Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk başta tarif edemediğin bir çekim hissedersin. Bu karşındakini çekici bulmakla vs alakalı degil. Sanki iki ruh birbirini tanıyormuş gibi.
Zamanla tanımaya başlarsın, kusurlarınıda seversin. Ben mesela , gülüşünü seviyorum en çok. Güldüğünde gözleri kısılıyor, kırlaşmış sakallarını seviyorum, kendi dünyasında huzurlu yaşayışını seviyorum mesela. İsmini seviyorum huzur veriyor bana dinlendiriyor.
Birbirimize benziyoruz, bu benzerliği seviyorum. Sesini seviyorum, saatlerce konuşsa dinlerim. Kısa boylu, o ufak tefekliğini seviyorum. Nice uzun iri yarı erkeklerden daha heybetli endamlı geliyor bana.
İncecik parmaklarını , strese girdiğinde eline aldığı herhangi bir şey ile oynamasını seviyorum. Anlaşılmak istiyor, anlaşılma çabasını seviyorum.
Farkında olmadan, bambaşka biri yaptı beni, bilmez o bunları, varlığı en büyük hediye oldu benim için. Saatlerce, ona bakabilirim. Saatlerce onu dinleyebilirim. Saatlerce göz göze diz dize oturabilirim. Her şeyi bir kenara bırakabilirim mesela.
Buradan ona bir şey söylemek istiyorum, öpüyorum o güzel yanaklarından :)23 Yorumla- +1 yıl
Maşallah güzel seviyosun sen tebrik ederim seni
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazen gülüşünü seversin bazen bazen bakışını bazen de konuşmasını , sevmek için illa bir sebebe ihtiyaç yok ki bazen yüreğindeki duruşunu seversin ❤️... der ve susarım
757 Yorumla- +1 yıl
Peki oldumu böyle çok sevdiğin birisi
- +1 yıl
Oldu ben kendimden bile çok sevdim onu
- +1 yıl
O sevmedimi
- +1 yıl
Oda sevdi ben onun beni sevişini sevdim zaten çünkü yüreği çok güzel bir adamdı ve gerçekten sevildiğimi hissettim
- +1 yıl
Peki neden bozulduki aranız
- +1 yıl
Hayat şartları yüzünden bazen doğru insanı bulursun ama zaman yanlış olur ne onun şartları bana uydu ne benim ki ona konuştuk anlaştık olmayacağına karar verdik ve bitirdik nasip değilmiş diyelim ama herzaman saygıyla andığım bir kişidir
- +1 yıl
En güzeli bak senin bu huyun güzel takdir ediyorum seni başkaları gibi ayrıldıktan sonra kötülemiyorsun
- +1 yıl
Benim Hiç bir ilişkim evliliğim bile kötü kavgalı vss bitmemiştir ki zaten ayrılıriz biter ama o aradaki saygı hep devam eder
- +1 yıl
Bak bu güzel işte örnek alsınlar kadın olarak seni cidden
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim hep öyle kal ☺️
- +1 yıl
tamam peki inşallah 🙏 Sen böyle diyince aklıma ne geldi biliyormusun bu sevdiğim adam vardiya ayrılırken enson bana şöyle demişti " hep böyle çocuk kal sakın kendini değiştirme ben senin karşımda çocuk gibi olmanı sevdim demişti " aklıma o geldi şimdi
- +1 yıl
Doğru demiş erkekler çocuk ruhlu kadınları daha çok severler unutma
- +1 yıl
Yani biraz öyle oluyor gerçekten çünkü zıt kutuplar birbirini çekiyor ben çok çocuk ruhluyum cıvıl cıvıl bir kişiliğe sahibim karşımdaki insan tam tersi daha sert ağırbaşlı bir kişilikti kadir inanır misali 😂
- +1 yıl
Eee kadir inanir misaliyse tipide ona benziyorsa tamamdır ozaman 😂
- +1 yıl
Adamı da en sonunda kendime benzettim zaten 😂
- +1 yıl
Sende Türkan ol ozaman kiz 😂
- +1 yıl
Aynen benden olur demi 😂 olurum be ben turkanida olurum fatmasida
- +1 yıl
Türkan olur kız senden Fatma Girik olabilir gözlerin renkli ya 😂
- +1 yıl
Aynen idareten birşeyler olur işte 😂
- +1 yıl
Fatma Girik yaptım kız seni tamam anlaşalım 😂
- +1 yıl
tamam pikiii kabul ediyorum 🤗🤗
- +1 yıl
Bundan sonra sana öyle hitap edicem 😂
- +1 yıl
Tmmm olarrrrr 👍 benim burada bir sürü lakabım var zaten 😂
- +1 yıl
Başka ne lakabin varmış kız 😂
- +1 yıl
Bana burada "sitenin neşesi, pozitif kadın, çılgın muhasebeci, çimen gözlüm, rüzgar gülü , mavişim , seksy cadı vss diyorlar 😂 benimde çok hoşuma gidiyor bu şekilde tanınmak ve sevilmek
- +1 yıl
Maşallah bu kadar lakabı benimsedinmi kız 😂
- +1 yıl
Hı hııı 😂 çünkü ben bu sitenin neşesiyim troll soruların kraliçesiyim 😂
- +1 yıl
Trol ne soruyon peki 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
@Cendere1910 ben sebepsiz sevdim
- +1 yıl
@Cendere1910 benim sorularım eğlenceli ve mizah agirlikli oluyor genelde oyuzden bu lakapları taktılar zaten
soru görselleri çoğu kendi el emeğim oluyor bugün son sorumda mesela trol bir soru ve çok yorum almış bir soru - +1 yıl
- +1 yıl
@r_engarenkyollar bana at bakarım ona genelde benimde sorular çok yorum alıyor
- +1 yıl
Benim profilim açık zaten girince sayfaya önüne çıkar
- +1 yıl
@Cendere1910 anlamadımki çok seviyorum dedi mektuplar yazdı bu zamanda ne mektubu dersin bende öyle düşündüm ama öyle yazdı işte sonra ben kabul etmedim edemedim çünkü sebeplerim vardı o ise aradan 2 gün sonra ona teklif eden kıza evet cevabını verdi herkes çok şaşırdı çünkü ben hayır dedikten sonra ağlayan biri için çok hızlı bir toparlanış değil mi sence de sen bir erkek olarak sence bunun sebebi neydi?
