Pisliğim, alçak biriyim?

Namussuzum, pisliğim, şerefsizim, gurursuzum. 14-15 yaşlarımda bir erkkle çok feci şeyler yaşadım kendimi iğrenç konuma düşürdüm intihar etmek istiyorum ama günah. İnsan içine çıkamıyorum bu iğrenç karakterle. Çevremdekiler iyi biri olduğumu söylüyorlar boğuluyorum hak etmiyorum. Kapandım, iyi olmaya çalışıyorum ama yok. İnternetteki yorumları okuyorum. patlak, ikinci el , herkes ona bakarak m*st yapmış bunu alan güzel kardeşim vs vs (bana yapılan yorumlar değil, benimle ayni durumda olan başkalarına yapılanlar) bir daha kimseyle bişey yapmadım ama yok leeke gibi çıkmayacak evlenemeyeceğim kimse beni sevmeyecek biliyorum. Nasıl yaşayabilirim tavsiye verir misiniz her dakika ağlamaktan içim bulanıyor. Olmuyor, bir geleceğim yok gibi. Napmam gerek. Yargılayacaksanız yazmayın yeterince yargılayıcı yorum okuyarak psikolojimi bozup kendime zarar vermeye çalıştım zaten.
Güncellemeler
+1 yıl
psikiyatri psikologa gidiyorum yillardir. gelisme yok. ywmek yemiyorum su icmiyorum hicbisey yapmiyorum. eglenmiyorum arkadaslarimla da konusmuyorum.
Pisliğim, alçak biriyim?