Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır eleştirin hayrancıklar ✌️
Bir baltaya sap olamayan insanlar balta sapı olmaya çalışıyor keskin taraf bende sap olsanız kaç yazar 😘

Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır eleştirin hayrancıklar ✌️
Bir baltaya sap olamayan insanlar balta sapı olmaya çalışıyor keskin taraf bende sap olsanız kaç yazar 😘

Bende gizli hayrandan çok ne var ki :D asdfsdf hakkımda soru açan mı ya da sorulrda atıp tutan mı. yarası olan gocunur diyorum ve umursamıyorum bile.. yani bu kadar boş ve hayatsızlarsa düşünmeye bile gerek yok.
Gizli hayranlar yatamadıkları için ya bir kere tadına bakmak istiyorum ukte kalmış içine dert olmuş baya sene çünkü tam tuzağa düşürememiş üzülüyor yazık ya çok üzüldüm beter ol iki plan kuruyor yine olmuyor çünkü merve kanmıyor yine bir plan kuruyor hay aksi annesi görüyor millet var giremiyor eskiden girdiği odaya rahatça giremiyor çünkü 😂 oda milletin yanında aşağıda ama ben ilk plana düşseydim yukarda kimse yok zorla sahip olacaktı rahatça herşeyi yapacaktı ben izin vermedim millet izin vermedi annem gördü belki de oda izin vermedi çünkü rüyada geçen sene hem bana bakıyor hem anneme
Umursamayınca daha çok deli oluyorlar😂
En sevilen erkek üyelerden seçildiğim soruda gizli ve nefret dolu yorumu ile hayranlığını ortaya koyan arkadaşımız dışında gizli hayranımın olduğunu pek sanmıyorum.
boş ver önde olunca kıskanırlar bırak onlar sevilsin bizi sevmeyiversinler
Cevap
14Cevap
Gizli oldukları için göremiyorum :D
Yoktur.. Olsa da adı üzerinde, gizli hayran.. Var olduğunu bilsem adı gizli olmazdı..
Fake hayran fake
Fakeden hayran mı olur.. Faka basar geçeriz..
Dimi aynen öyle bastık geçtik
Bilmem var mı yok mu.. Umursamıyorum.. Bir köşede kendi çapında eğlensin.. Çünkü ben umursamadığım zaman onlar daha da çok kuduruyor.. 😂
Yolda yürürken arkamdan binlerce insan geliyormuş gibi hissediyorum o sayılır mı 😂
Olur
Yok olsa bile gizli. İnsan bi sorar dimi hayran olunacak neyin var diye? 😒
Var demekki bizim bir şeylerimiz dert oluyoruz kuzucugum
Müsait misin artık 🤔
Dur geldim
Durdum 😳
evet hergün iş yerine kebap gönderiyor sağolsun cınım
Belki vardır 😅 varsa bu cevabın altına yorum atın çıkın ortayaaa
Var sitede de cok vardı hatta bas harfleri
Kül
Si
Min
Bunlar benı hastalıklı kıskanıyordu
Gizliyse ben zaten bilmiyorumdur 😄
benden nefretten başka bir şey olamazlar.
Farkında değilim
kimse yoktur aklı olan bulaşmaz :)
Gizli hayranım yok. Zaten neden olsun ki.
Hiçbir fikrim yok ahhd
Bilmiyorum acikcasi.
kimse beni eleştirmiyor yok galiba
Var çözemedim ama
Maalesef ki varlar
Bilemem var mıdır ki acaba 🤔
Hıhım var
Bilmem vardır herhal
Hayır, yok 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?