Güvensizlik, ilgisizlik, gecimsizlik, nedir?
Sevmekten vazgeçmek olur mu ki🙄🤭

Güvensizlik, ilgisizlik, gecimsizlik, nedir?
Sevmekten vazgeçmek olur mu ki🙄🤭

Sevmekten vazgeçmek olmaz aslında sevgi insana güç veren bir duygu, en fazma bazı insanları sevmekten vazgeçersin mesela benim kırmızı çizgilerime durmadan basan birini sevsem de hayatımda istemem bana saygısını kaybetmiş birini istemem bana iyi gelmeyen şeylerde ısrar eden birini istemem ne anlatmak istediğimi anlamak yerine kendi derdine düşün aptal insanları istemem aslında örnekler çok fazla ama asıl olan içlerinde size saygısını kaybettiğini görmektir insan bilinç altına göre hareket eder aslında belli etmemeye çalışsa bile bir yerde açık verir inkar eder ama durmadan aynı yere çalışırken yakalarsın☺ güven zor bir olgu güvendiğinde inanmak istemezsin bu kadar kötü düşünebileceğine ama salt düşünce gücüyle bakarsak olaylara hiç bir insan maskeler arkasına daha fazla sağlanamıyor maalesef ve o anda sonra sevginin de bir anlamı kalmıyor.
Tutarsızlık, zayıflık, basitlik, genişlik, rahatlık, ne yaptığını ne haltlar yediğini bilmemek, emin olamamak, saman altından kervan yürütenler, zaaflarına sürekli yenik düşenler sevmekten uzaklaştırıyor beni..
Aşka olan inancımın olmaması.. ya da güvenecek kadar kimseyi sevemiyor olmam.. ya da beni seven birinin çıkmamış olması.. kısaca o kadar şey var ki.. saf sevgi aşk duygu bunlar kalmadı hiç
Karşı tarafın sevgisizliği, ilgisizliği, anlayışsızlığı ve yalanları. Sevgime değeceğine inanmıyorsam vazgeçmek en doğrusu. Bir de benimle mutlu değilse yolunu açar, vazgeçerim. Bu da başka bir olay tabii.
Cevap
27Cevap
Saygımı kaybeden, sevgimi de kaybeder.. Gözümde kendini küçültmemeli. Kafasını kullanmalı..
Sevilmeye layık kimsenin olmaması 😃
Merhametsizliğini görmem çok soğutur. Ne olursa olsun bir insanda insanlık olmalı.
Merhamet insanı huzurlu hissettiren en büyük duygu bence
Kendimi değersiz hissettiğim an sevgim de biter. Kimse benden değerli değil sonuçta 💅🏻
Sevgi mi bilmiyorum, ilgimi çekti sadece. Ama bıraktım kendi kendime çünkü hak etmediğimi düşünüyorum. Benden çok daha ileride, çok daha iyi bi seviyede
Ne sevmekten nede aşık olmaktan korkmadım hiç.
Korktuğum tek şey insanların kendisiydi.
Onu sevmekten vazgeçebilirim ama bu ileride başkasını da sevmekten vazgeçeceğim anlamına gelmez yani insanlar kötü deyip depresyona girmem
O kadar çok ki. Bir insan sevmekten vazgeçiyorsa çok fazla yanlışı sineye çekmiş ve artık dolmuştur.
Sevmekten hiç vazgeçmedim de sevilmemek suistimal edilmek ve bazı konularda kendi yetersizliğim uzak tutmuş olabilir.
canım, eleştirilmeye gelememek ve kendinş geliştirmeye kapalı olmak. Sabit fikirlilik ve iletişimsizlik.
Canım ne ya? Sal. aklık*
Bir şeyleri sevmekten asla vazgeçmedim ben insanlar her ne kadar kötü olsa da sadece bazı şeylere ara verdiğim anlar oldu o kadar..
Sütten ağzım yandı bu sebepten yoğurdu üfleyerek yiyorum.. durumundan..
Genel olarak insanların kötü davranışları diyebilirim
Yaratılanı sev yaradandan ötürü demişler, sevmekten vazgeçmiş degilim
e seven birini bulamiyoz ki ablam. bihtiih yaa bihtik
Sevmekten vazgeçmedim ancak sevdiğime pişman edenler oldu
Ümidimi kesmişsem , yorulmuşsam direkt arkama bile bakmam
Kolay kolay sevmekten vazgeçmem ben. Ama güvensizlik en büyük faktördür
Değersizlik. Güvensizlik ve ilgisizlik. Yalan söyleme. Vs vs. Uzar gider sanirim..
Sevmekten vazgeçilmez, sevdiğin için vazgeçersin aslında
Güvensizlik karakterinin bana uygun olmadığını düşünmem kafa yapılarımızın uyyşmaması vs vs
Güvensizlik ve uğraşmam gereken çok fazla şey olduğundan vakit ayıramayışım.
Yalan atması ve güvensiz davranması zaten otomatik sevgiyi bitirir soğutur kendinden
Güven kırıcı herturlu şey
Gereksiz kıskançlık ve kısıtlamalar
Ağzı bozuk kimse
Parasının reklamını yapması sürekli
Kaba Saba hareketler
Smdilik bunlar geldi aklıma
Dertsiz başıma dert açmayayım diyorum ve sevgiyle arama mesafe koyuyorum..
Senaryo aynı değişen yok
Güvensizlik ve ilgisizlik..
Anlayışsızlık, Empati yoksunluğu, eleştiriye kapalı olması bunları kendinde barındırmayan insan çekilecek insan değildir.
Saygısızlık, ilgisizlik..
Sürekli zıtlaşmak...
hiçbir zaman vazgeçmedim
İnsan yorulursa vazgeçer...
Gereksiz olduğunu düşünüyorum
Katilastim buz kestim
Bazı şeyleri yaptığıma değmiyorsa soğurum
Güvensizlik 🤷
Bu sıralar hiç öyle şeylere niyetli değilim
Sevmenin nasıl bir şey olduğunu unuttum
kendimi aşırı değersiz görüyor olmam
insanlara alerjim var sevemiyorum
Kimseyi sevmek zorunda değilim. Sevmiyorum.
Güvensizlik
cepte gorülmek
Saygisizlik..
Bakimsizlik.. yalan.. aldatmak
Başka bir erkeğe karşı tavırları ve Güven meselesi
Yalan soylemesi ve ihanet etmesi olabilir
Güvensizlik
Hiç bişey
Aday olmaması
Güvenmek çok zor…
Aptalca davranışlar
sevmem kimseyi