Beni bu hayatta hep akılsızlar ezmeye çalıştı öfkemi anlıyor musunuz?

Konuşkan değilim diye mal sanılmak komik. tepeme çıkanlara haddini bildirsem onu bile anlamayacak zekada oldukları için çokyalnız hissediyorum. deliler. şu an geride bir sürü mal bıraktığımı ve hiçbirine laf anlatamayacağımı görüyorum. sırf konuşkan değilim diye karakterim sessiz diye herkese hak verme yönüm empatik yönüm yüksek diye sen ne anlarsın be sus be gibi şeyleri bile şaka sandım. şu an onlardan daha güzel işler başaran zeki biri olduğunu biliyorum sonunda farkına vardım. of çok büyük boşluk var içimde. Tek bir akıllı yok. Herkes üstün gördü kendini benden. Bunlar da gözüme çok akılsız geliyor ama bişi yapamıyorum anlıyor musunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu travmam yüzünden herkesi akılsız görmeye başladım
Güncellemeler
+1 yıl
Benle ugrasanları bile kaldı malca mesela en fazla Instagram şifresi yollamak bu yani nekadar mallar allahım deliricem. Tabiki akıllı profesyonel olanlar ugrassın istemezdim ama geriye bakınca birsürü deli görüyorum belki bu şekilde korunsun evet ama tüm delilerin beni akılsız sanması çok üzüyor beni. Geleceğe mi bakcam artık? Ama artık onlar yüzünden akıllı yok gibi geliyor
Beni bu hayatta hep akılsızlar ezmeye çalıştı öfkemi anlıyor musunuz?