Güncellemeler
+1 yıl
Bu travmam yüzünden herkesi akılsız görmeye başladım
Güncellemeler
+1 yıl
Benle ugrasanları bile kaldı malca mesela en fazla Instagram şifresi yollamak bu yani nekadar mallar allahım deliricem. Tabiki akıllı profesyonel olanlar ugrassın istemezdim ama geriye bakınca birsürü deli görüyorum belki bu şekilde korunsun evet ama tüm delilerin beni akılsız sanması çok üzüyor beni. Geleceğe mi bakcam artık? Ama artık onlar yüzünden akıllı yok gibi geliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence sakin olmayı deneyin geçer
Biri ezmeye çalışsa beni anlamasa o akılsız gibi geliyor. Çünkü yıllarca akılsızlar deliler tepeme çıkmış genel olarak bakınca ben güzel yerlere geldim ve zihniyetim anlayısım kişiliğim tipim harika biriyim. Ama onlar bu olayı anlatsam onu bile anlamayacak kişiler. Geriye dönüp nispet yapsam onu bile anlamazlar yalnızlıgımı anlıyor musunuz?
Yol ver gitsin uğraşma sende
Geride birsürü deli bıraktım uğraşmayı bile bilmeyen beni anlamayan hak etmeyen deliler. öfkeli ve yalnız hissediyorum. beni ezmeye çalışan herkes deli
Yahu geçmişte kaldı zaten
Benim içimde o malları ezmeye isteği var ama dönüp bunları desem onu da anlamazdan gelirler şizofren oldum ya. Konuşkan değilim diye tepeme çıkıla çıkıla şizofren oldum yaaa
Kendini iyi hissettiğin kisilerle beraber ol
Hiç olmadı öyle biri
Olur olur