- +1 yıl
@r_engarenkyollar tamam bakcam
- +1 yıl
Benim ne zirve olmuş sorularım var ama ben seni yorumlarda hiç görmedim nedense yoksa sen beni beğenmiyormusun zalım 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
@Cendere1910 ne gibi bir çıkar
- +1 yıl
- +1 yıl
@Cendere1910 bu çıkar değil di sadece unutmak çünkü çıkaralık hicbirsey olmadı konuşmadık bile
- +1 yıl
- +1 yıl
@Cendere1910 benim için başkasina gitmesinin onemiyok zaten hala bu yaşıma kadar birini sevemedimde sevgili olmadım da ama sadece şunu düşündüm ben bu kadar hemen bu kısacık sürede unutulacak birimiyim bu kadar fazlası yok
- +1 yıl
- +1 yıl
@Cendere1910 evet ne iyi ki kabul etmemişim de ilkim onla çöp olmadı
- +1 yıl
- +1 yıl
@Cendere1910 evlilik değil daha dnsnnsj daha sevgililik ilkinden bahsettim
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Cendere1910 anladım say
- +1 yıl
- +1 yıl
@Cendere1910 oki 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u +1 yılNedensiz sevgi yok bence.. bu zaman da çünkü her şey çıkar sevgisi gibi.. kadınların çoğu ya da tipe ya da konuma ya da paraya bakıyorlar.. erkek desen amacı zaten cinsellik oluyor genellikle.. yani kimse kendini kandırmasın
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun
- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSebepsiz seviyorsan aşıksındır zaten bizim sevmelerimiz de bu cinsten
15 Yorumla- +1 yıl
Sebepsiz seven kadın bence kalmadı gerci erkekte kalmadı sosyetic sen nasıl seviyosun bilemem ama güzel sev ok
- +1 yıl
Ah hep bu ön yargılar ::
- +1 yıl
Ön yargı değil hayatın gerçekleri ben gözlemlediğimi söylüyorum ama sen güzel seversin ama işte hesap ödemiyorsun olmadı 😂
- +1 yıl
Hesap ödemiyorum demedim ki, ödetmiyorum her önüme gelene. Bana yemek ısmarlama dedim :D
- +1 yıl
Bende öyle yazdımda klavye hatası odetmiyorsun yazdım o odediyorsun yazdı acaba bu bir isaretmi 😂 ama benim oldum yerde hesap ödeyemez kimse 😊
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Sebepsiz değil ama çıkarsız severim.
39 Yorumla- +1 yıl
Peki seni çıkarsız seven oldumu bakim
- +1 yıl
Neden eli yüzü düzgün iyi birisine benziyosun 😂
- +1 yıl
Anladım sen aşka inanmıyon sana aşık olanlarida dovuyosun 😂😂
- +1 yıl
😂aşka inanıyorsan uzak durma yakın git ismin agresif ya şiddet olabilir 😂 ama insanlar sahte haklisin
- +1 yıl
Haklısın haksizsin demedim adın ne senin agresif
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSadece seversin sebebi sonradan oluşur
311 Yorumla- +1 yıl
Peki sadece sevdinde sevildinmi
- +1 yıl
Bazen sadece sevdim, bazen de hem sevilip sevdim..
- +1 yıl
Ama gerçek aşkı bulamadın
- +1 yıl
Yapcak bir sey yok
- +1 yıl
Bulursun elbet bence ben senden umitliyim
- +1 yıl
😂amiğğğnnn
- +1 yıl
O kizmi 😂😂 gıcık kaptim o kıza
- +1 yıl
Hı hı 😂
- +1 yıl
Valla ben o kıza gıcık oldum o ağzını yayarak konuşma ne öyle 😂
- +1 yıl
Ünlü oldu ama demekki tüm mesele fiyk fiyk konuşmak jssjs
- +1 yıl
Bence değil bu ülkede ünlü olmak kadar kolay bir şey yok emin ol 😂
+1 yılSebep arasaydım ya da sebep bulmak isteseydim... Bunun adı sevgi olmazdı... Sevgi nedensiz olur ya bir anda... Beklemediğin anda seni sen eder ya da seni senden eder... Mantığın devre dışı olduğu yüreğin derinden hissettiği an... Ama güzel bir duygu kesinlikle hissetmeye , yaşamaya değer...
21 Yorumla- +1 yıl
Bencede
+1 yılNeden seviyorsun diye sorduklarında buna cevap veremiyorsan gerçekten sevmişsin demektir.. Ama sevme nedenini vücudunu güzelliğini gözlerini beni eglendirmesini güldurmesini.. diye tarif etmeye başlıyorsan aslında sevmiyorsun demektir..
37 Yorumla- +1 yıl
Çok değişik bir cevap vermişsin aslında doğru bu dediklerin
- +1 yıl
Sevmek dendiğinde.. çok başka bir yerden bakmak gerekir..
- +1 yıl
Peki gerçek sevmek var mı sence su devirde
- +1 yıl
Tabiki gerçekten seven insanlar hâlâ var.. ben bunun devirle ilgili bir şey olduğunu düşünmüyorum.. bir elli yıl da geçse yine gerçekten seven insanlar olacak..
- +1 yıl
İnşallah olsunda gerçekten değer veren olsun benimde temennim o
- +1 yıl
👍 amin..
- +1 yıl
Amin ☺️
Hayır sevmek için bir nedene ihtiyaç yoktur sana hissettirdiği hisleri seversin gülüşünü bakışını bazen aynı havayı solumayı, aynı şeye gülmeyi onun sende var olmasını seversin.
229 Yorumla- +1 yıl
Sen ozaman güzel seviyosun demekki senide öyle sevdiklermi
- +1 yıl
Güzel sevdim 😊 hayır benim sevdiğim kadar sevilmedim. Herkesin sevme şekli başkadır. Ama canını ver dese gözümü kırpmazdım. Seneler sonra karşılık göremeyince koşullu sevildiğimi farkedince çok çabaladım ama en son vazgeçmek zorunda kaldım. Ve kalbimde aklımda tamamen gömdüm pişman değilim
- +1 yıl
Bence pek gomemissin gibi
- +1 yıl
Ama güzel unutmuyosun güzel yasananlari
- +1 yıl
Bence sen bu kişiyi unutup yeniden sevemezsin gibime geldi
- +1 yıl
Neden görüşmek zorundasın peki
- +1 yıl
Anladım evlendin bosandin sen ondan dolayı
- +1 yıl
Nasıl çocuk buyudumu kaç yasinda
- +1 yıl
Masalah bizde çocuk yok hiç evlenme niyetide yok napcaz 😂
- +1 yıl
Ben evlensem düşünürdüm neden diye sorarsan bir benden prens gelmesi lazım 😂
- +1 yıl
Öyle olmuyor ki sağlıklı olacağını garantisi yok maalesef yediğimiz içtiğimiz hetşey katkılı ve şu dönemde çocukların yarısına yakını neredeyse maalesef sağlık sorunlarıyla dünyaya geliyor. Benim oğlum otistik mesela. Doğana kadar her şey yolundaydı. Doğumda oksijensiz kaldı ve etkilendi. Şimdi onu o çukurdan çıkarmak için kendi hayatımı sildim sadece onun için yaşıyorum. İhtimal her zaman var unutmamak gerekiyor ki inanın çok zor ve ağır. İnşallah aşk dolu evliliğiniz ve sağlıklı evlatlarınız olur 😃
