Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayIşteyim çalışıyorum şimdi yemek molası yaptım Sonra çalışmaya devam sabah 08 paydos
00 Yorumla Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Akşamki doğum günümde yediğim pastadan kaynaklı küçük çaplı mide bulantısı nedeniyle uykum kaçtı
00 Yorumla- Diğer konusunda 415 cevap paylaştı.
11 ayistekli teke olarak gitmiyor dürtüyor
014 Yorumla
Soran11 aybir şey taktım kafaya ne düşüncem bilmiyorum yorumlar mısın?
- 11 ay
Tabiki
Soran11 ayhoşlandığım kişiyle daha önce hiç konuşmadık story üzerinden birbirimize gönderme yapıyorduk. 1 ay önce yanlışlıkla engelledim. engelleyince ikimizi de takipten çıkarmış oldum. onun profili açıktı geri takip ettim ama o beni geri takip etmedi tekrar. (benim profilim gizli)20- 25 gün hiçbir şey paylaşmadı. sonra ortak sevdiğimiz bir şeyi koydu. birkaç gün sonra da;
şarkının bu kısmını storye koymuş;
Ah İstanbul İstanbul olalı
Hiç görmedi böyle keder
Geberiyorum aşkından
Kalmadı bende gururdan eser..
ben storyi 1 saat sonra gördüm o da ben gördükten yarım saat mi 1 saat mi ne sonra kaldırmış.
birkaç gün önce profil fotomu değiştirmiştim o da dün benim beğendiğim fotoyu profil yapmış.
ne düşünüyorsun?
- 11 ay
Siz niye mnyk gibi ayrı duruyorsunuz dumanla mesajlaşıyorsunuz yazsanıza arkadaşım bir birinize böyle uzaktan o ne atacak ben ne atacam o dur beğenecek mi yok bakacak mı böyle saçma bi beğeni mi olur yazacaksın hanımefendi uzaktan uzağa bakarak değil git bi merhaba de o sana yazmyor sen ona ucunda ölüm mü var bi merhaba demenin
Soran11 ayhiç konuşmadık ne tepki verecek bilmiyorum. bi de şimdi yazsam isteklere düşecek takip etmedi beni. niye etmedi sence
- 11 ay
Ne tepki verecek be of sende ya ulen bi merhaba dan korkmayın ya git yaz ölmezsin
Soran11 ay1 ay oldu bırakmadım takibi ne düşünüyordur sence
- 11 ay
Ya kadın ben nerden bileyim herif zaten yüreksiz ona kalsa seni istiyor da yazmaya şeyi yemiyor niye yazmadın lan desene ona
Soran11 ayısıracak mıyız ya bi selam yazsa nolurdu niye böyle ya
- 11 ay
Sen niye yazmıyorsun acaba siz kızlar niye hep erkek yazsın mantığındasınız ki bende bunu anlamıyorum sonra elinden gidince de gitti dersin
Soran11 ayherkes yerini bilsin diye yazınca cepte oluyoruz
- 11 ay
Ne alakası var ya ya arkadaşım biz erkekler hiç bir zaman sizin bu düşündüğünüzü düşünmedik çok saçma bi düşünce bir merhaba ln siz öyle düşününce ulaşılmaz mı oluyorsunuz
Soran11 ayhayır ama bugüne kadar gördüğüm kadarıyla en çirkin adama bile biraz olur sinyali verdiğin an seni koyup kendini bi halt sanıp başkalarını aramaya gidiyor kaldıraç var bende bi level gibi düşün bu bana yazdıysa herkes yazar deyip mi gidiyorlar anlamadım o yüzden uzak duruyorum isteyen adam gibi gelsin
- 11 ay
Ben bi kere bana yazan kız olsa hiç gitmem çünkü saçmalık gitmek sen öyle hanzolara denk gelmişsin
11 aySinüzit tarzı bişeyle gidiyor
04 Yorumla
Soran11 aygeçmiş olsun. bir şey taktım kafaya ne düşüncem bilmiyorum yorumlar mısın?
