Ben çok aşağılık bi insanım?

Eşimden gördüğüm şiddet ve ihanet yüzünden bambaşka birine dönüştüm yıllar içersinde kendimi tanıyamaz hale geldim sosyal medyadan başka erkeklerle bekar kızlar gibi tanışıp flört etmeye başladım ve yaptığım şeyin önünü sonunu göremez oldum en son 2 gün önce yine biriyle konuşurken eşim duymuş normal bi sohbetti ben kendimi bambaşka biri olarak tanıttım bunları duymuş. 2 gündür bana karşı davranışları çok tuhaftı misafirimiz var diye susup sabretmiş bugün misafirler gittikten sonra oturdu konuştu benimle. Artık devam edemem kabul etmiyorum gibisinden şeyler söyledi bende tamam çıkar giderim ama kimse bu sebepten bittiğini bilmesin böyle bilinmek istemiyorum dedim herkesten heryerden izimi silecektim ailem bile bilmesin istedim ama o müsaade etmedi şimdi olmaz bu saate izin veremem yarın sabah aileni arayıp herşeyi anlatıp seni almalarını söylicem dedi dış kapıyı kitledi gitmiyim diye.
Ben engel olmaya çalıştım rezil olurum kimse bilmesin dedim şimdilik duruldu. Bunu nasıl yaptım inanın bilmiyorum ben böyle biri değildim. Şimdi napıcam yarın da gidemem biliyorum çünkü çocuklarım var bırakamam, en azından şimdi uyuyorlar görmeden giderdim. onların yüzüne de bakamam artık utancımdan. Eşimle konuşup konunun üstünü kapatalım demeye gururum el vermiyor. Direkt çıkıp gitsem mi şimdi bu saatte
Güncellemeler
1 yıl
Süper soru seçilmiş. Bu başlıkla mı cidden KS? 🤣
Ben çok aşağılık bi insanım?