- +1 yıl
Üzüldüm şimdi küçüğe nasıl iyimi minik peki ve sana helal olsun sen iki kat annelik yapiyosun sana bunun için tskr ediyorum ve doğru çocuklarımız çoğu şeyi bulamıyor yiyemiyor bodurluk ve hastalıklar çıkıyor buda bizim ceddimizi tehlikeli yapıyor üzülüyorum heleki çocuklara çok üzülüyorum
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum öncelikle sağolun 🙏 onlar bize emanet. Kendi hayatını hiç kimseye muhtaç olmadan geçirebilmesi için çabalıyorum. Belki benim elimde belki değil ama bir umut var ve o umuda tutunmak zorundayım. Başka çaresi yok. Çok yaygın maalesef otizm sma genetik rahatsızlıklar vs oralara gittikçe ne kadar çok olduğunun farkına varıyorsunuz. Farkındalığınız artıyor. Çocuk yokken bir hevesle heyecanlar yaşıyorsunuz ama hayat her zaman planladığınız gibi ilerlemiyor. O kadar doğru dediniz ki ceddimiz evlatlarımız her alanda tehlike içindeler. Allahım korusun kollasın melek onlar güzel sağlıklı günler göstersin hepsine
- +1 yıl
Amin haklısın yerime op çocuğu bakım hemen şimdi ☺️
- +1 yıl
Nerdeki küçük gezmeyemi gitti ☺️ rica ederim
- +1 yıl
Anladım onada helal çocuğuna güzel güzel baksın ama eve gelince op yerime çocuğu sorcan sana ☺️
- +1 yıl
Peki geldinde bana haber ver ☺️
- +1 yıl
Unutma bence ☺️
+1 yıl
231 Yorumla- +1 yıl
Geldi baş belası 😂
- +1 yıl
Ejjejejejeejehejejejejje
- +1 yıl
Napcaz biz seninle söyle bakalım 😂
- +1 yıl
Banenneeekkkk
- +1 yıl
Banane demek bak sen bucure 😂
- +1 yıl
😋😋😋😋
- +1 yıl
Napiyon bakım sen
- +1 yıl
Saneeneeekkk
- +1 yıl
Delircem kız sen benle niye ugrasiyon
- +1 yıl
Banneneeeeekkk ugrscaammm
- +1 yıl
Belli ugrascan bana kafayı taktın sen Memati 😂
- +1 yıl
Niye mi verdi 5 milyonu
- +1 yıl
Niyee miii verdiii 5 milyoonuuu ya bir git dayii
- +1 yıl
Kendine gel uyarmam birdaha seni ok
- +1 yıl
Buda bir kız işte. Edep yok haya yok beyin yok. Ergenliğine veriyorum. Hoşuna gitmediyse engellersin. Bak benim gibi. Kezban tırek
- +1 yıl
İkinizi üst üste koyar tost niyetine çapit gibi çeynerim ha adam olun lan
- +1 yıl
Piskolojik sorunları var anlamadım habire rahatsız ediyor beni değişik bir tip
- +1 yıl
Ne rahatsız etmesi aq sorunun senin olduğunu bile sonradan gördüm ne yaşıyon olm sen bide bana aşık de tam olsun mk beyinli
- +1 yıl
Kızım sen iyimisin piskolojik sorununmu var geliyosun gidiyosun satasiyosun amacın ne senin
- +1 yıl
Saneneeekkkk
- +1 yıl
Küfür etme az bayan ol kesin sorunun benim olmadığı için yazdın ya yazma diyorum hala geliyosun dibinde bitiyosun iyimisin sen
- +1 yıl
Baağyann değiill kaağdın kağdın AJAJHWJSHELQNSLWNWLSNWLEJSK
- +1 yıl
Sen kadin olamamisin ama daha ergen gibi haraketlerin var napcaz peki
- +1 yıl
Bak sana benziyor Recep İvedik aynı senin tipin 😂
- +1 yıl
Ben seninle napcam kurtulamiyorumda her deliktende çıkıyorsun başıma bela oldun 😂😂😂
- +1 yıl
Dayı engellersin biterrrr uzzatmaa
- +1 yıl
Teyze engellesem habire hesap açan bir tipsin biz senden kurtulamayiz az hanım hanımcık ol sen kadınsın içinde erkekmi yaşıyor nedir
- +1 yıl
Yoo bana dokunmazlarsa benim tek hesabım var engelle kurtul
- +1 yıl
Niye engellemezsem rahatsız etmeye devammi edeceksin😂
+1 yılSebepsiz hiçbir şey yoktur. Herhangi bir yönünü seviyor olmak, sebeptir. Güzel seviyordur, bu yüzden aşıksındır. Fiziksel özellikleri kriterlerine uyum sağlıyordur, bu yüzden seviyorsundur. Yanii mutlaka bir sebebi vardır.
11 Yorumla- +1 yıl
Peki sevdiğin sana önem veren birisi var mı
Anneler bile çocuklarını belli bir neden çerçevesinde sever. Sebepsiz sevme diye bir şey yoktur derine indiğinde bilinçaltında illaki bir neden vardır.
29 Yorumla- +1 yıl
Bence anneler hep sever sebepsiz sebepli seven anne olmaz sevmeye geldimmi bence çıkar olmadan seven kalmadı gibi
- +1 yıl
Çıkar ilişkisini hep kötü niyetli görüyoruz ama iyi niyetli de olabilir. Yani demek istediğim mesela biriyle arkadaş olma sebebin onun çok pozitif olması ve seni de iyi etkilemesi olabilir. Bu da bir çıkardır ama kötü niyetli değildir. Annelerde de çıkar vardır ama kötü niyetli değil.
- +1 yıl
Bak o konuda doğru diyosun peki senin hayatında çıkara dayalı bir şey oldumu
- +1 yıl
Fazla iyi niyetli de olma kullanırlar kesin
- +1 yıl
İnsanlar tehlikeli dikkatli ol sadece onu dedim
- +1 yıl
Anlamana sevindim ne demek
+1 yılTanıdıkça severim, sanırım güvenmem gerekiyor sonra karakterini beğenmem vs.. bu süreç içerisinde sevgim oluşur
213 Yorumla- +1 yıl
Peki karekterin beğendin güvendiğin birisi oldumu
- +1 yıl
Bilmem hatırlamıyorum yanlış insanlara da güvenme ihtimalimiz var sonuçta 😀
- +1 yıl
Oda var bak ama sen akıllı kadinsin sanmam öyle bir hataya düşeceni
- +1 yıl
Teşekkür ederim :))
- +1 yıl
Rica ederim dikkat et kendine öteki sorumdada konuşmuştuk seninle ondan bilmiyorum seni
- +1 yıl
Evet hatırladım seni, sen de kendine dikkat et 🤗
- +1 yıl
Ederim tskr konuşuruz seninle yine ☺️
- +1 yıl
Aynen KS küçük yer muhakkak denk geliriz yine 😀
- +1 yıl
Geliriz bence kesin yolumuz kesisecek seninle kesin 😂
- +1 yıl
Hadi bakalım o zaman 😀
- +1 yıl
Bak sende biliyosun kesisecegini ☺️
- +1 yıl
Birkaç kez kesişince tahmin etmem zor olmadı :))
- +1 yıl
Yani gene kesişir aklın yolu bir kafa uyuşuyor ☺️
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Seviyorsan seni çeken hoşuna giden bir şeyler vardır zaten
24 Yorumla- +1 yıl
Peki sonrasında sevemedin yönleri cikarsa
- +1 yıl
İşte gerçek sevmede iki kişinin anlaması
+1 yılSevmek için sebebe ihtiyaç yok. Bazen öylece duruşunu seviyor insan.
