Kişilik & Karakter Geçen seneden neleri geride bıraktınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yarın uyanınca artık eskide kaldı diyeceğiniz neler var? Güncellemeler+1 yıl Güzel cevaplarınız için teşekkür ederim ☺️ Geçen seneden neleri geride bıraktınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Artık sadece öncelik kendimim hep öyleydi son aylarda şiraze kaymıştı onu düzeltmek olacak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bazen istemesekte kendimizi unutuyoruz.. ama herşeye rağmen insan önce elbette kendine iyi gelmeli. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. her şeyi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Genel bir cevap olmuş kardeşim
KaranlıkMYHEART Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Kendime olan güvensizliğim... astım şu an...Ve gereksiz insanlar için artık üzülmemeyi.. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Musmutlu senelerin olsun öyleyse.. Yorumla KaranlıkMYHEART +1 yıl Teşekkürler. Mutlu seneler.. Yorumla Soran +1 yıl Beklentimi daha da aza indirip hayallerimi gerceklestirebiliceğim yıl diliyorum. teşekkür ederim ☺️ Yorumla KaranlıkMYHEART +1 yıl Umarım hayallerinizin ucundan bile olsa o azim devam eder. Hedefleriniz doğrultusunda adım atarsınız. Dilekleriniz gerçek olması dileği ile.. Yorumla Soran +1 yıl Çok çok teşekkür ederim 🙏 Yorumla
kurmanci06 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 96% +1 yıl Herhangi biri için kendimi üzmeyi ve yanlış insanları geride bıraktım 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Kimse senden önemli değil unutma Yorumla kurmanci06 +1 yıl Kesinlikle Yorumla Soran +1 yıl Ve arada olsa gülümsemeyi unutma☺️ Yorumla kurmanci06 +1 yıl Sen de unutma Yorumla Soran +1 yıl Çok sık tekrar ediyorum ☺️ Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Ömrümün 1 senesini bıraktım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Diğer seneler için çok mutlu olursun umarım Yorumla
Prenseskız_1 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl ömrümüzden bir yıl daha gitti 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Böyle düşünmemek lazım herşeye rağmen bence ya. Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı. Deprem... 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah tekrarını yaşatmasın Yorumla
sevo__ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Oo.. 1 7 Yorumla sevo__ +1 yıl Cinsellik falan konuşmuyorum istek atıp durmayın lütfennnnn Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla sevo__ +1 yıl @Hoplatır Yorumla sevo__ +1 yıl Sapğın biri ya size demiyorum Yorumla Soran +1 yıl Kaldırdım yorumu Yorumla sevo__ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Artık sadece öncelik kendimim hep öyleydi son aylarda şiraze kaymıştı onu düzeltmek olacak
Bazen istemesekte kendimizi unutuyoruz.. ama herşeye rağmen insan önce elbette kendine iyi gelmeli.
her şeyi
Genel bir cevap olmuş kardeşim
Kendime olan güvensizliğim... astım şu an...
Ve gereksiz insanlar için artık üzülmemeyi..
Musmutlu senelerin olsun öyleyse..
Teşekkürler. Mutlu seneler..
Beklentimi daha da aza indirip hayallerimi gerceklestirebiliceğim yıl diliyorum. teşekkür ederim ☺️
Umarım hayallerinizin ucundan bile olsa o azim devam eder. Hedefleriniz doğrultusunda adım atarsınız. Dilekleriniz gerçek olması dileği ile..
Çok çok teşekkür ederim 🙏
Herhangi biri için kendimi üzmeyi ve yanlış insanları geride bıraktım
Kimse senden önemli değil unutma
Kesinlikle
Ve arada olsa gülümsemeyi unutma☺️
Sen de unutma
Çok sık tekrar ediyorum ☺️
Ömrümün 1 senesini bıraktım
Diğer seneler için çok mutlu olursun umarım
ömrümüzden bir yıl daha gitti
Böyle düşünmemek lazım herşeye rağmen bence ya.
Deprem...
Allah tekrarını yaşatmasın
cok sey
Ufak tefek şeyler
Oo..
Cinsellik falan konuşmuyorum istek atıp durmayın lütfennnnn
Anlamadım
@Hoplatır
Sapğın biri ya size demiyorum
Kaldırdım yorumu
Teşekkür ederim
Rica ederim