Kişilik & Karakter Peki siz tam olarak kaçıncıda akıllandınız? кая_кüяеsi Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor İlkinde akıllanmayan sanki hep tekrara düşüyor gibi değil mi 😅Sidmiyim ben 😅 Peki siz tam olarak kaçıncıda akıllandınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben genellikle gerçekten ama gerçekten acı çektiğim zaman ya da kaybettiğim zaman akıllanıyorum bunun tekrarı olmaması için :D 0 0 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiç akıllanacak bi durum yaşamadım 🙂 öyle bi durum yaşamaya gerek yok çünkü aklımı kullandım hep. Kalp bana göre değil çok hata yaptırıyormuş. 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sonuçları ağır olduysa dersimi sağlam almışımdır. Sayısı farketmiyor ama 9-10 da olmaz yani. 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Maksimum ikinci de anlamam gerekli konuları idrak edip ona göre dikkatli olurum :) 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ben ilk baştan beri ders alıyorum küçüklükten beri nerede mi? akıllandım 23 yaşında 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir bile fazla aslında 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Yeni yeni akıllanmaya başladım :D 0 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sayamadım valla 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Akıllanmadım djdjs 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben genellikle gerçekten ama gerçekten acı çektiğim zaman ya da kaybettiğim zaman akıllanıyorum bunun tekrarı olmaması için :D
Hiç akıllanacak bi durum yaşamadım 🙂 öyle bi durum yaşamaya gerek yok çünkü aklımı kullandım hep. Kalp bana göre değil çok hata yaptırıyormuş.
Sonuçları ağır olduysa dersimi sağlam almışımdır. Sayısı farketmiyor ama 9-10 da olmaz yani.
Maksimum ikinci de anlamam gerekli konuları idrak edip ona göre dikkatli olurum :)
Ben ilk baştan beri ders alıyorum küçüklükten beri nerede mi? akıllandım 23 yaşında
Bir bile fazla aslında
Yeni yeni akıllanmaya başladım :D
3. Veya 4. de
Sayamadım valla
Akillanmam bn
9-10 iyimser
Akıllanmadım djdjs
İlkinde
seni alan yaşadı