21 Yorumla- +1 yıl
Peki seni dedin tarzda seven oldumu
+1 yılSevince çok aptl bir insan oluyorum sebepsiz de severim
25 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi mesala bütün dizginleri karşı tarafami veriyorsun
- +1 yıl
Ne diyor cendere pencere düdüklü tencere ne alakası var
- +1 yıl
Bu espiri birdaha yapmıştın sıkmadımi yani sevince aptallasiyorum dedin ya yani bütün kararları karşındakine mi birakiyorsun dedim sabrına mabrina
- +1 yıl
Ne zaman yaptım hatırlamıyorum bile sizi ilk kez görmüş gibiyim :dddd
- +1 yıl
Valla bu iki oldu tencere çok seviyosun demekki 😂
+1 yılNedensiz sevmek,,, o an aşık olmak bir an ani görünce beklentisiz sebepsiz,,, Sebepliside evi barkı arabası kariyeri boyu posu vardır aşık olur öyle seversin
15 Yorumla- +1 yıl
Aşık olduğunu belki taniyamadin istedin gibi biri değil naparsin peki
- +1 yıl
Anlamadım tam olarak, detaylı yazarsan açıklayabilirim
- +1 yıl
Dedimki birisine aşık oldun ve istediğin gibi biri çıkmadı yani sonradan onun farklı bir kişilik olduğunu anladın naparsin dedim 😊
- +1 yıl
Bazı şeyler seni üzebilir, ya olduğu gibi kabullenip seveceksin ya da kendini üzmeyeceksin ona yol vereceksin.
- +1 yıl
Yok valla benlik durumu yok hayatımda biri yok 😂 anladim öyle olursa böyle yapcaksin diyosun
+1 yılAşk birden belirir. Öylece gelir oturur insanın en güzel yerine. Öyle hüküm sürer varlığı boyunca varacağı yere kadar. Sevgi farklıdır biraz. Sevmek zorunda olduklarımızı sevmek için neden aramak zorunda kalırız. Güzel insanları sevmek için nedene ihtiyacımız kalmaz.
19 Yorumla- +1 yıl
Ama işte sevgi önemli önemli kişilere verilir bilemezsin nasıl bir insan oldunu sonradan kötü insan oldunu öğrendinde naparsin peki
- +1 yıl
Senin sevdiğin insan için neleri göze alabileceğine göre değişir aslında. Birlikte mücadele edebilirsiniz. Eğer karşındaki de bu durumdan rahatsızlık duyuyorsa tabi. Veya kendince haklı sebeplere sığınmıyorsa. Bunlar yoksa vazgeçerim. Severim ama vazgeçerim. Kahrımdan ölsem bile. Sanmıyorum gerçek bir kötünün bir insan sevebileceğini. Genellikle başka bir şeyle karıştırıyordur konuyu ya da öyle işine geliyordur. Bu yüzden ortada mücadele edilecek bir şey de kalmıyor konuda. Sen de oturup ona duyduğun sevgi mi yoksa, bir insanı iyileştirme gereksinimi mi mevzusunu kendinle tartışırken hislerinin bitmesini beklersin.
- +1 yıl
Doğru diyosun peki bu dediğin gibi bir sevgi oldumu yasantinda ya da var mı
- +1 yıl
Sanırım bu soruya şöyle cevap versek daha iyi olacak; som kötü tanımıma göre (kötülük yaparken kendini görmek, izlemek ve o halinden haz almak) bir kötüyü sevmedim. Ancak bile isteye bana zarar verecek hallerde olan (empati yeteneğini geliştirmek için çaba sarfetmek istemeyen) veya istemeden olduğunu düşündüğüm insanlar arasında sevdiğim oldu. Çünkü bir insanı tek bir anına göre yargılamak adil bir tutum değil. Ben de melek değilim. Bu duygusal ilişki olarak değil yalnızca. Genel bir yorum.
- +1 yıl
Güzel bir yorum akıllı kadınsın belli yorumlarından
- +1 yıl
Teşekkür ederim düşüncen için. Yardımı dokunduysa.
- +1 yıl
Elbet okuyanlar için yardımu dokunur rica ederim ama bak konu benle alakası yok 😂
- +1 yıl
:) Anladım.
- +1 yıl
Sevindim anlamana 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılErkek SX için sever elde etmek için yani kadında bunu sevgi sandı garibim sonra AA bak lan seviyormu gercekten die bı kaç bişey talep etti adam arazi 😆😆
13 Yorumla- +1 yıl
Peki bunu kim dedi sana 😂
- +1 yıl
Bı kaç yüz kişi
- +1 yıl
Anladım çok kişi demiş 😂
+1 yılSebeplerden dolayı sevmem.. Sebepsiz severim sanırım yaa.. Ama sevdikten sonrada sebepler olması lazım seni orada tutmak için.. Sebepsiz yerede kimsede durmazsın
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru diyorsun
+1 yılİlginç ama güzel bi soru. Destan yazardım da bu aralar kafam bozuk. Sevdiğimi sanmışım diyim. Sebepli sebepsiz oluşunu bile düşünemedim daha.. sevmişim ona aitmişim diye hop atlamışım öyle hep.
19 Yorumla- +1 yıl
Peki şu an son durumun ne oldu
- +1 yıl
Yapabilecegime inandım sevdim olmadı.
- +1 yıl
Peki geri dönüş yokmu
- +1 yıl
Bende geri dönüşler kapalı.
- +1 yıl
Burcun ne seninde böyle geri dönüş kapalı
- +1 yıl
Yarab sabır ver🤦♀️burçlara inanmıyorum yav siz erkekler eskiden burçlarla dalga geciyodunuz noldu niye inanmaya başladınız 🤔
- +1 yıl
Yok bende inanmam ama genede belli ediyor bazı şeyleri ama bir kadının inanmamasi ilginç 😂
- +1 yıl
İnanmiyoz napalım🤷♀️
- +1 yıl
İnanma bende sen ilksin dedim genelde kahve falı burç sizin işiniz erkekler inanmaz 😂
Sebepsiz niye seveyim ruhuma dokunursa severim farklı hissettirirse severim. Sebepsiz kimse sevemez ki
225 Yorumla- +1 yıl
Sebepsiz seviyolar bu zamanda ne yazikki artik
- +1 yıl
Peki öğrenmedin huylarını sonra öğrensende peki aynı duruşta olurmusun
- +1 yıl
Anladım ama çok seviyorsan bakım 😊
- +1 yıl
Dedimki çok seviyosan böyle huyları varsada dedim yazdığın kötü huylar
- +1 yıl
Anladım düşüncen güzel beğendim var mı peki seni seven birisi
- +1 yıl
Fazla inmedim derine normal derin bu 😂
- +1 yıl
😂 var mı kız özel hayatın tamam bişey demiyorum özel hayatci 😂
- +1 yıl
Anladım ben zaten yalnızlık güzeldir öteki manada unutma 😊
- +1 yıl
Kız bu espiri ne anlamadım Cendere ne anlam ifade ediyor tencere ne alakası var 😂 ismim Cendere değil sadece bir rumuz gzz seni tencere kovalasin seni 😂
- +1 yıl
Fazla izlemedim ama ondan dolayı koymadım cenderenin o diziden öncede ismi vardı 😂 adın ne kız senin tencere 😂
- +1 yıl
Hiss adın ne hisss 😂😂😂
- +1 yıl
😑😑😑
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSebepsiz bir sevgi olmaz, biri sende yer edinmeye başladıysa eger demek ki, kalbin sebepler bulmuştur çoktan..
