Kişilik & Karakter Geceniz nasıl geçiyor/geçti? __NoName__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Herkese iyi, mutlu, huzurlu ve tabiki bol kazançlı bir yıl dilerim. Geceniz nasıl geçiyor/geçti? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Benim gecem normal 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. İyi be bro çay sigara devam. Yaramazlık yok umarım senin tarafta 1 5 Yorumla __NoName__ +1 yıl Aynı bro bendede aile ile girilen bir yılbaşı ((: Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kanka bende o yok yalnız başıma 😂 Yorumla __NoName__ +1 yıl Bari birilerini toplasaydın be bro😄 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yalnızlık iyidir brom Yorumla __NoName__ +1 yıl Yeri geldiğinde evet bro Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Gece bitti mi ya djdjk 1 19 Yorumla __NoName__ +1 yıl TR de bitti 😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hızlı yaşıonuz yavaşşşş Yorumla __NoName__ +1 yıl Sorma çoook Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Djsja bizi 2023de bırakacaksınız sandık 😂😂 Yorumla __NoName__ +1 yıl 2024 ü düşününce 2023 te kalsaydık diyeceğiz gibime geliyor ((: Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Deme öyle Yorumla __NoName__ +1 yıl Orası için geçerli olmaz merak etme ((: Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Saçmalama orası burası olmuyor maalesef vuran herkesi vuruyor. Yorumla __NoName__ +1 yıl Tamam sakin sakin 😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Kafam davul gibi :D halay çekiyorlar ama sakinim Yorumla __NoName__ +1 yıl Acı kahve + majezik ve bol su 😄👍 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Majezik ne, tanışmıyoruz kendisiyle 😅 Yorumla __NoName__ +1 yıl tr dönüşü yanında al götür her türlü ağrıyı yarım saat içerisinde kesiyor 😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl İçinde ne ola ki :D oha Yorumla __NoName__ +1 yıl Orada Ansaid veya froben adıyla satılıyormuş ((: Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Aa Türkiye’ye geldiğimde içmiştim bu mavi mavi masmaviden 😃 neyse teşekkürler Yorumla __NoName__ +1 yıl Evet ama dikkat et tabi paketi görmeden başka mavi hap içme 😄 rica ederim Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 😮💨 hayat çok zor djjs Yorumla __NoName__ +1 yıl Çook ((: Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bir esprisi yokmuş, her şey aynı yine.. 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl Dünün aynısı devam bro. Sadece aile toplanması vs iyi oluyor Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sabaha karşı uyudum klasik yılbaşı işte 1 2 Yorumla __NoName__ +1 yıl Aile ile mi yoksa dışarıda mı geçti? ((: Yorumla Ausrine +1 yıl Ailemle Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. İyiydi ya. Güzeldi yani.. :D 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl Yani iyi o zaman ((: Yorumla
meeowwwwwwwww Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok şükür ailemle geçti 1 1 Yorumla __NoName__ +1 yıl Gayet iyi Yorumla
SonBoyBükücü Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İdare eder 1 2 Yorumla __NoName__ +1 yıl Yani ortaya karışık demekki Yorumla SonBoyBükücü +1 yıl Eh gibi gibi Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Valla hüzünlü ya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim gecem normal
İyi be bro çay sigara devam.
Yaramazlık yok umarım senin tarafta
Aynı bro bendede aile ile girilen bir yılbaşı ((:
Kanka bende o yok yalnız başıma 😂
Bari birilerini toplasaydın be bro😄
Yalnızlık iyidir brom
Yeri geldiğinde evet bro
Gece bitti mi ya djdjk
TR de bitti 😄
Hızlı yaşıonuz yavaşşşş
Sorma çoook
Djsja bizi 2023de bırakacaksınız sandık 😂😂
2024 ü düşününce 2023 te kalsaydık diyeceğiz gibime geliyor ((:
Deme öyle
Orası için geçerli olmaz merak etme ((:
Saçmalama orası burası olmuyor maalesef vuran herkesi vuruyor.
Tamam sakin sakin 😄
Kafam davul gibi :D halay çekiyorlar ama sakinim
Acı kahve + majezik ve bol su 😄👍
Majezik ne, tanışmıyoruz kendisiyle 😅
tr dönüşü yanında al götür her türlü ağrıyı yarım saat içerisinde kesiyor 😄
İçinde ne ola ki :D oha
Orada Ansaid veya froben adıyla satılıyormuş ((:
Aa Türkiye’ye geldiğimde içmiştim bu mavi mavi masmaviden 😃 neyse teşekkürler
Evet ama dikkat et tabi paketi görmeden başka mavi hap içme 😄 rica ederim
😮💨 hayat çok zor djjs
Çook ((:
Bir esprisi yokmuş, her şey aynı yine..