Beğenenlerin süperliği 🦅🦅🦅
Yaramaz bir çocuk muydun?
Beğenenlerin süperliği 🦅🦅🦅

Yaramaz olanlar yaramazlıklarını anlatsın😂
eğlenelim biraz
Evet yaramazdım mesela sigara içilmesini hiç sevmem sigara içen insanların sevmem annemin arkadaşları eve gelirdi sigara içerler de muhabbet ederken hepsini pisliklerde falan evimizden diye bağırmışlığım var sonra annem çok kızmıştı ondan sonra bizim bahçemizde erik vardı erik ağacı ona dadanan çocukların üstüne bulaşık suyu dökmüştüm mahalleden geçen herkese bağırarak saklanırdım görmezlerdi beni delirirlerdi djfhfhfh etrafımda kim sigara içiyorsa hepsinin paketlerini alır banyoya saklanırdım sonra bütün paketlerin içindeki sigaraları tek tek çıkarıp kırar tuvalete atar sifonu çekerdim paketlerinde çöpe atardım daha çok var aklıma gelmiyor
Pislikler gidin evimizden olucakti o klavye hatası nazar boncuğum olsun fjfjfjf
Wow
Noldu ki 😂
Çok iyi hareketler
Çok kötü cokkkk
Evet çok yaramaz bir çocuktum, erkekleri döverdim, ağaç tepelerinden inmezdim. Erkek gibiydim. Sabahın köründe annemler uyanmadan evden çıkar sokakta oynardım, camdan eve girerdim. Tabii bunlari yaparken benden bir yaş küçük erkek kardeşimi yanımdan ayirmazdim. O uslu bir çocuktu ama onsuz bir şey yapmazdım. O sadece evi yakmaya çalışmıştı ben yanındayken ve her yer alev alınca bağırdım annemler etesi söndürdü. Babamın fotoğraf makinelerini söküp parça arttırdık. Annemin ilaçlarına musallat olurduk. Suda eriyen vitaminlerini içerdik. Kısaca çöm yaramazdım. Benim çocuklarım benim yanımda melek..😅
Hem de nasıl… Çocukluğumun geçtiği yerde beni gören yaşlı teyzeler o yaramaz kız bu mu diyor, o denli:))
😂 bu çok iyimiş
Hemde nasıl 😂
İnanmam
Prenses tiplilerden korkmak lazım ozaman
Cevap
24Cevap
Daha çok meraklı bir çocuktum. Ahh o çekmeceler, kapalı dolaplar iyi tutuyordum kendimi. Anneminde payı büyük tabi 😀😂
Haydaaa o anneler çok fena korktuğun insan tipi
Başkasının evinde canım. Salsın mı beni sharlock gibi tüm gizleri açıga mı çıkarsaydım 😀
Hayır değilmişim çok uslu ve uysal bir cocukmusum annem daha çok erkek kardeşimden çok çekmiş şikayetlerden kadın kafasını kaldıramıyormus artık 🤣
Hayır değildim. sessizdim
Aslında çok masum görüyorlardi beni ama. Görünmeyen yaramaz olabilirim.😂😂 kuzenim ile bir araya gelince fena bir ikili oluyorduk. Sonra da ben kenara çekilip başkası fırça yiyordu..😂😂😂 çünkü ben masum ve tatlı çocuk hxhfhx
Vayy
Xhchc
Yaramazmışım. Bir aile dostumuzun kızı oyuncağımı aldı diye çakıl taşları ile saldırmışım resmen, kendimi sandalyede taşıtmışım yürümeyi reddedip uzun bir yolda, buzdolabına saklanmışım güya saklambaç oynuyorum diye, evdeki kadehleri kırıp gülermişim canım sıkıldıkça. Yaramaz dememek zormuş bana.
Bahanenin ev telefonundan numaraları çevirip işletiyorduk telefon numaralarını da defteri vardı kaydettiği oradan çeviriyorduk. Bir de bayram da ziyarete gelen bir hanım ablamıza dedemin yanında böyle oturmaya utanmıyor musun demişim kendisi beni her gördüğünde söyler utanırım
Ben hep erkek fatma givi erkeklerle top oynardım hahahah
Haydaaaa ssndbdbbh
Gahajsjshshs kızlar sıkıcı geliyordu bazen evden bile çıkmazlardı. Yere oturmak bile istemezlerdi
Şimdi de tiki kız oldum desen çok iyi olurdu😄
Yoo yine olmadım valla
😅 mahalleden çağırsalar hazırsın gibi mzmzmzm
Hahahshshsshsha her zaman
Sadece tırnaklarım kırılmasın yeter
Annem beni gittiği misafirlikte unutmuş bir kere, o kadar akıllı ve sessiz bir çocukmuşum.
İlk yaramazlığım ehehe, beyzbol topu ile gün ısı tüplerini kırmaktı , sonra evin camları , sonra okulun camları genelde camları kırmaktan zevk alırdım , tabi parasını öderdim harcliğimdan o zamanlar alınabiliyordu, çatal lastik ile kuş avlardım açtım çok et yoktu ama işte doyuruyordu. Komşunun neyse onu anlatmiyim, çocuk yaşlarda izmarit toplayıp içmem özenti idi tabiki, hırsızlık tabi açlığım kadar , onunda parasini ödedim sonradan.