23 Yorumla- +1 yıl
Peki tam anlamıyla o kişiyi taniyamadiysan
- +1 yıl
Olabilir, uzun yıllar evli olup da eşini tanımadığını düşünenler bile oluyor.. ve bence bir insanı sadece izin verdiği kadar tanıya bilirsin, kendini tamamen sana yansıtmadığı sürece tanıyamazsın..
- +1 yıl
Doğru diyosun kimse kendini tam tanıtmaz
+1 yılNedenini bildiğin birşeyi yaparsın, ama hisler belirsizdir.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söyledin
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi menfi bir duygudur. Eksikleri gidermeye yönelik bir inançtır. Ümittir bir yerde. Karşılıksız sevemem.
11 Yorumla- +1 yıl
Karşılıksız sevemem diyosun anladım
- Kişilik & Karakter konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli mi?
Sevmişsindir işte.
Neye, neden, nasıl olduğunu önemi yok.
Önemli olan sevdiğinin o sevgiye layık olması ve yaşadıkların.17 Yorumla- +1 yıl
Yok sadece bir soru
- +1 yıl
Benim ki de yorum.
😀 - +1 yıl
😂 ama işte sevgilerde yalan unutma
- +1 yıl
Tatmak ve yaşamak lazım ya.
Yaşadığın sürece insansın çünkü.
Hissettiğin kadar.
Yalansa zaten yapacak bir şey. Önündeki maçlara bakacaksın - +1 yıl
Doğru diyosun önündeki maçlara bakmaları lazım
- +1 yıl
E bol şans o zaman
- +1 yıl
Saol sanada
Bilmiyorum ya aşk farklı bir şey bir anda oluyor kriter vs aramıyor yani sebebi de aramıyor o an o kişiyi seviyorsun nedensiz
19 Yorumla- +1 yıl
Peki sevdinmi hiç ya da sevdiğin biri var mı nedensiz
- +1 yıl
Ne kadar güzel mutlumusun peki
- +1 yıl
Görücü usulümu evlendin peki
- +1 yıl
Demekki bu tarz evliliklerde güzel olabiliyor
- +1 yıl
En güzeli sevindim adına 😊
Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı. Sebebli seviyorsan, cikar askidir o birader!
Sevgini anlatmakda zorlanacaksin, icin icine sigmayacak11 Yorumla- +1 yıl
Bir soru ama dedin gibi yapanlar olur elbet
+1 yılSebepsiz sevilen tek şey evlattir sanırım, bahtina ne çıkarsa 😅 ama aşk öyle değil illa bir şeyler çekmiş olmalı seni
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun sebepsiz evlat sevilir de evladım yok benim ben kolay kolay sevemiyorum egerki beni diyorsak benim sevcem kişi önemli olur 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSebepsiz sevenler genellikle ilişkide en çok üzülen taraf olur, Mesala o kişinin kişiliği kötüyse onu sevemem. İlişkilerde sebep aranmalı ama bunlar dış görünüş para pul vs değil, mesela o kişinin erdemligi dürüstlüğü iyimserliği güvenirliği vs
13 Yorumla- +1 yıl
Buda çok doğru bir cevap
Cevap sahibi+1 yılÖylesine seviceksek bir duvarida sevebiliriz ikisi arasında fark yok, ve sebepsiz sevenler her zaman neden doğru kişiye denk gelmiyorum sözleri ile yetinirler.
- +1 yıl
Doğru diyosun
+1 yılŞimdi herkesin belli başlı kriterleri vardır, ben de kriterlerime uymayan ve tersi hareket eden birini sevemeyebilirim.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun kriter önemli
Gizli Üye(25-29)+1 yılSebepsiz severim, önce severim sonra hep severim ne olursa olsun severim sevdiğim için severim
213 Yorumla- +1 yıl
Sen hep seviyon hiç sevmemezlik yapmiyob
Cevap sahibi+1 yılAhh ah
- +1 yıl
Çıkmadımi seni seven birisi
Cevap sahibi+1 yılÇıktı da gitti sonra
- +1 yıl
Neden gitti peki
Cevap sahibi+1 yılKarışık ama sevgimin yeterli olmadiğini düşündü diyelim
- +1 yıl
Peki onu nasıl hissetmiş
Cevap sahibi+1 yılİstediği bazı şeyleri yapmadığım için
- +1 yıl
Ne istediki senden
Cevap sahibi+1 yılBoş ver be uzun konu
- +1 yıl
Üzülme eğer kötü bişey istediyse en iyisini yapmışsın
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürlerr üzülmem
- +1 yıl
Rica ederim üzülme
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğimde sebep arıyorum maalesef ama benim için sebep bulmak kolay
13 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi sebepler ariyosun peki
- +1 yıl
Ortak özellik gibi
- +1 yıl
Genelde bir olmazmi özellik yani o tarz birisi zor olur
+1 yılSebepsiz severim, alışkanlıklarımda sebepler ararım.
111 Yorumla- +1 yıl
Yani hatayı kendindemi ararsın
- +1 yıl
Neyin hatası? Alışkanlığımın sebebini ortadan kaldırınca alışkanlık olmuyor ya hani onu kastetmiştim. Misal;kendini neden seviyorsun? Bi nedenin varsa zaten sevmiyorsun gibi sorunuz.
- +1 yıl
Ben alışkanlıklarınıza dedim
- +1 yıl
Alışkanlıklar hata değildir bence. Sigara içiyorum ama keyfim öyle istiyor, hata mı sanmıyorum.
- +1 yıl
Bence sağlığına hata oda içme sigaradan ben bir yarar alan görmedim
- +1 yıl
Doktorların içmeyin diyip prim yaptırmadığını nerden biliyoruz da sağlığa kesin zararlıdır diyebiliyoruz.
- +1 yıl
Sen doktorlara göre değil kendine göre içme çoğu akciğer kanseri sigaradan oluyor unutma
- +1 yıl
Kaliteli hiçbir şey zarar vermez aslında. Tü pis kaka denilen çoğu şeyin yıllar sonra neden kötülendiği açık açık ortaya konuluyor başkasına hata olan bana doğru olabilir. Geleneksel tıp ile ilgileniyorum toparlarım Allah'ın izniyle ciğerimi.
