Kişilik & Karakter Yeni yıla tek başıma giriyorum. Canım çok sıkkın bu yüzden? AtınıArayanKovboy Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Eminönü meydanında tek başıma oturuyorum. Hiç arkadaşım yok. Kafayı yiyeceğim. Nasıl bulacağım arkadaş Yeni yıla tek başıma giriyorum. Canım çok sıkkın bu yüzden? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. bende de durumlar aynı 0 0 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Kalabalığın arasına dal suri falan düşer illaki 0 2 Yorumla AtınıArayanKovboy +1 yıl Zorla mı düşüreceğim Yorumla AtınıArayanKovboy +1 yıl O şekilde ancak yere düşer Yorumla
haziranngunesii Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yani illaki birimi olmalı bende tekim umrumda bile değil 0 1 Yorumla AtınıArayanKovboy +1 yıl Ben yalnızlığa alismamisim Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Hiç canını sıkma. Yeni yıl, yeni umut ve hayaller. Gün doğmadan neler neler doğar? 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 797 cevap paylaştı. Erken uyu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bende de durumlar aynı
Kalabalığın arasına dal suri falan düşer illaki
Zorla mı düşüreceğim
O şekilde ancak yere düşer
Yani illaki birimi olmalı bende tekim umrumda bile değil
Ben yalnızlığa alismamisim
Hiç canını sıkma. Yeni yıl, yeni umut ve hayaller. Gün doğmadan neler neler doğar?
Erken uyu