2000 de 8 yaşındaydım o zaman teyzemlerin yanına gitmiştik Amerikaya yanlışlıkla 911'i aramışım tak polis geldi hemen eve elime koluma vs baktılar şiddet mi gördü acaba diye en büyük yaramazlığım buydu 😀
camdan milletin kafasına tükürürdüm milletin ziline basıp kaçardım evine taş atardım özellikle kızlara tükürürdüm hep çok şikayet gelirdi bizim eve :D
Kirli sularda oynadım akşama kadar eve gelmediğim zamanlar çerçi geldiği zaman ev aklıma gelirdi köyde yaşıyorum bakkal yok hala yok 😂
Futbol oynadığım için çok şikayet ederlerdi 😂😂
Annemle babamın ayranına uyku ilacı katıp sevgilimle kalmaya gitmiştim
ozman çocuk olamazsın :D
@sozaramızdakalacak 15 yaşımdaydım😀
😳 sonra
sonrasını anlatmadığına göre +18 birşeyler olmuş büyük ihtimal :D
Aksine çok usluymusum beni bir yere atarlarmis kendi kendime uyurmusum felan filan çocukken de çok suskundum zaten öyle yaramaz değildim
Aşırı yaramazdım. Bahçe duvarını yıktım, küçük çaplı bir yangın çıkardım, mutfağa torpil attım defalarca ve bir sürü şey.
Bahçe duvarını mi yıktın dbjdhd
@Kirginimcokk0 Teknik olarak ben yıkmadım aslında. İçi odun dolu olan traktör römorkunu tutan takozu çektim. Römork kaydı, kaydıkça hızlandı sonra duvara çarpıp durdu ama duvarda yıkılmış oldu.
Duvar da dayaniksizmis dhfjh yine de yaramazmissin yani
Mutfağa torpil atmak mesela felaket tellalı 😅 erkek çocuğu gibiymissin 😄
Uslu görünürdüm de çok fenaydım. Hamlelerim hep zekicw olur dikkatleri fazla üzerime çekmezdim akakskdkdkfkfoc
Yaramaz değildim sesiz sakin kendi halinde biriydim. ama ağaçların en tepesine çıkardım hep düşme korkum hiç yoktu
Uslu akıllı söz dinleyen şimdi tam tersi aşırıya kaçmadan tabiki
şimdi tam tersi olan :D :D <3
aynen melek :)
Hiç rahat durmuyordum ki eve sokamazlardı beni sokaklarda yatıyorduk
Hayır değildim ama yaşıma göre çok olgundum ciddi bi çocuktum 😌🦁🦁🦁🦁🦁🦁
Çocukken sahte intihar senaryosu bile düzenledim 🤦🏻♂️ say say bitmez
Fazlasıyla uslu bir çocuktum annem bakışı ile baktığında otururdum
Çok uslu bir çocukmuşum. Oturduğum yerden kalkmazmışım
Ortaokuldayken arkadaşlarımla birlikte öğle arasına erken çıkmak için gizlice okuldan kaçardık dersleri kaynatırdık bir gün konuştuğumuz için sıra dayağı yemiştik hatta😂😂
Çok yatmazdım ben 11 kere araba carp tı 19 yaşıma kadar motor kazası gecirdim fenaydım
Yaramazdım, uzun süre görmeyen insanlar şaşırırdı ergenlik dönemimde görünce. O kadar yaramaz biri nasıl bu kadar sakin biri oldu diye.
Hayır değildim..
Baya yaramazdım ailem artık ilalah etmişti ama büyüdükçe olgunlaştık
Yaramaz olduğumu sevdirmezdim diyelim uslu bi çocuktum 😅😅😅😅
Hiperaktif olup da uslu olan çocuk hiç görmedim 😄
Ben uslu bir çocukmuşum 🦋
Hayır hiç yaramaz değilmişim... Herkesin sevdiği şişman bir bebekmişim
küçükken olduğu gibi şimdide sessiz biriyim o yuzden kız kardeşlerimden dayak yiyorum arada sırada
Mahalledeki diğer çocukları kandırıyorduk biz 🤭
Senden korkulur zaten ama nasıl?
Ben tek yapmıyordum ben ablam bir de yan komşunun oğlu vardı size şunu alcaz bunu alcazdiyip etrafımızda toplardık grubun beyni olurya bizdik işte
Sonra
Bizim istediğimiz oluyordu işte
zile basip kacma sayiliyor mu camlara tas atma falan gerci bu biraz cocukluk degil ocluk ama olsun
:D sayılıyor tabi :D @manasdestani
ailem sağolsun ne zaman yaramazlık yapmaya kalksam beni acımasızca dövdükleri için uslu biriydim çocukluğumu hep acı olarak hatırlayacağım
Evet öyleydim. Mutfakta tencere tava ne varsa balkona kadar taşıyıp, balkondan aşağı fırlatıyodum sjkdskksk 👻 yaş 4-5 falan tabii 😂
Çok yaramazdım kız erkek demeden dövüyordum
Dövmek?
Kavga ediyorduk işte bende dövüyordum
Şimdi mesleğin ne
Ev hanımı😅
Aksine çok sakin, uslu bir çocuktum.
Efendi biriydim
Hiç değildim ama fazla meraklıydım.
Evet, yaramazdım.
Yok ya gayet usluymusum 😅
Hayır her zaman saygılı ve sessiz bir çocuktum
Masum bir çocuktum hep