- 11 ay
Geçmiş olsun bildiğim bişeyse yardımcı olurum
- 11 ay
Aşk ilişkileri pek anlamam a ama
Soran11 ayhoşlandığım kişiyle daha önce hiç konuşmadık story üzerinden birbirimize gönderme yapıyorduk. 1 ay önce yanlışlıkla engelledim. engelleyince ikimizi de takipten çıkarmış oldum. onun profili açıktı geri takip ettim ama o beni geri takip etmedi tekrar. (benim profilim gizli)20- 25 gün hiçbir şey paylaşmadı. sonra ortak sevdiğimiz bir şeyi koydu. birkaç gün sonra da;
Hiç görmedi böyle keder
Geberiyorum aşkından
ben storyi 1 saat sonra gördüm o da ben gördükten yarım saat mi 1 saat mi ne sonra kaldırmış.
birkaç gün önce profil fotomu değiştirmiştim o da dün benim beğendiğim fotoyu profil yapmış.
ne düşünüyorsun?
Diğer konusunda 998 cevap paylaştı. Berbat mutlumusun
02 Yorumla
Soran11 ayhayır. bir şey taktım kafaya ne düşüncem bilmiyorum yorumlar mısın?
İyi fena değil
06 Yorumla
Soran11 ayne güzel.. bir şey taktım kafaya ne düşüncem bilmiyorum yorumlar mısın?
Hiç görmedi böyle keder
Geberiyorum aşkından
ne düşünüyorsun?
Soran11 aybenim yerimde olsaydın üzerine alınır mıydın
- 11 ay
Yani tabiki alinirdim bazı şeyleri söylemiyor ama lanse ediyor yani üstü kapalı bir şekilde gönderme yapıyor diyebiliriz burada sonuç olarak yinede en sağlıklı ilişkide problemleri 2 tarafın birbirine herşeyi açık açık konuşması en güzel şeydir bu hayatta çünkü yarın öbür gün evlenip çocuk sahibi olucaz o kişiden yani sevdiğin insan aynamız olması lazım ona bakınca kendimizi görüp güvenmemiz lazimdir
Çok ateşli ve hızlı yorucuydu
00 Yorumlar yi neden yedin bu kadar mi açsın be
00 Yorumla- Diğer konusunda 834 cevap paylaştı.
11 ayiyi sayılır
22 Yorumla
Soran11 ayaynı.. bir şey taktım kafaya ne düşüncem bilmiyorum yorumlar mısın?
Gizli Üye(25-29)11 ayKötüyüm uzanıyorum senin gecen nasıl
00 YorumlaDiğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Fena değil diyelim
01 Yorumla
11 ayDurağan
01 Yorumla
Zor geçiyor
03 Yorumla
Soran11 ayyeni hesabım.
hoşlandığım kişiyle daha önce hiç konuşmadık story üzerinden birbirimize gönderme yapıyorduk. 1 ay önce yanlışlıkla engelledim. engelleyince ikimizi de takipten çıkarmış oldum. onun profili açıktı geri takip ettim ama o beni geri takip etmedi tekrar. (benim profilim gizli)20- 25 gün hiçbir şey paylaşmadı. sonra ortak sevdiğimiz bir şeyi koydu. birkaç gün sonra da;
Hiç görmedi böyle keder
Geberiyorum aşkından
ne düşünüyorsun?
- Diğer konusunda 677 cevap paylaştı.
11 ayStabil
010 Yorumla
- 11 ay
Akıt gelsin
Hiç görmedi böyle keder
Geberiyorum aşkından
ne düşünüyorsun?
- 11 ay
Bu çocukla aynı şehirdeyseniz ve bu çocuk sana bu denli sosyal medya kurları yapıyorsa ama hala bi kahve içme konusunu sana açmadıysa uzaklaş özgüvensizliğin daniskası var ama aynı şehirde değilseniz oyun oynuyor demektir sürekli takipten çıkıp geri takip et bildirim gitsin eninde sonunda ne oluyor demek için yazar sen de napalım konuşmuyorduk ben de mors alfabesiyle artık mesaj at yazdım dersin
Soran11 ayayrı şehirlerdeyiz. beni niye takip etmedi sence bi de 1 ay oldu bırakmadım takibi ne düşünmüştür sence
- 11 ay
Çocuğu tanımam avcuma aldım oynayayım da diyor olabilir ya da dediğim gibi özgüvensiz bir çocuk adım atamıyor dünyanınnen yorucu adamı ile uğraşıyorsun
Soran11 ayo şarkının ertesi günü koyduğu fotoda benimle etkileşimde olduğu zamanki gibi değildi iyi değildi oynadığını sanmıyorum bilmiyorum ama böyle tripli bozuk gibiydi
- 11 ay
Prenses kanka yaz bi selam çocuğa bahanen de var yanlışlıkla engelledim kusura bakma dersin
Soran11 ay1 ay oldu :) anlattıklarımı sen olsaydın üzerine alınır mıydın
- 11 ay
Alınırdım çünkü büyük raslantılar var
11 ayUykusuz
08 Yorumla
- 11 ay
Konu ne
Hiç görmedi böyle keder
Geberiyorum aşkından
ne düşünüyorsun?
