuz yani hangi özelliğiniz?
Sesimi tipimi boyumu gözümü kulağımı kişiliğimi , Ölsem sorumluluk alamıcak hissediyorum
Peki kendinizde en sevdiğiniz ozellik ne desem?
Yok ki
Evde sizden başka evlenmeyen birisi var mi?
Var abim 47 yaşında küsüm ama Anne 65 yaşında Anne olsa zaten sokaktayım ama düşünmemeye çalışıyorum ben yıllar önce liseyi bıraktım bilgisayar konfor bağımlısıyım 12 senedir dışarı çıkmadım gençlik sosyal hayat arkadaş sevgili hiç bir şey yaşamadım işim yok çalısam bile asgari ücreti küçümsücem kendimi küçümsücem kendimi beğenmiyorum tipimi sesimi sorumluluk alamıcam hiç bir hayalim yok ki olsa bu halde olmazdı
Çelişki var kendinizi beğenmiyorsaniz aldığınız parayı kucumsemezsiniz. Zaman kavramına değer atfedenler ya da rahata duskunler aldığı parayı beğenmez ve calismazlar
Uzmandan yardım aldınız mi
Çelişki yok kazandığım parayla da bir şey olunmaz zaten
1 Seans antipresan verip konuşmakdan başka ne oluyo
Ben kendimi birey hissetmiyorum kendi sorumluluğumu bile alamıcam kaldı ki sevgili eş arkadaş hayata istesemde karışamam araba satın alamam süremem yurt dışı göremem bu dünyada yemin ediyorum hiç bir beklentim isteğim hayalim yok öyle kaldım dünyada uçsuz bucaksız
Uzmandan yardım almalısınız.
Aynı yere geliyorum uzmana bile istek yok para yok
Araştırma hastanelerinde cok iyi doktorlar var devlette
Kardeşiniz olup normal hayatı olan var mı evlenen işi gücü olan
O Kadar uyuşum ki ona bile ayıracak vaktim yok benim antidepresan bile içmedim.. 4 abim var 4üylede küsüm ama herkesin hayatı kendine 2 yeğenim oldu kız görmedim bile uzak yaşıyoruz insan sevmiyorum ben
Yaşınız gençken silkelenin ve çıkın kozanizdan.
28 çok genç sayılmaz 16 yaşından beri böyleyim 12 sene geçti konfora hazıra alıştım şekerim var diyabetim var benden olacak diyorum asgari ücret hayatda bir isteğim yok
28 yas cok genç bir yaş her şeyi mümkün kılacak bir yas. Bana inanın niyet edin ve bir yerden başlayın az da olsa çalışmaya başlayın.
Bana göre her şey geç ama gençlik diye bir şey yok şimdi şu var konforda rahatım iyi
Dediginiz konfor alanından çıkmadan her geçen yıl konfor alaniniz daraliyor
Düşünmemeye çalışıyorum ya konfor bitince anne ölünce o zaman çalış mecbur
Bakın sizi tanımıyorum ama bakın yeni yıl bir yerden başlayın en azindan part time saatlik işlere bakin
Saçımı sevmiyorum tipimi sesimi gözümü kulağımı sevsem neyse sağ gözüm şaşı yüzde 20 görüyor sol kulağım işitme engelli 12 sene dişlerimi fırçalamadım dişlerim yok kola içiyorum her gün sesim çocuk gibi saçım iğrenç şekil almaz kiloluyum çok çabuk acıkıyorum zayıf değilim 95 kiloyum kendimi sevsem neyse sevmediğim için hiç bir şeyi önemi kalmıyor
Hepsini halletmek o kadar basit ki... tek çözüm
İnanmak ve bir yerden baslamak
Seker hastasıniz kolay içiyorsunuz, göz kaybı yaşamaniz cok makul.
Dis fircalamiyorsuniz dişinizin hasar gormeside cok makul
Evde sürekli oturuyorsunuz kilo almakta cok makul
Gözüm doğuştan şaşı her gün kola içiyorum sürekli susuyorum.. hepsi makul zaten bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur.. bakacak istek inanç yok hiç bir zaman olmadı
Boyle olmaz, olmamalı hangi ildesiniz
Benden ne olacak diyorum lise okul hayatı bitmiş asgari ücretli işe gir 30 gün kendini yor 17 bin için işi küçümserim parayı kendimi ne olacak derim arkadaşım sevgilim arabam mı olacak sanki hiç gözüm yok ki hayat telaşında
Valla bilmiyorum hayat beni yuttu 1 kere geliyorsun dünyaya onda da Esir hayat yaşıyorsun Yaşayan Ölü Olmak... Antalyadayım
Guzel sehir nn son dışarıya ne zaman ne için ciktinuz
Sadece markete bugün başka gidecek yerim yok parası olan hayatı güzel olan başdan uca gezer sevgilisiyle ben sadece izlerim
Oturarak hiçbiri olmuyor maalesef
Biliyorum yalnız benim şu an tek barınabildiğim bu hayat diğeri korkutuyor yıllardır yürümüyorum doğru düzgün 2012 den beri bacaklarım varis kendimi zayıf olarak vücüdum rahat etmiş de göremedim yemiyor aç kalmaya zayıflamaya iş bulmaya kendine bakmaya sosyofobim var insan sevmiyorum hayatı da
Araştırma hastanesine gitmelisiniz aksatmadan geciktirmeden
Antidepresan verip salarlar kuzenim ile olan 50 farkı duysan çıldırırsın
spor yap
Kendimi sevsem keşke
fare surat senkisin lan yoksa?
Anlamadım