Lisedeyken gizli değil apaçık bir hayranım vardı yanı onun kadar bana hayranlık duyup seven insan ben tanimiyorum ama ben onun aşkını reddettim hatta tüm beni seven erkeklerin aşklarını görmezden geldim o yüzdende aşkta beni terketti artık hayatımda hayranda aşkta yok.
Gizli değil apaçık bir hayranım var. 😂🙈 kapının önünde bir dişi kedim var. Beni görünce hemen gelip sırnaşıyor, peşimden geliyor. Diyorum ben senin bildiğin erkeklerden değilim, gören olacak falan ama dinleyen kim. 😂😂
Hayranlarim hep acik. Ben de hep gizlensinler ve oyle hayran olsunlarda bende bir giz ve akabinde his yasayayim istedim hep ama nafile bir ugras edindim. kendime
Gizli hayran değil de, çok eskiden kız arkadaşım olup sonradan tercihini "zengin adam"dan yana yapan ve akabinde bunun mutluluk olmadığını anladığında "ben seni ne kadar çok seviyormuşum" diye musallat olmaya çalışan biri vardı. Her gün arardı, meşgule atardım, sms'ler atardı uzun uzun, kaç defa tehdit bile etmiştim "bak seni mahkemeye vereceğim, evli barklı kadın beni rahatsız edip duruyor" diye demiştim. "Veer en azından mahkemede seni görürüm" gibi şeyler söylerdi. Numaralarımı değiştirmiştim kaç kere, nerden bulduysa yeni numaralarımı buluyordu. En sonunda kendi haline bırakmıştım, arayıp duruyordu, telefonlarını açmıyordum sadece çalıp çalıp susuyordu. Sonra sanırım pes etti aramalar kesildi. Ama uzuuun müddet bu devam etmişti, yani 2-3 yıl boyunca böyleydi. Sonra çocukları filan oldu sanırım artık bırakmıştı peşimi. :)
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet var umulmadık yerlerde karşıma çıkan sevdiklerimle gezdipimde deliye dönen ama yüz vermediğini bildiği için üzülen biri var. Asla sahip olamadıklarını elde etmeye çalışmasın o benim dengim değil yakışıklı olabilir ama umrumda değil onun umrumda olsam bile
Gizli olursa nasıl bileceğiz hayran olduğunu ki. Ama reelde yıllardır bekleyen ama adını bile bilmediğim, bir tek harf etmediğimiz yine de vazgeçmeyen biri var... 😉
Vardır birilerinin aklında. Belki aykırı bir tip belki çok farklılığıyla farklılaşan hayran bırakan. Belli edildiği takdirde bu kadar hayranlığı kalır mı? Sanmam.
hep küçüklükte aşılıyorlar bu yıldız havalarını. yok hiçbirinizin hayranı yok. gidin çamaşır bulaşık bekliyor odayı modayı süpürün. soğan doğrayın. yok hayran mayran
Ben onun bana ilgisini 5 ay önce fark ettim bozuntuya vermeyip adım atmasını bekledim. Bundan 1 ay önce de gelip konuştu. Kabul etmedim ama o tamam dese de anlaşılıyor.
Yok ama keşke her üzüntümde kullabilecegim yaralami sarip biptir edicek sonra tekrak laxim oldugunda kullanabilicegim bir hayranim olsaydi herkese bir tane lazim
Benim hayranım sen ol o zaman ama gizli olsun, dedikodu yapmasınlar arkamızdan... Akbaba gibi peşimdeler... Bu arada az evvel resmine baktım, hiç mi hiç yaşını göstermiyorsun, 16, 17 gösteriyorsun... Maşallah diyelim demmi..
En İyi Cevaplar