... Çok süper soru teşekkürler 🙏...
Giden sevgiliyi mi? Beklemek daha zor yoksa ay sonu gelecek maaşı mı?
... Çok süper soru teşekkürler 🙏...
Herkese kocaman günaydın 🌺

Bence kişiye göre değişir.. ama sevgili gittiyse zaten gitsin bir daha da gelmesin mümkünse.. gerçekten sevseydi gitmezdi çünkü..
7647 tl emekli maaşı beklemesen de çok sorun değil. Giden sevgiliye gelince geri gelmemesi gelmesinden daha iyidir. Yav dış güçler üzerimizde ne oyunlar oynuyo, senin sorduğun soruya bak. Ayıp ayıp. :P
Ay sonu gelecek maaşı beklemek. Giden sevgilinin gelmeyeceğini biliyoruz çünkü.
Kesinlikle öyle 👍 haklısın giden sevgilinin dönüp dönmeyeceği de meçhul oluyor zaten boşa zaman kaybı olur
EİC için teşekkürler güzellik
Aklıma bunu getirdi… gideni şöyle beklemem gelince hayatıma geri alıp güvenemem bi daha yola çıkamam içime sinmez önümü göremem… ay sonuyla da bi derdim yok…
Cevap
28Cevap
Gelecek olan maaşı beklemek maaşı olunca kadın gelir gelir
Yaaa deme öyle deme öyle 😂 bos ver para için geliyorsa gelmemesi daha iyi
Biliyorsun şu zamada ilişkiler çıkar üzerine kurulu hani bir söz varya anan bile babana parasız vermez diye sanırım bu söz gerçeğe dönüşüyor
Ay sonu maaşı almadan, ürünlere gelen kol gibi zammı iliklerde hissetmek daha zor kanka 😂
Asgari ücretin sonuna eklenen 2 TL gibi şaşkınım şu an 😂😂
İşverenlerin hayalini gerçekleştirmek için çabalayan köleleriz hepimiz 😂😂
Aynen öyle canım haklısın
Aman gideni neden bekleyeyim ahsjdnf. Maaşımı beklerim ben ve çok zor :((
Ay sonunu beklemek heralde giden sevgili 3-5 ayda olur aybaşı senede 12 kere olur
Giden sevgili kimin umrunda, maaş beklemek daha zor diyorum.
Bu ekonomide kim takar sevgiliyi , maaş beklemek kadar zor başka şey var muavenet
Yani çok özür dilerim ama azcık orantı kurun soru içindeki mantık ile ilgili. Şimdi yoruma çökenler (cevapları okumadan yazıyorum) para=sevgili, hepiniz böylesiniz, sevgili ile paranın ne alakası var diye başlayıp acımasızca eleştirse haklı olacak.
Gideni beklemek daha zor. Para gelir günler hızlı geçiyor. Bir inatçıyı geri getirmek çok daha zor.
Bence her ikiside cok zor ama ben giden sevgiliyi bekleyen tiplerden pek hoşlanmam nedir o öyle ya tükürdü günü yalamak
Giden sevgiliyi beklemek daha zor gelip gelmeyeceğini bilmiyorsun özlem ve acı çekiyorsun, maaşla kıyaslanamaz bile
Maaşı beklemek ödemeleri beklemek demek ve ödemeler maaşı geçiyorsa o tarihin zaten gelmesini hiç istemezsin
Gideni beklemem gelmez o yüzden maaş
Giden gelse ne olucak bir kere gittikten sonra o eski tadı bulamazsın bile
Aynen öyle zaten gelemez ki getirmem 🙂
Giden hiçbirşeyi beklemiyorum gözümüz gelecek olanda 😍😃
Maaşı aldıktan sonra borç harç derken bitirip, boş cüzdana bakılması daha zor. d
Maaş beklemek zor. Hele hele ödenecekler varsa.
Giden sevgilinin neyini bekleyeyim maaş konusuna gelince 5 aydır ellemiyorum maaşı
Sevgilim gitmişse bir daha dönmesin. Ay sonunu beklemek daha zor ay 29 gün boyunca bekliyorum ahsjs
paraaa tabi çünkü "giden başkasını kalan kendini bulur"
Giden gelmez zaten , para daha önemli :D
Bak bak laflara bak sen 😂
Sen böyle diyorsan vardır bir sebebi bunu ben burdan anlayabiliyorum zaten ama espiriye vuruyorum o ayrı , Emre sen boş konuşan bir adam değilsin çünkü
🙋🤗🙋
Tabiki de gideni beklemek ç♥️♥️♥️♥️k zor
Duruma göre değişir
Giden sevgiliyi para onemli deyil
Haksizmiyim
Para money dinero ajaha
Sevgili elbette maaşta elbette az kalmaz
Hahahah ölümüne kapisir ikisi😂😂
Ay sonu gelen maaşı 😄
Maaş önemli para gelse kızda gelir 😂
Maasim önemli tabiki.
Sevgiliyi salla da maaş günü bi gelmedi