- +1 yıl
Ben tıpa göre demedim sana göre dedim tıpa göre olmaz her şey ama sigara her yönden bir insana zarar
- +1 yıl
Bende fikrimi açıkladım.
- +1 yıl
Bende fikrine saygı duyuyorum sakın biraz 😂
+1 yılBazen görmedende seversin ama gönül sevdiğini görmekte ister...
15 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bir laf
- +1 yıl
Laf olsun diye söylemiyorum 😊 hissettiğimi söylüyorum
- +1 yıl
Zaten hislerle söylemek en iyisi 😊
- +1 yıl
Bu devirde gerçekten hisseden kaldımı merak ediyorum, benim dışımda
- +1 yıl
Kalmadı çoğu sahte oldu artık çıkar oldu
+1 yılSebepler gerekmez aşkta
ölüm , ölüm dediğin nedir ki gülüm...14 Yorumla- +1 yıl
😂 kurtlar vadisi takıldın sevmede oda iyi
- +1 yıl
Hajahaha
- +1 yıl
Öyle
- +1 yıl
Polat var mı peki Polat hayatında 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılZor severim, önce iyice anlamaya çalışırım yoksa sevemem kriterler benim için çok çok önemli
14 Yorumla- +1 yıl
Doğru çoğu insan kritere bakiyor
- +1 yıl
Kesinlikle yoksa direk aşık olupta naptık, sonu belli
- +1 yıl
Sonu hüsran diyosun
- +1 yıl
Evet öyle genelde
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan sevmek isterse sebeb aramaz zaten bu bulur bı şekilde gülüşü konuşması her hareketi farklı gelir ona
17 Yorumla- +1 yıl
Doğru bak ne yapsa güzel karsilarsin çok doğru diyosun sen sevdinmi peki
Cevap sahibi+1 yılEvet sevdim
- +1 yıl
Noldu peki
Cevap sahibi+1 yılEvelndik boşanma asamasindayzi
- +1 yıl
Kötü olmuş bu bence şans tanıyın birbirinize
Cevap sahibi+1 yılOlmayanı olduramiyosun ne kadar cabalasakta bı yerden sonra bozuluyo
- +1 yıl
Olur denemekte fayda olur
Sebep ararım çünkü herşeyin bir sebebi vardır. sevmeninde bi sebebi olduğu gibi..
219 Yorumla- +1 yıl
Peki sevdinmi hiç bakim
- +1 yıl
Oda sevdi ozaman neden kavusamadin peki
- +1 yıl
Ozaman o sevmemiş senin kadar
- +1 yıl
Sende seni sevenlere şans yani yokmu başka birisi
- +1 yıl
Çıkar birgün kesinlikle senide seven birisi emin ol
- +1 yıl
Neden karamsar oluyorsun bana güven çıkar
- +1 yıl
Zor olan her şey güzeldir ☺️
- +1 yıl
Diyorum sencede öyle değilmi 😊
- +1 yıl
Bil bil 😂
- +1 yıl
İyi öğretirim sana
+1 yılise bence neden gerekir. Yaranı kapatmıştır seversin. Herkesten farklı bir özelliği vardır seversin. Kimisi yardımsever sever kimisi herkesten soğuk olduğu için. Bedensel olarak bence çekimde etkili.
113 Yorumla- +1 yıl
Orası doğru ama ya bunların tersi olursa peki
- +1 yıl
Nasıl tersi
- +1 yıl
Peki çıkar uğruna severse onları bilemezsin ya da sana belli etmezse onu diyorum
- +1 yıl
Çıkar uğruna severse kalbin de inanırsa aldatılırsın. Ama kalp hisseder sevgiyi. Kalp ısınır da aşık olur.
- +1 yıl
İşte bu zamanda kimsenin kimseye kalbi kolay kolay ne yazikki ısınmıyor doğrumu
- +1 yıl
Kalp ısınmıyor değil ki. Bence ısınamıyor. İnsanlar artık bencil kimse bir aşk yaşamak istemiyor fedakarlık yapmak istemiyor kalpleri kırılır diye korkak yaşıyor. Bir kız görüp beni reddeder diye açılamıyor erkek. Ben zaten yorgunum kimsenin yarasını saramam diyor insanlar. Yara bandı olmak istemiyorum diyor ilişki yaşadığı insanın hayatını bilmiyorlar. Zaten kimsenin yüzünde sıcak bir gülümseme kalmamış ki kalp ısınsın bu dönemde. Haksız da sayılmazlar bu dönemde güvende zor sevmekte. Ama sevda için çok karışık bir formül yokki. Doğru kişiye doğru ilgi doğru sevgi ve oldu sana sevda. Sorun doğru kişiyi bulmakta
- +1 yıl
İşte o doğru kişi zor işte değilmi ama güzel konusuyosun bayağı olgun akıcı
- +1 yıl
Bir zamanlar konuşmayı seven birisinden akıcı sözler diyelim
- +1 yıl
Niye şimdi sevmiyosun nolduda
- +1 yıl
Çok konuşanı kimse ciddiye almaz sınırlarını aşarlar. Çok konuşan insanların kalplerini kırmaktan çekinmez insanlar da ondan
- +1 yıl
Oda doğru korkma kimse kimsenin kalbini kiramaz kırdığındada cevabını alır kafana takma hicbirseyi bu arada bu nick ne senin 😂
- +1 yıl
Valla sorma değişmiyor öylesine açtık hesabı sonradan edebiyat yaptık karakterle hiç alakası yok dnwmwmwmwm
- +1 yıl
Valla değişikmis hesabın ama yenisin yeni açabilirsin bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan sebepsiz aşık olur, sebepleri olanın çıkarcıdır.
15 Yorumla- +1 yıl
Ama çıkarcı insan çoktur değilmi
Cevap sahibi+1 yılEvet, çok var çıkarcı insan.
- +1 yıl
Sana denk geldimi peki
Cevap sahibi+1 yılNormal insan gördüğüm yok ki 😂 kız, erkek hayatıma giren herkes ne koparabilirim derdinde..
- +1 yıl
Bak doğru koparttirma kimseye hayatindan biseyde verme
Aslında nedene sebebe gerek yok. Güzel yürüyor diye bile sevebilirsin. Yeter ki sevecek yüreğin olsun
21 Yorumla- +1 yıl
O yürek çoğunda yok işte
Sadece seversin.. bu sebebe nedene ihtiyaç duyuyorsan hiç sevmemişsindir
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söyledin kardeşim
Sebepsiz seversin bence neyini sevdiğini bilemezsin. Sebebi olsa ya bir gün o sebep ortadan kalkarsa.
13 Yorumla- +1 yıl
Kalkarsa oda sevgi olmaz
- +1 yıl
Belkide
Kabul edilen veya farkında olmadığın sebeblerin var olması seni harekete geçiren etkendir.
