Bence zehirli durumlardan kurtulmak lazım. Size zarar veren, duygusal anlamda sizi yoran, manipülasyon yapmaya çalışan tüm yaratıklardan uzak durun ve hayatınızdan çıkarın.. Keyifli geceler..🥂
#smell

Bence zehirli durumlardan kurtulmak lazım. Size zarar veren, duygusal anlamda sizi yoran, manipülasyon yapmaya çalışan tüm yaratıklardan uzak durun ve hayatınızdan çıkarın.. Keyifli geceler..🥂
#smell
Sen o güne şahitsin ❤️ Yakın zamanda ufak bir reset daha çekeceğim. Baya yakın hatta hayırlısıyla tabi 💆🏻♀️Detayda belirttiğin gibi “manipülasyon yapmaya çalışan tüm yaratıklardan uzak durun” kim olursa olsun bunu hissettiğim an benim icin biter. Gec de olsa ogrendim
Güçlendiğini görüyorum ✨️😊🥂
Senin bunda payın büyük Rabbim seni korusun ❤️
Seni de yavrum :) ❤️
Elektronik cihazlarımı bile sıkıntı çıkarıp iş göremez hale gelene kadar resetlemiyorum, kendimi de öyle 10 yıl oldu bu aralar resetlenme istiyor.
O kadar doğru ki gerçekten hayatı resetlemek gerekiyor. Bunu aslında sürekli yapmayı deniyorum yani bir anda her şeyi silmektense fark ettiğim anda gereksiz konuları ya da kişileri veya dertlerimi çözmeyi deniyorum.
Keyifli geceler.. ☺️✨🥂🙏
Sil geç en temizi oluyor :D
@HeartofFire Kesinlikle öyle abla :D silip geçelim bizi mutsuz edenleri ✨
Cevap
19Cevap
Reset o kadar kolay olsaydı bir denerdim yalan yok
Maniplasyon nedir? Nasıl yapılır? Bunlar hep soru işareti hanımefendi. Bunları lütfen açığa çıkarınız. Saygılar.
Ben bilmiyorum öyle şeyler beyefendi :D
:D yok öyle bişey
Ben diyorum işte :D bulmaya niyetim de yok zaten ahsh
😂 sağlam saklanıyorum
@Dark_Scourge :D :D
2023 resetleme senem oldu. Bu yıl çok büyüdüm ve çok şey öğrendim.
Biraz benim çabamla, biraz da hayatın getirileriyle yavaş yavaş resetlendi. Sanırım bir tanesine daha ihtiyacım var🙄 2024'e kısmet diyelim
Hayata da insanlara da hak ettiğinden fazlasını vermedigin ve hak ettiği gibi muamele ettiğin sürece resete gerek yok
Çok haklısın. Hem öyle 1 insanı 1 yıl önce çıkardım, hem de böyle bir duruma sokan halden 1.5 ay önce kendimi çıkardım.
Kesinlikle öyle insan sırf seviyor diye ona kötü gelen, zehirleyen şeyleri hayatından çıkartmalı
Öyle bir reset ki reseti bile hatırlamıyorum 😄
Namaza başladığımdan beridir çok mutluyum umutluyum sevgi doluyum 😊
Bu defalarca oldu aslında, en son ki ise bu yıl içinde İstanbul'a giderek hayatımı resetledim.
Hemen yapıyorum.
Okey
Bayadır resetlemiyorum
Bence tam sırası ahs
Reser var mı emin değilim… siliyorsun ama eğer aile sevdiklerinse konu silme şansın olmuyor devam ediyorsun… reset sanki oyunlarda var hayatta pek yok gibi
O kadar kolay değil. Dünyanın virüsünü yemişiz ister istemez tahribat bıraktı
Resetlemem gerekiyor mu acaba bilmiyorum ama Allah resetllettirmesin.
15.12.2023 :) Milât.
Evet katılıyorum
Bu sene resetliyelim hepvberaber
Hicbir zaman
Arada yapmak lazım
Dogru soyluyorsunuz
Yakın zaman oldu
Her gün güçleniyoum
Doğduğum gün reset attım hayatıma
Geçen hafta
Nasıl yani 🤔
2023 yılı içerisinde