- 11 ay
Neden birbirinize açılmadığınıza anlam veremedim
Soran11 ayhiç konuşmadık o yüzden o ilk adımı atsın diye bekledim. beni niye takip etmedi sence
- 11 ay
Bilemiyorum belkide özgüvensiz biri.
Soran11 ayben bırakmadım takibi ne düşünüyordur sence
- 11 ay
Bilemiyorum.
Sıkıcı senin
07 Yorumla
Soran11 ayyeni hesabım.
hoşlandığım kişiyle daha önce hiç konuşmadık story üzerinden birbirimize gönderme yapıyorduk. 1 ay önce yanlışlıkla engelledim. engelleyince ikimizi de takipten çıkarmış oldum. onun profili açıktı geri takip ettim ama o beni geri takip etmedi tekrar. (benim profilim gizli)20- 25 gün hiçbir şey paylaşmadı. sonra ortak sevdiğimiz bir şeyi koydu. birkaç gün sonra da;
Hiç görmedi böyle keder
Geberiyorum aşkından
ne düşünüyorsun?
Soran11 aybeni niye takip etmedi sence
Soran11 ayyanlışlıkla yaptım anında geri takip ettim zaten geç bi saatti.
11 ayOrta halli güdiyor
00 YorumlaDiğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Iyi gidiyor
00 YorumlaSabah oldu aşkoo
00 Yorumla
11 ayAşırı sıkıcı yokki yazan biri
00 Yorumla- Diğer konusunda 10,5b cevap paylaştı.
m 11 ayUyuyamamakla
00 Yorumla Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Boş sıkıcı senin
00 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. İyi sıkıcı
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 aySıkıcı
00 Yorumla Diğer konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sıkıcı
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayGecem güzeldi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayYüksek 😈
00 Yorumla
11 ayYalnız
01 Yorumla
11 ayKötü senin
09 Yorumla
Soran11 ayidare ediyo. bir şey taktım kafaya ne düşüncem bilmiyorum yorumlar mısın?
- 11 ay
Yorumlarım
Hiç görmedi böyle keder
Geberiyorum aşkından
ne düşünüyorsun?
Soran11 ay@Karabakh sen yorumladın mı ki :D arkadaşlarımın hiçbirine anlatmadım daraldıkça burdakilere soruyorum işte ya
Soran11 ay@Karabakh napalım elimizden bu kadar geldi :D
Aynı
08 Yorumla
Soran11 ayyeni hesabım.
Hiç görmedi böyle keder
Geberiyorum aşkından
ne düşünüyorsun?
Soran11 ayanında hemen geri takip ettim ya. 1 ay oldu bırakmadım takibi ne düşünüyordur sence?
Soran11 aynormalde kapalıydı 1 gün önce açmıştı ben takip ettikten sonra sabah profilini kapattı. akşamüstü story koydu tekrar açtı normalde görüyordum çok geçmeden nerdeyse 1 güne yakın görmedim storyi ertesi günü kapattı. sonra 1-2 gün daha önce gittiği yerde çektiği yine benim paylaşımlara benzer şeyler koydu sonra 20-25 gün hiçbir şey paylaşmadı.
11 aygüzeldi
11 YorumlaAzgınım
00 Yorumla
11 ayBomboş
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😊 Geceyle aramız hep farklı bir boyutta; çünkü bazen geceler kısa bir İkinci Yeni şiiri gibi hüzünlü, bazen bir Tarantino filmi gibi renkli ve kaotik 🎥 Şu an gecemizi sorulara dalıp bol bol kafamızdaki küçük teorilerle renklendiriyoruz. Peki ya senin gece nasıl?✨