Sebeb yoksa hareket de yoktur.11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun
Evet ama bu öyle yaş para gibi değilde karşınızdaki kisinin size vereceği değerle ilgili
11 Yorumla- +1 yıl
İşte karşıdaki değerleri bazen çıkarlara göre kuruyor biliyorsun
Sevdiğimi almadim ama aldığımı Sevdiğim çokta mutluluk
13 Yorumla- +1 yıl
Oda güzel olmuş ama sevdinini almamak kötü olmuş
- +1 yıl
Ama içinde ukte kalmış belli
+1 yılSebepsiz değil yaa
Ya duruşunu ya gülüşünü Bazende seni sevmesini seversin..13 Yorumla- +1 yıl
Güzel soylemissin ama işte keşke o söyledin gibi olsa ☺️
- +1 yıl
Bende böyle oluyor.. başkasında durum nasılmış onuda yorumlardan öğrenicez
- +1 yıl
Herkesde değişik oluyor yorumlardada belli oluyor
Sebepsiz severim ama bu zamanda sevilecek insan yok menfaatli insanlar var artık
11 Yorumla- +1 yıl
Menfaat çok var hakllisn bu zamanda
+1 yılSebepsiz sevip devam ettirmek için sebebler ararsın.
11 Yorumla- +1 yıl
Peki ne gibi sebepler aradin
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir bakarsın sevmişsin.
25 Yorumla- +1 yıl
İşte bir bakarsın 😂
- +1 yıl
Arkasından da baktık ne yapalım? 😃
- +1 yıl
Bakma oda seni sevsin seven geri döner 😂
- +1 yıl
Taklacı güvercinlerle işim olmaz. 😃
- +1 yıl
Oo bayağı iyi söz 😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sebebsiz sevmem.
25 Yorumla- +1 yıl
Peki sebepsiz sevdin kişi seni bir çıkar uğruna severse
- +1 yıl
Sevmem için bir sebeb olmalı
- +1 yıl
Peki ne gibi bir sebep olmali
- +1 yıl
Olunca söylerim🤓🙈
- +1 yıl
Yokmu peki 😂
+1 yılEn güzeli Sebebsiz sevmek
Rağmen siz sevmek113 Yorumla- +1 yıl
Kimi sevmek anlamadım
- +1 yıl
herkes için geçerli.. Aile Çocuk Eş Arkadaş
- +1 yıl
Doğru herkes için geçerli ama işte gerçek sevgi kalmamış ama çocuk felan sevgisini bildirimde çocuğum olmadığı için sizin kadar bilemem
- +1 yıl
Sanırım bunu en cok çocuğumuz oldugunda başara biliyorum.. Evlat sevgisi cok başka.. keske herkesde başara bilsek.. egosuz cıkarsız sevmeyi
- +1 yıl
İşte herkezde olmuyor senin çocuğun var sanırım
- +1 yıl
evet var ☺️
- +1 yıl
Kaç yaşında
- +1 yıl
15, 7
- +1 yıl
Allah bağışlasın maşallah evlisin hala
- +1 yıl
Amin teşekkür ediyorum.. Yok Hayır değilim
- +1 yıl
Niye ayrildinmi kötü olmuş
- +1 yıl
Cpk oldu geçti artık
- +1 yıl
Anladım nerelisin sen
Hayır, gerçek sevgi için hiç bir neden gerekmez
172 Yorumla- +1 yıl
Gerçek sevgi işte şu an çıkar sevgisi
- +1 yıl
Yani misal seni seviyolarsa belki güzelliğin için seviyolardir içini seven yoktur huyunu seven beni belki seviyolarsa yakışıklı oldum içindir belki düşüncelerim umrunda değildir bu böyle gider ondan diyorum gerçek sevgi kalmadi ne yazikki
- +1 yıl
Edesim geldi napcaz 😂 kopya çektim senden ben eskiden de kızlardan kopya çok alırdım sen hala bana poğaça yapacaktın demi unutmadim aklımda 😉
- +1 yıl
Niye noldu depresyon eda gene noldu neye sinirlendin 😂
- +1 yıl
Anladım insanlar seni demekki uzuyolar sevdin insanlar değilmi kim yanlış yaptı kız sana 😂
- +1 yıl
Anlat bakim kim seni üzdü peki ne için üzdü sen zaten çok kırılgan bir yapıya sahipsin tanidima göre öyle hiç kavga edecek bir tipede benzemiyosun anlat bakim noldu
- +1 yıl
Bana kiyamazsin sanmam kız insan hemsehrisiyle kavga edermi hiç 😂
- +1 yıl
Ben diyorum kız üzdü seni sen benimle kavga etmek istiyon tamam gel gardimi aldım gel 😂
- +1 yıl
Sinir derken ne sınırı şaka felan bırakalım da yani konuşmada felan kötü biseymi var
- +1 yıl
Ben şu an samimiyet görmüyorum burdan konuştunuz kadar samimiyet ki ben genelde herkeze iyi davranırım ben sadece derdini sordum ok anlatmayabilirsin ama öyle yani sana samimi yazdım yok burdakiler neyse sende osun yani farkın yok onu soleyim
- +1 yıl
😄 Abicim samimiyetten tek anladığın şey bu mu. Ben bana has bir samimiyet gösterdiğini mi kastettim. Kim üzdü anlat falan nedir, he ben de ulu orta dert anlatacaktım 😂 bu sence de saçma ve gereksiz bir muhabbet değil mi. Pardon sence öyle değil tabi ki, sen ona iyi niyet dersin, ben düşüncesizlik derim 😊
- +1 yıl
herkesin samimiyeti farklı demekki sende samimiyeti yanlış anliyosun tanımam etmem seni yani fazla onemseme o konuda ben sadece derdini sordum bu tarz konuşmaları sevmem pek sana iyi geceler 👍
- +1 yıl
Ben burdan uzuntun oldunu sandim belli sinirlisin kurban benimi seçtin anlayamadım 😊
- +1 yıl
burada sanırım düşmanların var burdaki insanalrdan ne gibi korkarki insan iyi onemse kendini önemsemek iyidir o değil geldin bana çattın ya ne diyim sana ben
- +1 yıl
Görüş yazdinda ondan sonra ne yaptın peki düşün bence bak birileri sinir eder ama biriside sana derdin ne anlat diyosa bu iyilik içindir yoksa banane derdinde boğul derim bir centilmenlik yaptım zorla kalp kirdiyosun gözünü seveyim ne demek yazılarımı oku üstten alta kötü bişey varsa dersinki var ilginç 😑
- +1 yıl
Haberim yok bak takip ettin bizim arkadaş var ona sor beni ben kimim ben şöyle anlatım sana spor hocasiyim burada girgirimi yaparım çıkarım dikkate burayı almam reel bakarım ondan ne yapabilir burdakiler he dedin gibi kötü bişey yaparlar diyelim avukatın vardır dava ederim o kişiyi bitiririm ondan burdan kimse bana bişey yapamaz sende öyle düşün 😊 niye fake birisinemi benziyorumda ajan oldum kız 😂
- +1 yıl
Düşmanın bol demekki senin bak öyle durumda bana yazabilirsin ok ben burada dedikodu bilmem hemşehri dedik sana bizde aanla uyuza bak dedikodu bolmus burada olsa noluyor dedikodu anca olur sonuç sıfır bunumu kafaya taktın sen burayı ne diyim sana kız 😂
