Keske bunu yerinde olsaydim sevisme ozgurlugum olsaydi.
Ne guzel hayat bide dramatik baslik atmislar bunun nesi dramatik. Babasi ozgur birakmis kizini

Keske bunu yerinde olsaydim sevisme ozgurlugum olsaydi.
Ne guzel hayat bide dramatik baslik atmislar bunun nesi dramatik. Babasi ozgur birakmis kizini

Ya hayatta şöyle bir şey var insanlara çok takılmamak gerek insanları rahat bırakmak gerekiyor yani insanlarla çok uğraşmamak gerekiyor insanlarla kıyaslanmak gerekiyor yani insan kendi hayatı ile ilgili insan hatta faydalı olabiliyorsa topluma faydalı bir insan olmak insan olmaya çalışmalı böyle başkasının yerinde olsaydım falan çok saçma hayatında hiçbir zaman böyle bir şey düşünmedim kendi hayatımla ilgili keşke şöyle yapsaydın falan belki bir ihtimal o da bence çok gerekli bir şey değil ama olabilirdi insanlara haset tarzı şeyler çok sağlıksız ve en zehirli konulardan biri
sevgisiz kalmış bunun nesi iyi sevgi saygi huzur sağlık iman olmadıkça ne yapayım parayı zenginliği
Belki onun günahı daha çok bırak herkes hak ettiği hayatı yaşasın kendim olmayı yelerim
Muhakkak olmuştur ancak kimse kimsenin hayatının iç yüzünü bilmiyor. Dışarıdan görüp özeniyoruz belki de içinde olsaydık şimdiki hayatımızı mumla arardık bilemiyorum
Cevap
46Cevap
Hayır.. Kimsenin yerinde olmak istemem. Herkesin derdi başka. Ben benimkilere alıştım.
Hayır yok.. kendim olurum sadece
Hayır hayatımda keşke demeyi sevmem gadası
Kendi halimden memnunum
Kimseye imrenip "keşşşke ben olsaydım" demedim ya da sahip olduğu özellikleri kıskanmadım. En fazla maaşAllah ne güzel diyerek takdir etmişimdir. Ya da bende aynı özelliği kazanmak istemiş ve bunu ona da söyleyip yardımını rica etmişimdir.
YOK , seninde olmasın..
Sen SENSİN , kendin OL , bence böyle iyisin biraz arızaların var ama düzelir :-)
Gaz0z oLma EFSANE ol ndjdndnddnsn , şu an serüvensin :-)
benım guzellık takıntım varken asırı vardı olmak ıstedıklerım ama buyudukce anladım hem medyaya yansıyan kotu yanları hemde hayatlarının ıcını bılmeyısım kımsenın hayatını yasamadım bırı bana hayatını tum ayrıntılarıyla anlatsa bıle kımsenın hayatını ıstemem kımsenın bedenını ıstemem mesela dusunsenıze 12 yaslarında kılo sorunu yaşayıp kendını ac bırakıp o fızıge sahıp olduysa gibi gibi çogaltılır kımsenın ıc yuzunu hayatını bılmıyoruz
Herkes aynı hayatı yaşasa herkes aynı renge bürünse hayatin hıc anlamı olmazdı. Bu zamanda her şey olmak kolay o sorun değil ama adam olmak mesele.
Kimsenin yerinde olmayı istemem, sadece tecrübelerini isterim. O zaman zaten ondan daha da iyisi olurum.
Ulan biz hem para almadık üstüne para verdik sevgi de alamadık arkadaş hani benim gençliğimmmm nerdeeeee
Hayır hiç aklımdan dahi geçmiyor ! gençlik dönemimde olmuştu özentilikten sanırım. Artık hayatı öğrendim herkesin yaşadığı hayat kendisine zordur! Ayrıca ailemi çok seviyorum. Bir daha dünyaya gelsem aynı aileyi istersim ;iyisiyle kötüsüyle 🥰
Hayır ben hayatımdan ve kendimden çook memnunum. Özenebileceğim birisi yok.. 😌
Öyle bir kişi yok, özellikler elbette oluyor, bende o özelliklere sahip olma kapasitesi oluyor zaten. Bu yüzden yok 🙂
Bizlerde de baba sevgisi yok zaten bari para olsaydı 😀
Kimsenin yerinde olmak istemiyorum. Allah'ın bana bahşettiği hayattan memnunum.
Ya sen ne azginsin. Git seviş sevişme özgürlüğüm yok diyorsun sürekli. İsteyen her yerde sevişir
Henry Cavill 'in sevgilisi
o benim sevgilim senin olamaz sacini basini yolarim senin
Dfkgxöşdkgvksvhdj aldatıldım yazıklar olsun Henry
Birinin yerinde olmayı çok isterdim ama maalesef açık açık yazamıyorum
Kendim gayet güzel yaşıyorum. Benim aldığım bana yetiyor 😀
Henüz kendi hikayemi tamamlamadım. Bir sonuca varsın o zaman bakarım
Hmm olmak istediğim kişilerden çok rol model olarak aldığım hayali kişiler var.
O degil se senin tipin neye benziyor ben acayip merak ediyorum
Baban vajinana giren çıkanı mı kontrol ediyor mk, sevişme özgürlüğün nasıl yok
Dünya yeterince kopya olmaya özenlerle dolu, ben kendim olarak kalayım
Karşı cins tarafından delice sevilen mağara adamının yerinde olmak isterdim
Bizim babanimız bize para verseydide bizide sevmeseydi.. senin niye sevişme özgürlüğün yok
Yok ama benim yerimde olmak isteyen çevrem de çok 🥸
Özgürlük her şey değildir seks her şey olabilir 🤣
Kendimi seviyorum hayatımı seviyorum asla başkasının yerinde olmak istemezdim ben buyum bu hayat benim seviyorum onu
Defne samyeli çok güzel paygamber efendimizi görmüş iyi kullar sahabiler yerinde olmak isterdim
Keşke yabancı olsaydım da istediğimle sevişseydim
Gel ben yeterim sana
Defne samyeli bayılıyorum o kadına
İnan bende 😀
Kendini onun yerinde hayal ettin mi?
Hayır yok. Kendimi seviyorum.
Hayır, kendi yerim de olayım yeter.
Hayır kendimle daha mutluyum
Hayır yok. Kendi hayatımdan memnunum
georgina rodríguez daha şanslı yok
Yok çok şükür halimden memnunum
Kendim olmak güzel