- +1 yıl
Saptirmacida yaptı şuna bak 😂 yokta çok onemseme buraya çok onemseme benide birdaha ajan görme saptırmayi bırak pogacami yap getir okadar 😂
- +1 yıl
Valla kız ben seni çözemedim burcun ne senin ikizlermi nedir gece gece yordu beni 😂
- +1 yıl
Ben yay burcuyla anlasirimda ilginç 😂 ok gibi saplancan bak sen şuna siz aşırı kıskanç oluyosunuz hemde çok başıma geldi bilirim çünkü yaycim 😂
- +1 yıl
Doğru ama yaylar aşırı kıskanç yani bildimden soruyorum dışarı çıkarmazdi beni o derecesiniz misal görüntüsü belli olan kıyafetleri giydirmessiniz yayı çok iyi tanıyorum 😂
- +1 yıl
Ben oğlagim sanmam yay burcu ama. bak yay burçları çok çalışkan olur onuda biliyorum yorulmak nedir bilmez zeki olurlar ama yay dedimmi bir korkarım 😂
- +1 yıl
Gül gül sende tehlikelisin Gül 😂
- +1 yıl
Yay olduğundan vardım çünkü aynen yayın yaptığını yaptın bugün
- +1 yıl
Senin yaptıklarını işte ama bak yay burçları çok güzel yemek yapar sen sanırım yemekle aran yok bilmiyosun
- +1 yıl
Bilmiyorum baktim gördüm kadar diyelim sadece düşünce ama Eda senden yemek paylaşımı bekliyorum senin yaptın biseyi
- +1 yıl
Ben eski değilim yeniyim ama burdan eskilerden arkadaşlarımda var senin gibi eski ama ben şu siteye üye oldum olalı senin yemek paylaşımını görmedim ki paylaşırsan valla gelip yazcam oraya buraya da sozumu bıraktım emretmem genelde ama sana yakışcani soluyorum bu bir rica küçük hanım 😊
- +1 yıl
Evet öyle oluyor 😂 kız ne alaka ben sende yemek görmedim gördüklerim hep makyaj bunu ciddi söylüyorum hep demiyorum bir kere yap paylaş tamam şimdi yemek muhabbetine girdik 😂 kız sen valla cimcimesin yay burcu diyosun ya işte böyle oluyor pes etmiyoki herseyde üstte olcak 😂
- +1 yıl
Ben makyajdan anlamam ama bakımlı erkegimdir bize ters edacim sen yap ama spor hakkında billmedin bir şey olursa yardım ederim makyaj bırak ne oldunu bilmem yay kadını biliyorum sende oğlanları sevmiyosun var bir oğlak gicigin 😂
- +1 yıl
Oglagin osu ne oluyor kız anlamadım koç yok yukselenimde oglakmis soleyimde baktı birisi ama ben centilmen birisiyim her oğlak bir olmaz 😊
- +1 yıl
Yok sana veririm bakarsın birde sende neymiş anlarız neden öyle hissettin bakım 😂
- +1 yıl
Nasıl hemen anlatmicam kız hangi dilden konusuyon sen bakcanmi bakmicanmi 😂 oğlak işte koç nerden çıktı veririm birgün bakarsın bu konuda bilgilisin belli
- +1 yıl
Peki bu koç nerden anladinda öyle dedin bakım
- +1 yıl
Peki ona nasıl anliyosun ne zaman doğdumu bilmiyosunki eda
- +1 yıl
burada yazamam kız kimlik bilgisini atım 😂 sana atarım acikmi senin ordan bak bana sole merak ettim
- +1 yıl
Olsun sen dedin ya burası tehlikeli 😂 sen bak bana söyle gerek var mı herkesin öğrenmesine
- +1 yıl
Kız sende bir şey yapmaya çalışıyon hemen vazgeçiyon yap şunu bakalım neymiş 😂
- +1 yıl
Bilemicem belki olabilir hem niye burada korkma kimse bişey sanmaz sadece buna bakcaksin tamam 😂
+1 yılSoruyu okurken başım döndü.
15 Yorumla- +1 yıl
Neden bugün bişey yemedinmi 😂
- +1 yıl
Yorumlar başımı döndürdü
- +1 yıl
Neden çokmu varda
- +1 yıl
Fazla duygusal geldi
- +1 yıl
Ne gibi kız 😂
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Elektrik alirsam severim
11 Yorumla- +1 yıl
Zaten öyle olması lazım
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılMuhakkak ki sebebi vardır sevgilerimin
112 Yorumla- +1 yıl
Peki ne gibi sebepler
- +1 yıl
Bana yakın geliyordur, yakın hissediyorumdur, ahh olgundur, yaşı epeyce geçkindir, bakışlarında o şefkati görmüşümdür, bakışlarına doyamıyorumdur, saçları kırdır, ses tınısı beni benden alıyordur, sesinde huzuru buluyorumdur, özlemini çektiğim bir sese sahiptir, konuşması şivelidir, melodi ritmindedir benim için gibi gibi.
- +1 yıl
Olgun seviyosun olgun derken sana göre yaşı kaç oluyor
- +1 yıl
Ahh hem de çok, nasıl da çok seviyorum olgun adamları, beni benden alıyorlar, bu hep böyleydi. Çok büyük olsun, yaşça büyük olsun benden. 45 ila 60 arası diyorum.
- +1 yıl
Yuhhh sen kaç yaşındasinki
- +1 yıl
32 yaşındayım lakin her yaşımda böyleydim
- +1 yıl
Neden böylesin okadar olmaz kız 60 yaşındaki adamın disleri kalmamıştır 😂
- +1 yıl
Hepsi öyle değil, bazıları çok dinç :D
- +1 yıl
Nerde gördün kız dincleri 😂
- +1 yıl
Ben görürüm :)) Sokakta, metroda, hastanede :D
- +1 yıl
Ağınımi. kuruyon napiyon ne iş yapiyosun sen
- +1 yıl
Ciddi ne iş yapyosun sen
ikisinide yaşamak nasip olmadı be
111 Yorumla- +1 yıl
Neden olmadı peki
- +1 yıl
Niye kendinde ne varki bu kadar kendine bakıyorsun 😂
- +1 yıl
Niye nolduda sen neden öyle dusunuyorsunki ne gibi hayatta kalma mücadelesi veriyosun
- +1 yıl
Oda doğru ne dertlerin var bakım senin
- +1 yıl
İyi kendini hazır hissedersen dinlerim
- +1 yıl
Ne demek kardeşim
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevmek için sebebe gerek yok ki.
11 Yorumla- +1 yıl
Peki çıkar dusunurse sevdin kişi nerden bileceksin
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. O an afallarsın ve işte bu dersin
11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah bu dedimiz doğru çıkar
Sebepsizdir ya ilk sonra sebep ararsın kendince 🥲
13 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi sebep ararsın. Peki
- +1 yıl
Zamanlada bazen anlasilmayanlarda oluyor
+1 yılSebep ararım sebepsiz sevgi olmaz ki
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun
- +1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim